Gå til innhold

jehembre

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jehembre

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fant du stang som passet deg?
 2. Årntli 1000-snelle tåler mye den.........Stella 1000FJ 😊
 3. Ser ingen grunn til at en 1000-snelle ikke kan brukes. Duppfiske er vel mere stanglengde-involverende enn snelle-involverende. Dog så følger stanglengde/kastevektvektklasse og snellestørrelse hverandre mere linjert, ikke hva du kaster. Dette er dog min mening ang ditt spørsmål. 😊
 4. Ikke for å torpedere tråden til Anders med irrelevante spm, men.... Hvor mange meter ca. går det av 0,10mm Windtamer på 1000 og 2500-size snellene dine?
 5. Meget spennende og høyaktuell tråd da jeg er på jakt etter ny type snøre til CI4+ 1000FA, 2500FB og 2500FK . Sufix 832 Gore er veldig aktuell, men sett mye på Fins Windtamer. Hvor mange meter av 0,10mm Wintamer'n får du på 2500 snella?
 6. Har Fireline Ultra 8 0,15mm på SØ-stanga nå, Speedmaster BX 10" 7-21gr, Shimano Stradic 2500FK HG. Kaster godt og vel langt, men enig med at det kanskje bråker litt i stang-ringene. Satser på at det kanskje blir litt bedre etter at det har blitt brukt mere og myknet litt opp.
 7. Har samme snella som deg og en Lawson Arctic Trout MicroWave S3 10' 4 -16 g 3-delt m/ Tube. Nydelig kombinasjon. Hvis du vil kaste enda lengre med denne kombinasjonen vil jeg anbefale multisnøre fremfor monosnøre. Bruker selv 0,111mm Berkley Nanofil med en stanglengde 0,24mm fluorocarbon fortom. Selv lette spinnere får en goo luftetur med denne kombinasjonen. Trolig det snøret som er lettest å kaste langt med, men er ikke veldig slitesterkt. Bla derfor fortom av fluorocarbon. Meget følsomt snøre, og null bråk i stangringene. Prøver i disse dager ut "nye" Fireline Ultra 8 for å finne annet snøre med samme egenskaper som Nanofil, men bedre slitasje-styrke. "Time will show"!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.