Thulsa

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thulsa

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hvor ofte dusje du dyre ?

  Det hender seg jeg spyler labradoren med hageslangen når han har rullet seg i noe deilig illeluktende gjørme. Ellers er jo dette en meget badeglad hund, så som oftest legger han seg på svøm i alle vannene vi finner når vi er på tur. På vinteren ruller han seg i snøen og blir blank og fin. Tidligere hadde jeg en gordonsetter som måtte vaskes titt og ofte, er litt lettere pelsstell med korthårete hunder.
 2. Er Samekniv svært overvurdert??

  For meg personlig er de norske knivene som samekniv og tollekniv så fulle av tradisjoner at de gir meg en bedre turopplevelse enn tilsvarende utenlandske kniver. Man kan vel si at for de fleste av oss vanlige dødelige er de fleste knivene oppskrytt da vi kan kjøpe oss en morakniv til 100,- og ha en kniv som dekker behovene våre i mange år fremover.
 3. Hvem har hund og hvilken rase?

  Har en labrador på snart 2 år. Meget ivrig og turvillig hund, har akkurat begynt med snørekjøring og gå tur med kløv.
 4. Wiglo vs Fjellheimen

  Jeg kjøpte meg ett rødt wiglo 4mannstelt igår på xxl , det var 20% avslag så fikk det til ca 4.500,- Vi har en gutt på 2mnd så jeg fant ut at vekten hadde ikke så mye å si siden det er begrenset hvor langt man uansett kommer til å gå de første årene og den ekstra høyden i teltet virket perfekt til familiekos.