Gå til innhold

Thulsa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thulsa

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

348 profilvisninger
 1. Fjellreven Singi Anorak

  Er snøring nederst på denne anorakken men har ikke sett noen snøring i livet. Brukte anorakken på femundstur i -15 grader og har kun positive ting å si om anorakken.
 2. Fjellreven Singi Anorak

  Kjøpte en for ikke lenge siden og er veldig fornøyd! Den er lang i armene og i rygg, noe som passer meg utmerket
 3. Telt for lang mann og stor hund

  Takk for tips! Fikk ett eldre Bergans kompakt 3 telt av en bekjent idag, selv om det ikke oppfylte noen av kriteriene til hverken lengde eller takhøyde så gleder jeg meg til å teste det på vinterføre i helga.
 4. Er på utkikk etter ett nytt telt. Teltet skal primært brukes vår, sommer, høst samt en og annen vintertur i skogen. Det må være god liggelengde for en mann på 2 meter, samt plass til en relativt stor labrador. Teltet må også være såpass høyt att innerteltet hverken rører tåfis eller ansikt samt ha gode ventilasjonsmuligheter. Forslag mottas med takk
 5. Skalljakke for lange og tynne

  Er selv 2 meter med lange armer og tynn kropp, så er svært vanskelig å finne jakker som er lange nok i armene uten å være altfor vide. Er veldig fornøyd med fjellreven sin fasong på klærne, kjøpte nettopp en Fjellreven anorakk og var overrasket over hvor godt den passet
 6. Kjeledress for 2 åring

  Takk for alle tips. Har bestemt meg for å kjøpe en Didrikson dress med forlengelse så vi forhåpentligvis kan bruke den 2 sesonger.
 7. Kjeledress for 2 åring

  Vi bor på en av Norges kaldeste plasser så det er ikke uvanlig med perioder over 30 minus. Lurt tips det angående varmt vann i pulken, skal prøve med ei varmeflaske neste gang. Er flere som anbefaler isbjørn sine vinterdresser, men føler 2000,- for en dress han har vokst ut av til neste år blir for mye. Skal sjekke ut Didrikson sine
 8. Kjeledress for 2 åring

  I denne jungelen som er barneklær trenger jeg noen gode råd. Noen som kan anbefale en god vinterdress for en 2 åring?
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Har i lengre tid ønsket meg en anorakk så idag slo jeg til med en Fjellreven Singi anorakk til 2000,- i min lokale sportsbutikk
 10. Telt til "lang" familie

  Vi kjøpte oss Wiglo som familietelt og er veldig fornøyde med teltet. Jeg er 2m og har god plass til bena. Noe av det jeg liker best med teltet er at man har flere utganger og mulighet til skikkelig lufting på varme dager.
 11. Hvor ofte dusje du dyre ?

  Det hender seg jeg spyler labradoren med hageslangen når han har rullet seg i noe deilig illeluktende gjørme. Ellers er jo dette en meget badeglad hund, så som oftest legger han seg på svøm i alle vannene vi finner når vi er på tur. På vinteren ruller han seg i snøen og blir blank og fin. Tidligere hadde jeg en gordonsetter som måtte vaskes titt og ofte, er litt lettere pelsstell med korthårete hunder.
 12. Er Samekniv svært overvurdert??

  For meg personlig er de norske knivene som samekniv og tollekniv så fulle av tradisjoner at de gir meg en bedre turopplevelse enn tilsvarende utenlandske kniver. Man kan vel si at for de fleste av oss vanlige dødelige er de fleste knivene oppskrytt da vi kan kjøpe oss en morakniv til 100,- og ha en kniv som dekker behovene våre i mange år fremover.
 13. Hvem har hund og hvilken rase?

  Har en labrador på snart 2 år. Meget ivrig og turvillig hund, har akkurat begynt med snørekjøring og gå tur med kløv.
 14. Wiglo vs Fjellheimen

  Jeg kjøpte meg ett rødt wiglo 4mannstelt igår på xxl , det var 20% avslag så fikk det til ca 4.500,- Vi har en gutt på 2mnd så jeg fant ut at vekten hadde ikke så mye å si siden det er begrenset hvor langt man uansett kommer til å gå de første årene og den ekstra høyden i teltet virket perfekt til familiekos.
×