Gå til innhold

Thulsa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thulsa

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

904 profilvisninger
 1. Selveste kaptein Sabeltann har begynt å selge fiskestenger, det var en meget lykkelig 4åring som fikk sin første fiskestang. Måtte selvfølgelig også ha en kaptein Sabeltann slukboks (som han selvfølgelig klarte å åpne på sportsbutikken og sette fast en sluk i fingeren) Så nå blir det telttur og storfisk til helga
 2. Bukser er ikke så lett å få lange nok, men det som er enda verre er å få jakker som er lange nok i armene. Noen tips til lange jakker?
 3. Bodde noen år på Levanger og kommunen er full av naturperler. Jeg pleide å ta utgangspunkt i Torsbustaden, tomtvannet, vulusjøen eller Markabygda når jeg dro på tur. Jeg hadde tilgang på bil, så er usikker på hvordan kollektivtilbudet er. Det å sykle til Torsbustaden er overkommelig å da har du flere muligheter. Vil også anbefale en tur til Åsen, Ekne og Frosta. Det kan være masse flått på Frosta, jeg plukket over 50 stk på bikkja på en dagstur der.
 4. Da kunne vi stått der i våre altfor korte klær og forbannet oss over alle som er "lave" og stjeler nødutgang flysetene fra oss.
 5. Thulsa

  Forsikring på hund?

  Jeg hadde forsikring via Gjensidige på min labrador, og vi var stadig til veterinær pga kroniske plager. Var aldri noe tull med oppgjørene og vi fikk refusjonene iløpet av kort tid. Måtte dessverre avlive han pga sterk allergi og plager tilknyttet dette og også her var Gjensidige veldig greie å ha med å gjøre ifht oppgjør.
 6. Er så heldig at jeg har en mor som strikker dagen lang. Hadde aldri tenkt på dette, men er mesteparten av nøstene som finnes i butikkene importert? Har kjøpt mange garn, men aldri sjekket produksjonsland. Står dette på nøstene? Isåfall blir det norske garn neste til neste genser
 7. Jeg går selv med denne drømmen, men her er det barn som stopper denne drømmen. Som Josteink sier så vil det gi utslag på pensjonssparingen, men penger er ikke alt her i verden. Hvordan er jobb markedet i din bransje? Jeg vil anta at IT-bransjen gjennomgår store forandringer nå i forhold til den digitale utviklingen vi er i, og at motivasjon er viktig for å henge med. For noen år siden så var jeg utrolig lei av jobben, å ønsket å gjøre noe annet. Vi flyttet til ei lita øy på andre siden av landet og jobbet med noe helt annet enn det vi vanligvis gjør. Etter ett år så kom vi frem til at vi ønsket å flytte tilbake, så jeg fikk jobb i ett annet firma i samme bransje og nå trives jeg veldig godt i denne jobben.
 8. Dyktige folk vi har her på forumet. Tommel opp for gjenbruk
 9. Fikk "Hemmelige hytter" i julegave og dette var ett tema jeg ikke visste at jeg hadde interesse for. Det var en meget fascinerende bok og lettlest med masse bilder. Svigerfar bladde fort igjennom boken å gjenkjente en av hyttene, så nå skal jeg selv begynne å se etter spor av hytter når jeg går tur i utmarka.
 10. Dette var en virkelig inspirerende bok som jeg likte svært godt. Synes det er ganske utrolig hva han har fått til, alt fra 13 OL gull, ekspedisjoner til sydpolen og Everest. Ble rett og slett rørt til tider mens jeg leste boka
 11. Begynte på Jarle Trå - Livet i fjella, men måtte legge fra meg boka da jeg ikke likte tempoet i boka. Gledet meg til å lese om Norge på langs turen, men etter ett par sider så var den turen over. Det samme skjedde med Norge på langs med kajakk. Mange flotte bilder i boka, mulig den tok seg opp etterhvert men da hadde jeg mistet interessen. Etter tips i denne tråden leste jeg Mikkjel Fønhus - Trollelgen, det er den første Fønhus boken jeg har lest og denne likte jeg veldig godt.
 12. Har levert tilbake boken på biblioteket, men var ganske så sikker på at det sto utgivelsesår 2005. Mulig den har blitt utgitt flere ganger, men uansett en veldig god bok
 13. Så ut som ett nydelig område, og en plass jeg definitivt skal besøke ila livet! Takk for en flott rapport
 14. Mange gode tips her Jeg vil anbefale å investere i en god vognpose, vi bruker easygrow flex og jenta på 6 måneder er varm selv i -20 når vi triller. Til 3åringen kjøpte vi en https://www.fjellsport.no/mammut-little-mammut-mti-sherwood-space-140-l.html?gclid=EAIaIQobChMIyIvhlcX23gIVF6aaCh3IzALiEAQYASABEgJ2A_D_BwE som kan justeres i lengde. Vi er godt fornøyde med posen, men vi har ikke testet den i mer enn ettpar minus grader. kan supplere med fjellduk, skinn, teppe etc om han blir kald ila natta. Vi har dratt på flere teltturer der vi har trillet vogn frem til teltplassen, eller hvor vi har campet så nært bilen at far kan gå ekstra runder med bagasje (som det blir mye av med småunger) Som Terka sier så er det lurt å ha barna imellom foreldrene. På første turen vår fikk 3åringen ligge ytterst, noe som resulterte i at han ålet seg helt inn i teltduken ila natta.
 15. Kan bekrefte denne påstanden. Her i huset må vi vekke og dra barna opp av senga i ukedagene, men med engang vi kommer til helg så spretter de opp i 5-6 tia til fars store fortvilelse.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.