Gå til innhold
 • Bli medlem

KurKra

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

KurKra vant dagen sist 11. februar 2019

KurKra hadde mest likt innhold!

Om KurKra

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. @Fjellfilmeren Godt poeng! Men nå går jo jeg fra OK årslønn til ingen lønn om jeg velger å ta et pauseår. @Tufsingen Tenker akkurat som deg, at 1.prioritet er å vandre med sekken og oppleve norges langstrakte land. Forskjellen er at jeg er endel eldre enn deg.. og i en litt annen fase i livet. Jeg får heller ikke innvilget permisjon (noe jeg har forklart tidligere i tråden). Man brenner vel uansett ikke broer til samfunnet... da man alltid vil være endel av det, og jeg alltids kan søke ny jobb. En 6mnd lang NPL-tur tenker jeg uansett vil være fint å ha på CVen. Jeg er jo absolutt i
 2. Arbeidsgiver vil strekke seg langt, men permisjon er uaktuelt (noe jeg også har forståelse for) fordi vi nå er inne i en krevende periode hvor min jobb og kunnskap er helt sentral. Unasett er jeg "grunnleggenden" usikker på om det er dette fagområdet jeg vil jobbe videre med i livet.. og motivasjonen til å utføre jobben ikke er helt til stede.. (selvsagt kan det svinge litt dag for dag). Men som sagt, arb.giver er villig til å strekke seg lang, både når det gjelder lønn, fleksibilitet m.m... så det er med andre ord uhorvelig mange faktorer både for og imot..:)
 3. Takk for alle tilbakemeldinger. Har lest grundig gjennom hver og en. De siste to dagene har jeg fått en liten "reaksjon".. kjent på at eg har angret på å ha sagt opp jobben.. kjent litt på redselen for framtiden.. om dette er det riktige valget.. om jeg vil klare få meg en bra jobb igjen.. hva jeg ønsker meg i livet.. etc etc. Det har vert noen tunge dager.. og mange tanker som har svirret i hodet. Sjefen min har også uttrykt sterkt ønske om å beholde meg, og er villig til å strekke seg langt. Store valg er virkelig ikke en enkel sak.
 4. I dag sa jeg opp jobben. Litt uvirkelig og skummelt, men mest av alt føles det riktig. Takk alle tilbakemeldinger her inne. Det har absolutt vert medvirkenden til valget jeg nå har tatt.
 5. Jeg vil takke for mange veldig gode og tankevekkende innspill. Både magefølelsen og hodet sier mer enn noen gang tidligere at jeg nå må gjøre en endring i livet. Jeg føler meg ikke klar for å gå direkte over i en ny jobb, men trenger en skikkelig pause som jeg vil fylle med noen langturer og alt det kan føre med seg.
 6. Takk for veldig gode innspill. Kan ellers legge til at min pensjonsopptjening er 1.100.000 og pensjonsgivende inntekt 500.000. (for 2018). Har for første gang vert inne på "min pensjon" på nav.no.
 7. Hei, og takk for gode svar! Når det gjelder permisjon så er dette ikke mulig å få nå, rett og slett fordi vi er midt i en krevende omstillingsperiode, noe jeg også har full forståelse for. Pensjonssparing har jeg svært lite kunnskap om. Hvor stort utslag vil det kunne få? og jeg er vel uansett sikret et minimum? Jeg er veldig lite materialistisk av meg, og er stort sett fornøyd med livet så lenge jeg har god helse, et sted å bo og har det greit sånn ellers. Når det gjelder ny jobb så tviler jeg på at jeg noen gang vil komme tilbake i samme bransje, i hvert fall ikke innenfor samme typ
 8. Hei, jeg er en mann i begynnelsen av 40-åra frå Østfold, med 4-årig høgskoleutdanning innen IT. De siste 12 årene har jeg hatt jobb i staten som programmerer og "datamann"; en typisk åtte-til-fire-jobb, med stor fleksibilitet og gode kollegar. Jeg har trivdes helt greit i jobben, men heller ikke noe mer enn det. Nå er vi midt i en stor omleggingsfase og tre av seks ansatte i min avdeling har nylig sluttet. De neste to årene vil bil svært krevende, både fordi vi er i en stor omstrukturering, men også fordi mange store og tunge arbeidsoppgåver vil bli flyttet over på meg. I tillegg til den da
 9. Takk for kjapt svar. Nå har jeg prøvd begge forslagene:)
 10. Hei, jeg har en MSR WhisperLite Universal hybridbrenner 2012-modell. For noen mnd siden mistet jeg fuel-adapteren. Kan noen hjelpe meg å få tak i denne delen (se bildevedlegg). Jeg har gjenntatte ganger prøvd å kontakte MSR (både via mail og facebook) men får ikke noe godt svar fra dem. Nå gir jeg snart opp..:/ Noen som har tips til hvor jeg får tak i en slik..?:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.