Gå til innhold

ØyvindF

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ØyvindF

Nylige profilbesøk

515 profilvisninger
 1. Den er vel strengt tatt like relevant som når den kom ut for 25(!) år siden, i 1993. Om rett skal være rett. 😁 Nå leser jeg "Fiske på norrländskt vis" av Peter Ögren og Alf Andersson, ei lita perle av ei fiskebok fra 1986.
 2. Det er jo og utgitt en del introduksjonsbøker til friluftliv som dekker det meste fra A til Å, blant annet Lars Monsen's "Villmarksboka" og Sigri Sandberg's "God tur, håndbok i friluftsliv". Grei engangsinvestering og veldig kjekt å ha som kilde til informasjon, og oppslagsverk ved forberedelse til turer. God tur!
 3. En liten termos som rommer noen kopper koster jo ikke all verdens, selv synes jeg dette er unyttig vekt og koker kaffe på bål/primus og tar ikke med meg noe under forflytning - men det var ikke det du spurte om. 😁 Har en slik thermos og den funker sabla bra, nesten for bra egentlig! Hilsen Brent Tunge
 4. Er man i tvil kan man selv ta kontakt med politiet, om enn bare for å få verifisert tjenestenummer eller lignende - så finner man raskt ut av det.
 5. ØyvindF

  Iditarod

  Nå er dette noen måneder siden, men tviler sterkt på at Øyvind Lindheim jobber for Ralph. Ralph er jo en knakandes bra kar som aldri ville latt en av sine ansatte snakke dritt om andre hundekjørere.
 6. Takk for svar. Hvor lenge brenner den egentlig på 3/4 tank på full effekt?
 7. Tusen takk for svar! Er det da fritidsparafin som er saken? Hva med lampeolje?
 8. Har nettopp fått en Optimus 111, stillbrenner men er usikker på hvilken type det er. Er det en 111T? Og uansett hvilke type drivstoff går den på? På forhånd takk for hjelp!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.