Gå til innhold

whistler

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 243
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

whistler vant dagen sist 9. mars 2019

whistler hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om whistler

 • Bursdag 20. okt. 1984

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.friluftslivet.net

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

7 275 profilvisninger
 1. Snakk om skivebom! Makan til grinebiter. Skal man kritisere tv-programmer må det da være plenty med andre sjangre å angripe. Han påstår å være interessert i friluftsliv, men jeg vet ikke? Jens Kvernmo som det åpenbart refereres til uten navn formidler veldig godt gleden ved friluftslivet sånn jeg ser det.
 2. Skulle jeg flyttet på meg tror jeg at jeg jeg hadde endt opp på et småbruk i Innlandet. Kanskje mellom Elverum og Tynset et sted. Ser stadig OK småbruk til 1/3 av rekkehuset vi har i dag.. Flotte turområder som passer meg godt.
 3. Bare omvendt! 😝 Ellers helt enig i ei flaske vin eller to, minst mulig «program». La det bli som det blir i rolig tempo. Prøver du for hardt blir det gjerne litt krampeaktig og stress.
 4. Har du mulighet til å justere strammingen av innerteltet i nedkant? På meg ser det ut til at innerteltet sitter for stramt. Slakk helt ut om mulig.
 5. Skal ikke skryte på meg inngående kunnskap om Norheim, men denne versjonen av logoen er ikke spesielt gammel. Tipper midten av 2000 Norheim er såvidt jeg vet G-sport / Intersport sitt eget merke. Mulig kjøpt opp på et eller annet tidspunkt. Uansett har nok ikke denne "campingsekken" noen stor verdi utover eventuell bruksverdi du måtte ha av den
 6. Som @Bjørn J sier. Outwell er tingen når du skal ha campingtelt. God kvalitet!
 7. Mitt beste tips: Ta noen kortere turer først og finn ut hva som fungerer og hva som ikke fungerer så godt. "Hardangervidda på langs" blir en ganske lang tur. Jeg sier ikke at det ikke er gjennomførbart som nybegynner, men jeg tror du får en mye hyggeligere tur om du skaper deg litt erfaring først
 8. Når det kommer til campingtelt har jeg veldig god erfaring med Outwell. Gjennomtenkte detaljer og høy kvalitet. De har haugevis av modeller, så har ingen konkrete tips på oppblåsbare modeller. Vi har et Willwood 5, forholdsvis rimelig modell, men funker ypperlig til campingturer med hele familien Ta en kikk på hvilke Outwell-modeller de Norske butikkene har inne. Hender det er noen gode tilbud. Outwell har gode videopresentasjoner av alle modeller på Youtube.
 9. Jeg reklamerte på til Mammut på tilsvarende problem med min Sphere Spring. De fikset reparasjon hos Sømhuset, raskt og effektivt, så det løser seg helt sikkert hos deg også. Jeg fikk en mye kraftigere glider, så det er tydelig at de kan ha brukt litt for dårlig kvalitet en periode.
 10. Ja, det er mange lommer fra Tråstølen og nedover mot Tinnhølen hvor du kan parkere. Har sett flere som tilogmed står der med campingvogn 😛
 11. whistler

  Primus

  Som @Bjørn Jsier. En del brennere er ikke kompatible med Colemanboksene. "Nåla" som skal sørge for at gassen kommer ut treffer ikke langt nok ned på disse boksene. Jeg fant ut av det på en femdagerstur på Hardangervidda. Ikke særlig moro. Ingen flere colemanbokser på meg
 12. Jeg har ingen kunnskap om Oslo, men tipset mitt er generelt. Om du skal finne et sted du kan være alene må du tenke alternativt og ikke gå etter tips fra andre. Vet andre om det og det ligger rutebeskrivelse på nett kan du være ganske sikker på at det er folk der. Derfor: Ta frem kartet. Finn koller, småvann og andre områder som ser interessant ute som ligger et stykke fra merket sti. Det trenger ikke vært langt unna, men fra noen hundre meter til et par kilometer. Du finner garantert massevis av fine steder du kan ha for deg selv. Litt ekstra artig å finne sine egne steder også?
 13. Samme her. La oss håpe det blir anledning til en tur i begynnelsen av Mai
 14. Veldig fin rapport og fine bilder. Fortsatt imponert over hvor ryddig du har det på tur
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.