Linn Mari

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Linn Mari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Trøndelag

Nylige profilbesøk

192 profilvisninger
 1. 100L + sekk

  Dere som har Xenith, dere skriver den er grei til 25kg. Når jeg er på tur alene med 4 barn, ligger nok vekta mellom 25-30kg tenker jeg, men da går vi ikke så langt. Disse turene har vi 2-3 ganger i året, så det er ikke så veldig ofte dette er aktuelt, og barna blir jo større og kan avlaste meg mer etterhvert, vil jeg holde ut med Xenithn disse turene og kose meg med den på resten av turene mine, eller bør jeg ha en som er laga for 25+-bører? En annen ting med Xenithn, jeg har forstått det som at denne ikke har åpning i fronten, men åpning i sidene. Hvordan funker dette i praksis egentlig? Det hører ikke særlig praktisk ut...
 2. Fjellforum-folk på Instagram?

  Hei! Litt dumme spørsmål her fra ei som ikke er på Instagram: Jeg har vært litt inne på instagram å sett og det er jo så mange fine bilder! Kunne godt tenkte meg å hatt appen og fulgt med på bildene som tagges med Fjellforum, kanskje delt noen av mine egne turbilder, men jeg ønsker isåfall bare på "Fjellforum-siden". Går det an, eller vil alle kunne se bildene mine? Å er det bare bilder fra mobilen som kan deles, eller kan også bilder fra andre kamera deles?
 3. Hei! Jeg prøver her før jeg legger den ut på den lokale facebook-selge-gruppa Selger dattra sin Helsport Dovrefjell jr. 45L. til 500kr. Sekken er ikke mye brukt.
 4. Hvilken jaktradio skal jeg kjøpe?

  Hei! Jeg har til nå lånt jaktradio, en Hunter. Mange på jaktlaget har likedan, så det har vært greit i forhold til å få hjelp om det er noe med den. I år skal sønnen til han jeg lånte av være med på jakt, så han trenger den selv og jeg må kjøpe meg egen, men hva skal jeg kjøpe? Jeg ønsker ikke noe dyrt og fancy, men vil ha en som virker når den skal Har dere noen tips?
 5. Wiglo LT4

  Endte også opp med et rødt et på xxl Men jeg syns det var med så lite plugger...
 6. Jeg har fortsatt ikke klart å bestemme meg for sekk. (Er sikkert verdens mest ubestemte person ) Jeg leser meg sårøyd her inne på erfaringer og råd og jeg hadde vel egentlig kommet fram til at jeg skulle prøve meg på Osprey xenith 105l, men tok meg en ny tur på sportsbutikken for å sjekke om utvalget er bedre nå for å få se størrelsen 'live' En selger tok ned Lundhags 90l og fylte opp for å vise meg. Wow, hvor stor den virka Jeg har etterpå tenkt på om dette holder for meg, trenger jeg virkelig så stort som 105l? Osprey har jo den på 88l, kanskje den holder for meg? (Har funnet den på tilbud nå) Eller kommer jeg til å stå der med den ene tingen i handa som ikke fikk plass og forbanne meg selv for at jeg ikke kjøpte større likevel? Bergans Trollhetta 95l er også veldig interessant. Bergans-sekken jeg har er damemodell, men jeg er 174cm lang, og i følge selgeren er jeg lang i ryggen (har ikke tenkt over det selv ) Så den Lundhags'n jeg prøvde var herremodell og satt godt, så jeg tror ikke det er nødvendig for meg at det er damemodell jeg kjøper. En annen ting jeg har tenkt endel på også er dette med frontåpning. Det virker utrolig kjekt! Men hvor viktig er det? Beklager mer masing, men som sagt, jeg har så utrolig vanskelig for å bestemme meg.
 7. @Tudi Har dere fått testa sekken? Hva syns dere? Vurderer denne selv
 8. Hei @Eksilbergenseren Ble det til at du handla sekken? Rukket å få noen erfaringer?
 9. Wiglo LT4

  Tusen takk for svar
 10. Wiglo LT4

  Hei! Spekulerer på å slå til på tilbud på wiglo lt4 nå, men hva er best av grønt og rødt telt? Å hvordan er det å finne teltplass til dette? Jeg har et fjellheimen camp 3 nå, å syns det kan være utfordrende nok...
 11. TV 2s nye realityserie «Alene»

  Noen som vet om dette går i reprise, og eventuelt når?
 12. Tips og råd om utstyr ønskes veldig

  Hei! Dette blir koselig Heldige barn Jeg er også fersk på dette, men jeg kan fortelle om hva jeg har erfart så langt Jeg sov også dårlig i telt pga at jeg fikk vondt i ryggen og det ble en ny verden med oppblåsbart underlag. Jeg endte opp med exped synmat 7 lw, da dette var på tilbud på fjellsport tidligere i år, og er veldig fornøyd med det. Ellers støtter jeg tipset om 4mannstelt. Vi har 3mannstelt (jeg, barna på 11 og 9 og en hund) og det begynner bli trangt... Har Helsport Fjellheimen 3 camp (tror det heter det iallefall) og utenom at det er litt trangt syns jeg det er bra. Enkelt å sette opp og med fortelt. Jeg fant Trangia stormkjøkken og gassbrenner på finn.no, har ikke fått testet dette så mye enda, men foreløpig fornøyd. Vet ikke om dette er brukbart til oppvarming. Foreløpig har vi bare teltet på plena om vintern og da har vi tatt med alt vi har av dyner og pledd ut og hatt det godt og varmt Sekk er jeg selv på utkikk etter, har 65l og det er litt lite... Barna fikk seg nye sekker, deuter fox 40 etter anbefalinger her inne, fant de også på tilbud på fjellsport Mine barn har 'voksen'-soveposer. Blir litt tyngre de så klart, men de vokser jo så fort... Kjøpte meg billige fleecepledd på jysk og sydde fleeceposer til å bruke inni. Vet ikke om de gir noe mye ekstra varme, men barna elsker dem Angående myggmiddel har jeg ikke noe tips. Jeg tenker kjøpe myggnetting til ha utenpå capsn og ha liggende om det blir for ille. Lykke til!
 13. Et lite bok-tips til teltturen

  Når vi er på tur så har vi med bok for en liten lesestund når vi har krøpet i soveposen. Jeg tenkte bare å anbefale 2 stk: Lars Monsen for unge lesere, 'Hva villmarka lærte meg' og 'Helt vilt'. Disse falt veldig i smak hos oss og vi syns de passa ekstra godt på tur
 14. Hva har du lest nå ?

  Jeg er akkurat ferdig med Helge Ingstads 'Pelsjegerliv'. For ei herlig bok Dro rett på biblioteket å lånte 'Nunamiut' av Ingstad på lydbok, gleder meg! Den skal høres i bilen. Lånte også boka 'Hjalmar Dale - den glemte eventyrer' Den skal leses på senga Ellers så har jeg lest boka til Cecilie Skog - 'Et friluftsliv' Likte den veldig godt. Alexander Gammes '12 eventyr og et spøkelse' falt også i smak. Litt annerledes bok, lo høyt innimellom Har også veldig sansen for Lars Monsens bøker. Blant annet har jeg lest 2 bøker for barna, Lars Monsen for unge lesere, 'Hva villmarka lærte meg' og 'Helt vilt'. Både jeg og barna gledet oss til leggetid og lesestund Anbefales!