Gå til innhold

Tor-Erik-L-77

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 921
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  25

Tor-Erik-L-77 vant dagen sist September 17

Tor-Erik-L-77 hadde mest likt innhold!

4 følgere

Om Tor-Erik-L-77

Nylige profilbesøk

3 618 profilvisninger
 1. Forskjellen mellom et chairkit og en helinox groundchair er egentlig ganske mye. Chairkits er superdigg og behagelig men krever jo at man blåser opp et underlag. En groundchair kan røskes enkelt opp av sekken og klargjøres på noen sekunder. Begge produktene er geniale men spørs situasjonen Er sikkert fordi groundchair er så himla enkel i bruk og tåler vanvittig mye bank at det er den jeg har brukt i de fleste tilfeller. Chairkittet er noe mer spesialisert og derfor på langt nær like ofte benyttet.
 2. @Ivan Lé Hjelmeland Du må lage et nettbasert planleggingsverktøy for turer - en naturlig forlenget arm til din Topokart app 😊😁
 3. Okay. Det er en stund siden jeg gjorde det så mulig de har gjort om på funksjonaliteten.
 4. Du kan lage turer og planlegge på ut.no men det krever at du lager en bruker og logger inn. Problemet er vel at den funksjonen er tenkt for at man skal publisere en tur. Men man kan lage turer som ligger upublisert til eget bruk.
 5. Snakk om suveren service ❤️ Takk så mye! Ser frem til å få testet 😊
 6. Det mest opplagte er kanskje å ha så lett sekk som mulig også. Jo tyngre sekk jo mer ubehag i min bok 😉
 7. Har litt samme problem da jeg selv er litt hofteløs 😂 Men som nevnt så gjelder det og ikke stramme til i overkant av hofta men på selve hofta, ikke bruke boksere/bukser med tykke strikker eller lignende. (Helst ikke belte) Jeg slakker også hofte beltet periodisk og bærer litt mer på skuldrene i perioder. Generelt smart og justere litt både på skulderreimer og hoftebeltet under mars for å variere litt på utsatte trykkpunkter som oppstår.
 8. Dette skal være mulig: https://wiki.openstreetmap.org/wiki/User:Monxton/Route_planning_for_eTrex_30 Les under Tracks and Routes der 👍🏼
 9. Jeg forsøker å se drone-flyging fra flere perspektiver og ikke dra alt under samme kammen. Selvfølgelig finnes det idiotflyging med drone på lik linje med sykling, bilkjøring osv. Tror ingen er uenig at det er dumt. Men jeg mener også det finnes tilfeller hvor drone-flyging absolutt er mer aksepter kontra andre tilfeller. Det jeg her snakker om er altså droner i mer øde natur benyttet på en lovlig og respektfull måte til å lage naturfilm. 950 gram er takeoff vekten på en Mavick 2 pro. Legg till annet nødvendig utstyr du må ha med pluss et eller to ekstra batterier så er man kjapt på 2-3 kg med alt. Så tar det også dyrebar plass og volum i en sekk. Jeg mener det må være mulig å være for eller mot noe basert på situasjon og bruk og ikke bare kategorisk avfeie absolutt all drone-flyging å si at alt er noe svineri og hærk uansett.
 10. Spørs litt hvor nøye du er på vekt og budsjett. Jeg har en toaks titan kjele som dette: https://www.amazon.com/TOAKS-Titanium-750ml-Bail-Handle/dp/B00EZIKUJY/ref=mp_s_a_1_2?keywords=toaks+750ml+titanium+pot&qid=1568732757&s=gateway&sr=8-2 Fungerer utmerket både på gass og bål og tåler mye. Er også plass til gassboks og en liten brenner oppi 👍🏼
 11. Nå spørs det jo litt hvor øde man er men om jeg får lyst på et bad så foregår det stort sett naken 🤣
 12. Ser man litt stort på det så er vel strengt tatt droneflyging et relativt begrenset problem i øde nature områder. Det er svært få som gidder å drasse med og bære det som kreves langt inn i naturreservater for å lage lettvinte klikk på sosiale medier? Tvert om har jeg som oppfatning av at de få som gjør dette faktisk er langt over snittet interessert i å lage vakre naturfilmer. Personlig må jeg innrømme jeg aldri har opplevd noe problem med droner flaksende rundt i øde naturområder. Derimot mener jeg det kan være langt mer forstyrrende i mere sivile strøk og på steder i naturen som har lett adkomst med f.eks bil eller lignende. Klart man skal følge lokale regler og vise aktsomhet ovenfor andre. Selv har jeg nytt mange flotte dronefilmer av vakker norsk natur og de gir helt klart unike bilder. Så fremt det er lovlig og de få som bruker drone i ødemarken eventuelt ikke forstyrrer andre unødig eller eventuelt spør hvis det er andre i området så er jeg helt for det. Men har jo forståelse for at det finnes forskjellige meninger. Pluss til friluftsamatørene for å være åpne og ærlige så ser jeg frem til flere flotte you tube videoer fra deg - stå på! Du skal forresten være ganske nær en drone for og høre den, mye som har skjedd de siste åra. Hvis du er midt oppe på Hardangervidda så tror jeg vinden rundt øra dine langt overdøver en drone 1km unna.
 13. Ekstra bukse mener jeg kan droppes. Jeg har i steden med ultralett regnbukse og jakke som også fungerer som vindjakke. Regnbuksa fungerer som nødbukse i leir hvis hovedbuksen er våt og trenger tørking. https://www.norrona.com/nb-NO/produkter/fjora/fjora-dri1-vanntett-bukse-herre/?color=7718
 14. Gausdal/Vestfjell gir mulighet for variert terreng - både fjell og trær. Fjellstyret har også mange åpne buer der. Du finner mer info på Gausdal fjellstyre sine nettsider. Men hvis du har krav til jernbane rett i nærheten så blir vel kanskje dette alternativet vanskelig!
 15. Kan jo sikkert mekke en slik brødrene dal hatt så kan man lade med vindkraft mens man går 😆
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.