Gå til innhold
  • Bli medlem

KjartanE

+Støttemedlem
  • Innlegg

    203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av KjartanE

  1. Det er riktig det. Når jeg tenker meg om har jeg vel aldri stengt lokket over åpningen før den har stått litt.
  2. Ser det nå ja. Sist jeg søkte stod det utsolgt eller ute av sortiment der jeg kikka. Jeg har ikke vært plaga med at lokket har poppa av på min. Men mistenker at din har flere brukstimer enn min 🙂
  3. Denne har jeg også blitt svært glad i. Får man kjøpt den i Norge nå?
  4. Samme lurte jeg på. Var inne å kikka på nettsiden tidligere i dag. Tror det hadde passet mine solo/+1 behov ganske så godt.
  5. Har samme erfaring med Expedition og Nibba. Synes ikke lukta er så plagsom at det plager meg. Opplever at den forsvinner litt etterhvert, men at noe av lukta blir igjen.
  6. 271 stk Optimus 111 i varierende kvalitet. Kommer nok mye 111 på Finn snart.
  7. Jepp. Du ser det her: https://youtu.be/sGo62unFInk?feature=shared&t=699
  8. Stram den litt. Så forsvinner flammen.
  9. Jeg er veldig glad i min GSI OUTDOORS STEKEPANNE 8" GOURMET.
  10. Jeg har flere av disse. Egentlig godt fornøyd. Bruker dem hele året. De har en ganske løs passform, men vær obs på at de krymper en del etter første vask.
  11. Jeg har samme, bare en billig ebay-versjon.
  12. Tipper det tåler mer enn meg
  13. Jeg er nesten på vei til å bytte mitt Unna med Snota. Frister veldig nå når det er på tilbud. Oppdatering: Ser nå heldigvis at det er utsolgt på min lokal XXL.
  14. Jeg har noe av det samme på mitt Ultra 7R. Har ikke brydd meg noe med det.
  15. Jeg bruker dem til det. Plast er plast, har jeg tenkt. Sikkert ikke så enkelt.
  16. Jeg bruker IKEA Vagn til alt fra rødsprit (passer stående i 111-kassa) til rapsolje/smør/shirachasaus.
  17. Er glad i fjellrevenbukser, og har flere varianter. For turbruk vår/høst/vinter velger jeg Vidda Pro Ventilated 10/10 ganger. Etter at den ble kjøpt inn har KEB fått ligge i skuffen. Jeg liker at den ikke er så kort i livet, man får den mer over ræva. Lårlommene er jeg egentlig glad i. De er plassert såpass lang nede at jeg ikke har problemer med å bruke dem også når jeg sitter. Til sommerbruk har jeg en Abisko Lite Zip-off.
  18. Samme har jeg tenkt, bare at jeg ikke kan sy, og må kjøpe ferdig produkt. Da blir det enda dyrere. Jeg formulerte meg nok utydelig. Neste tarp strekker seg mindre enn den jeg har. Beklager avsporingen i salgstråden.
  19. Jo, det er/var jeg. Har hatt dialog på PM. Men min neste tarp strekker seg ikke når den blir våt…
  20. Pent arbeid. For oss som «ikke kan stoff», er dette av typen som ikke strekker seg? i så tilfelle, hvor mye selger du slike for? 🙂
  21. Du kan jo vurdere Helsport Svalbard. Mener det er flere på forumet som har god erfaring med den. Komforttemp på -29. Rimeligste pris finner du her.
  22. Oppe på fullpris hos Helsport nå. Men ligger til 4699kr hos xxl som ikke er en upris det heller.
  23. Det er mye å velge mellom, og jeg har noget begrenset erfaring med vinterposer. Selv landa jeg på Helsport Rago X-trem som vinterpose, siden jeg var så fornøyd med formen på Helsport Rago Superlight som 3-sesongerspose. Damevarianten er hakket varmere og ofte priset veldig mye hyggeligere. Nå ligger den ute til 3500kr med 50% rabatt hos Helsport.
  24. Siden min trofaste Brusletto Hunter ikke lenger er blant oss, hvil i fred, må jeg kanskje krype til korset å bestille til fullpris. Dagens batonering var tydeligvis for krevende for en gammel turvenn. Spørsmålet blir da: Tåler Mora Wit «litt» batonering? (Heter det batonering?)
  25. Nå kjører Fjellsport 45% på sovepose hvis du kjøper pute også. Legger du ved billigste pute (eller velger en du vil ha i stedet) blir posen fra ME ganske så hyggelig priset?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.