Gå til innhold
  • Bli medlem

GubbePaaTur

Aktiv medlem
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

31 Neutral

Om GubbePaaTur

Nylige profilbesøk

256 profilvisninger
  1. Jeg har i mange år brukt noen tynne skinhansker fra Norrøna ( https://www.norrona.com/nb-NO/produkter/femund/femund-leather-gloves/?color=5501 ). Disse koster dessverre skjorta og litt til, men jeg var heldig og vant mine i en konkurranse. Men det værste av alt, jeg mener de er verdt hver krone. De er ikke foret, kun et tynt lag med kenguruskinn. De blir våte, men er vindtette, tørker meget raskt og slitesterke som bare det. Jo mer de brukes jo bedre sitter de på hånda. De er alltid med på tur, sommer som vinter.
  2. Det ble in fin tur til Vasshølet på Blefjell i helgen. Litt "på sparket tur", så det ble filmet med det gamle kamera, derav tidvis litt dårlig lyd.
  3. Jeg har min fra 1994 fremdeles.....
  4. Da ble det nye ski, bindinger og sko. Jeg er nå den lykkelige eier av Åsnes Helge Ingstad med xplore binding og Alpina Alaska XP sko. Så nå er det bare å få orden på ryggen 😵‍💫
  5. Vi gikk Hjerkinn til Nordseter (ved Lillehammer) under skimarsjen på Befalsskolen. En fantastisk tur i flott vær med gamle NATO-plank og blytunge pulker. Mener at vi brukte ca 12 dager. Det er noen år siden dette nå, så jeg husker dessverre ikke alle detaljer. Vi gikk midtvinters og hadde fjellet til oss selv.
  6. Jeg har for moro skyld lagt ut en stor ryggsekk og et telt til leie på Pinsj. Ikke fått noe respons enda. Ser greit ut mtp forsikring av varen etc. Er nok mest, som noen nevner over, store kostbare saker som vil ha respons, kano, Bacecamp telt, packraft etc Vurderer å leie en packraft en helg for å test om det er noe for meg.
  7. Så vi er alle enige om at det er helt naturlig å ha n+1 syken på telt, ryggsekker, Primus o.l osv?
  8. Der ser man, HA ALLTID GAFFA ELLER GORILLA TAPE MED PÅ TUR!!!! :-)
  9. Min 111 fra steinalderen har en blypakning der. Nå har ikke jeg brukt min på ca 20 år, men vi kunne slite der med at pakningen smuldret/sprakk. Den pakningen er vel også en av hovedgrunnene til at 111 står i langt inne i hylla og sjeldent ser dagens lys.
  10. Skal alltid være forsiktig med å påstå noe, branner er svært varierte, men det tror nok jeg og.
  11. Dette er en av de klassiske rutene på Hardangervidda. Godt merket og gode stier. Sover du i telt, så kan du jo legge deg hvor som helst. Ellers så er det DNT hytter innen rimelige dags etapper hele veien. August syntes jeg er den fineste måneden, tett etterfulgt av september. Hvis formen er så som så, er det mulighet for å legge inn en "hviledag" med å ta båten fra Mårbu og ned til Synken i sør enden av vannet. Da er det bare noen korte kilometer til Kalhovd.
  12. Vi har kjørt en god del forsøk med dette på jobb. Ikke i våpenskap, men andre solide beholdere. Det fungerer akkurat som du sier. Det holder på trykket.
  13. Og av alle disse eksemplene, så ser vi hvorfor man skal oppbevare gassbokser i garasjen og ikke i kjelleren.
  14. Jeg jobber i brannvesenet. Noe av det vi er bekymret for under røykdykking er gassbokser inne i bygg og spesielt i kjelleren.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.