Gå til innhold

Heriks

Moderator
 • Innholdsteller

  2 923
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Heriks vant dagen sist 10. februar

Heriks hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Heriks

 • Bursdag 10. juni 1982

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Friluftsliv, Foto
 • Sted
  Nes, Akershus

Nylige profilbesøk

10 087 profilvisninger
 1. Beklageligvis har jeg oppdaget at uttrykket "du får hva du betaler for" stort sett stemmer overraskende bra når det gjelder friluftsutstyr. Hemmeligheten er å finne bra priser på de gode produktene Ikke at man nødvendigvis trenger å gå for Hilleberg eller Helsport telt til flerfoldige tusen, men jeg hadde lagt noen kroner til i prosjektet og styrt unna det billigste. På den annen side, det er mulig jeg er i overkant kritisk mot billigprodukter og egne merkevarer, noe av det funker tross alt helt greit. Jeg har et MSR Elixir 2 telt som begynner å få endel netter nå, og som jeg egentlig får mer og mer sansen for. Marmot har vel også noen alternativer dette f.eks
 2. Det er jo tråder her om hvordan ta bilder, hvordan redigere videoer etc. etc. Ser ingen grunn til at man ikke skal ha en tråd om hvordan man skriver. Det er vel forøvrig heller ingen klar definisjon på hva en "turrapport" skal være, så skriblerier om å være på tur holder vel i massevis. Vi ønsker oss jo flere turrapporter/skriblerier med andre tema enn innkjøp av utstyr osv. så post i vei! I hvilken grad man får tilbakemeldinger da, det tør jeg ikke love.
 3. For meg er en utenatt en natt i telt, hengekøye eller under tarp, gapahuk, selvbygd le eller åpen himmel etc. En natt på tur derimot kan også være hytte/camping/steinbu og de kan fint kombineres.
 4. Kart: https://kso.etjanster.lantmateriet.se/# Info: www.laponia.nu
 5. Finfin langhelg med fjellforumfolk i Langsua onsdag - søndag. Litt varierende vær og føreforhold fra varmegrader og klabbing til vind og tåke. Men alt i alt veldig trivelig tur. Fra Synstgardsetra inn til Storkvolvbua, et par netter i telt og et par netter på hytte. Noen benyttet også anledningen til å få med seg en topptur til Nordre Langsua, kommunetopp i Gausdal. Med @graham @Kjell Iver @Elisabethsk @Sig Man @Hammer @tronn og Merete
 6. Heriks

  Pulktur i Langsua

  Mot Storkvolvbu i Langsua
 7. Kartmannen.no har kart basert på kartverkets N50 serie til en overkommelig pris.
 8. Aldri brukt noe annet enn Biltema sin etter at jeg var ferdig med første literen Coleman renset bensin som ble innkjøpt på samme tid som brenneren. Funker helt fint!
 9. Teori: Når jeg planlegger bruker jeg 3 km pr. time + 1 time pr. 300 høydemeter, lurer på om det var i Friluftsliv - en dannelsereise (Nils Faarlund) jeg leste denne ... Praksis: Har all verdens tid og går ikke fortere enn at jeg alltid har tid til å ta et bilde (og er til generell irritasjon for alle som har det travelt med å komme frem)
 10. Har ingen kjennskap til dette teltet. Med litt rask forskning på google så kan det se ut som dette er fra begynnelsen av 2000 tallet? Det er jo noen år siden, så spørs jo hvordan det er brukt og oppbevart da. Helsport er jo vanligvis et svært bra valg og de har utmerket serviceavdeling. Er det et 4 mannstelt du trenger? Bruktmarked er ikke dumt det for å kjøpe telt, men hadde vel kanskje valgt et det var litt lettere å finne noen opplysninger om hvis jeg ikke hadde visst akkurat hva jeg skulle ha. Med litt søk i gamle poster ser jeg at @Hege P. har nevnt Helsport Femund telt en gang for lenge siden, kanskje hun har noe å bidra med?
 11. Sekken er tyngre, men bål- og leirtid er langt bedre når man er utstyrt med jervenduk og sitteplate
 12. Heriks

  Kartpakke Garmin

  Fungerer prikkfritt hos meg i alle fall
 13. Ski er ikke akkurat mitt kunnskapsfelt men for å komme med noen tanker om saken som ganske så fersk på ski: ut.no er kjekt, der er det rutebeskrivelse på turen https://ut.no/rutebeskrivelse/136603 med gpx. spor, jeg ville tatt turen når det er vintermerka løyper (og pent vær) Oversikten over vintermerka løyper er fin for å se andre mulige turer også. ang. ski, jeg hadde gått for et par fjellski, men som er smale nok til å passe i løyper ved behov. Skal du ikke ha med deg hund hadde jeg tatt et par med stålkanter (dette er en personlige preferanse, livet mitt ble bedre etter at jeg oppdaget fjellski, så skal ikke si at det ikke er mulig med langrennsski altså) Sikkert noen ski-kyndige folk som kan bidra her
 14. Leita opp noe skiføre på Vegglifjell i dag. Litt vind, ellers fint
 15. I tillegg til de andre her har Addnature og Skistar fungert veldig greit de gangene jeg har brukt dem
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.