Gå til innhold
 • Bli medlem

zupertramp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av zupertramp

 1. Jeg har også god erfaring med inreachen. Men abonnementet er i dyreste laget synes jeg.
 2. Jeg synes mitt hillberg Unna er ganske lett å slå opp. Du trenger kun å sette inn to stenger. Men det er et dyrt telt da
 3. Jeg har Shimano Bestmaster stc 9 fot. Jeg er kjempefornøyd.
 4. Jeg vil tro hele poenget med oppgaven er å undersøke om det finnes et marked 🙄 Dersom konklusjonen er at det ikke eksisterer et marked, og dette underbygges av en god markedsundersøkelse og tilhørende analyse, tenker jeg sensor blir fornøyd uansett.🙂
 5. Hvor kjøper du abonnement ?
 6. Fjellrypa hvilken database er det bildene dine ligger på ?
 7. Er du sikker på at de ekstra 50 g ikke kommer av at det følger med et ekstra «stangledd» ? Dette stangleddet gjør det mulig å korte ned stangen til 8 fot, ved å bytte det ut med et annet «stangledd». Jeg har Beastmaster STC 8/9 fot 3-14g. Jeg opplever ikke stangen som tung, uansett om den er 50 gram tyngre en andre stenger.
 8. Hva med å korte ned soveposen du allerede har ? Viss du har litt erfaring med symaskiner, eller kjenner noen som har det, virker dette som en relativt enkel operasjon. Når det er sagt har jeg ingen er faring med dette selv, noe jeg sikkert beviser med dette innlegget.
 9. Jeg må si at disse teltene frister veldig, men er fortsatt usikker på om jeg tørr bytte ut Unnaen på fjellturer. Hva er forskjellen på kuben og duken Helsport bruker i superlight teltene ?
 10. Hvordan takler dette teltet vind, sammenlignet med et tradisjonelt 3 sesongs fjelltelt ?
 11. Hvordan fungerer disse teltene på høyfjellet om sommeren ? Hva er bruddstyrken på duken ?
 12. Skal du til Russland ? Jeg tror jeg leste et sted at de hadde egne regler knyttet til slike enheter.
 13. Teltene utsettes for belastning i et veldig begrenset tidsrom. Derfor har testen begrenset verdi med tanke på å vurdere slitestyrken.
 14. Jeg synes dette høres risikabelt ut. Superlight teltene markedsføres som 3 sesongstelt.
 15. Ja, dette var dårlig service. Tipper den delen bare er limt på. Da er det vel bare spm om tid før den faller av ? Begrunnelsen fremstår også som noe underlig/diffus ( gitt at området rundt er relativt uskadet). Er det slik at man ikke kan dulte borti ting / miste skiene i baken, uten at ting faller av ? Det er tross alt ski vi snakker om. Kanskje du kan legge ut et bilde ?
 16. Jeg har god erfaring med BD Spot.
 17. Jeg har veldig lyst til å ta med meg to stenger, en til meite og en til aktivt fiske ( sluk, flue ect). Desverre er det som regel kun lov å fiske med en stang. Hvordan løser dere dette ? Kjøper dere to fiskekort ?
 18. Du vet hva du får, når du velger et anerkjent merke. Dette er en av grunnene til at prisene er så høye.
 19. Jeg valgte Unna fremfor Trolltind, fordi duken til Unna har høyere rivestyrke. Unna har 12 kg mens Trolltind har 10 kg rivestyrke.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.