Gå til innhold

uppis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

uppis vant dagen sist August 25 2016

uppis hadde mest likt innhold!

Om uppis

Nylige profilbesøk

1 654 profilvisninger
 1. Har hatt Exos i flere år. Først en 46l som er brukt mye og har tålt slitasjen. Trenger av og til mer plass så jeg kjøpte en 58l også. Nå er det bare den jeg bruker. Ikke noe problem å ha lite i den. Man kan ta av topplokket. Det er en egen klaff som brukes uten topplokk, og gode komprimeringsmuligheter (det var et langt ord) gjør at det i praksis fungerer som en 40l. Som nevnt bør man ikke gå over 14-15kg med 58, men opp til dette er det en kongesekk.
 2. Hei! Det er med tungt hjerte jeg selger min Bora 95. Det er den ultimate storsekken (mener jeg da), men den har aldri passet kroppen min helt. Jeg burde ha kjøpt den i medium og ikke i large, som denne er. Jeg har hatt den i 5-6 år men den har vært lite brukt, og har ingen skader eller merker av slitasje. kr.1800,-
 3. uppis

  Bora95

 4. uppis

  Gode tur shortser

  Jeg har brukt disse et par år nå https://www.salomon.com/uk/product/wayfarer-short-m.html?article=393181 De er veldig elastiske, så man har full bevegelighet selv om de sitter relativt tett på. Luftige og tørker d..tfort. De mest behagelige turshortsene jeg har hatt. 4 lommer.
 5. uppis

  Husk å slukke bålet ordentlig!

  Hehe, åh hvor jeg kjente meg igjen i denne. Men man vurderer vel underlag og øvrige forhold gjør man ikke? Man fyrer ikke på torv/skogbunn, eller på blanke svaberg for den saks skyld..
 6. uppis

  Gnagsår på intime deler...

  Hvis man ikke vil bruke ull er disse et godt alternativ for lårgnissere: https://m.probikekit.co.uk/sports-clothing/under-armour-men-s-original-series-9-inch-boxerjock-grey/11517483.html?affil=thggpsad&switchcurrency=NOK&shippingcountry=NO&variation=11517485 (kjenner ikke butikken, bare tok første eksempel på noen som selger denne) De sitter som et skudd og forhindrer i hvert fall sår hud på innsiden av lårene. Bruker seks tommers varianten til daglig.
 7. uppis

  Kanotralle

  Har brukt Biltematrallen på en tur med en Ally 16,5 fra Bjørkelangen via Sootkanalen til Vannsjø. Ingen tekniske problemer med tralla, men lukta av plast/gummi var forferdelig i lang tid...
 8. uppis

  Advarsel mot bergfreunde.no

  Ja, jeg er enig at tittelen er sterkere enn den burde ha vært. In the heat of the moment....
 9. uppis

  Advarsel mot bergfreunde.no

  Ok, E-posten jeg fikk startet slik (den er ganske lang, så jeg tar ikke med hele). Et stykke nede i e-posten står prisen kun i euro (men jeg bet meg ikke merke i det når e-posten kom). Jeg gikk igjennom dette igjen nå. Jeg brukte mobiltelefon hele tiden under søk og bestilling (noe som sikkert gjorde det vanskeligere å få oversikt). Det er sider som presenterer priser ut i fra hvilket språk du har i OS/nettleser, men når jeg går inn på produktet nå ser jeg at prisen er oppgitt i euro og norske kroner. Så min påstand gjelder nok ikke dette nettstedet (ut over at sidene presenteres på norsk og med NOK i tillegg til euro). Utgangspunktet var et google-søk som viste noe slikt (og ja, jeg skjønner at Bergfreunde ikke ansvarlig for hvordan google presenterer dette): Jeg så prisene i NOK (som muligens er presentert av google), og så også at prisene var noenlunde de samme hos f.eks Fjellsport og Bergfreunde, men 100-200 kr billigere hos Bergfreunde for det produktet jeg kjøpte. Allerede her antok jeg at dette var snakk om "norske" butikker. Ja, jeg ser prisen i euro og skjønner at butikken ikke er helnorsk i utgangspunktet. Også pga .no domene antok jeg at dette var en butikk som f.eks outnorth.no, som er en svensk butikk som selger i norge uten tollbehandling. Jeg har aldri lagt skjul på at jeg har gjort en tabbe, men jeg synes det bør være innafor å dele dette også. Som flere andre har sagt også, så må man lete etter informasjon om tollbehandling osv. Dette kunne vært klarere. Det må være lov å ta opp forbrukerrelaterte spørsmål (som det også gjøres i andre tråder her; f.eks vedr Fjellsport, Amfibi oa)
 10. uppis

  Advarsel mot bergfreunde.no

  Det er ikke helt greit dette, når jeg bestilte var definitivt prisen oppgitt i NOK. Dette kan variere med en kombinasjon av nettlesere, språkoppsett på enheten man surfer med osv. Min opplevelse var at at jeg oppfattet dette som en norsk nettbutikk. De flagger høyt at de samarbeider med norske Posten. Jeg innrømmer gjerne at jeg ikke lette etter spesifikk informasjon om dette med toll (fordi jeg ikke trodde dette var nødvendig). Det er jo opp til den enkelte hvor man vil handle, og hvis de fleste er oppmerksomme på at Bergfreunde.no (navnet er ingen "bekreftelse" på at bedriften er utenlandsk) er en utenlandsk nettbutikk med tollkrav, så er det fint. Uansett mener jeg at måten nettbutikken fremstår på er villedende ift om butikken er norsk eller ikke.
 11. uppis

  Advarsel mot bergfreunde.no

  Ja, enig i det. Poenget mitt er at du skal være veldig oppmerksom for å skjønne at du må betale toll i det hele tatt. Når man ikke forventer at varer fra dette stedet må fortolles så blir man tatt litt på senga når man skal hente dem. Mulig jeg er mer uoppmerksom enn andre men jeg så i hvertfall ikke at dette var et utenlandsk nettsted.
 12. Nettbutikken bergfreunde.no fremstår som en norsk nettbutikk med norske priser og norsk språk. Men varene blir sendt fra Tyskland slik at man får toll i tillegg. Sikkert jeg som ikke har finlest alle små fonter, men jeg oppfattet i hvert fall ikke at jeg måtte fortolle varene. Be warned!
 13. uppis

  Tips til lett tomannstelt?

  Jeg lurte en stund på Exped Mira 2 (http://www.exped.com/international/en/product-category/tents/mira-ii-hl). Det har mange fine features, er lett og relativt prisgunstig. Man må akseptere å sette opp ytterteltet sist, men ser ut som et bra 3-sesongs. Mener jeg har sett noen på forumet som har det.
 14. uppis

  Kano på sørlandet

  På Vegår (Vegårshei) er det mange muligheter. Bra med fisk også
 15. uppis

  Hva har du kjøpt nå!

  Uff, etter lengre tids opphold på utstyrsrehab så har jeg sprukket ganske grundig pga 25% kampanje hos Fjellsport og Villmarksmessa. - Hilleberg Soulo + bunnduk - Svalbard Heavy Duty + bukseseler - Shimano Beastmater 240/270 - Sts ultrasil 35l pakkepose til 199,- hos xxl (til å ha z-lite'en i utenpå sekken, bruker ikke regntrekk)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.