Gå til innhold

uppis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  223
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

uppis vant dagen sist August 25 2016

uppis hadde mest likt innhold!

Om uppis

Nylige profilbesøk

2 033 profilvisninger
 1. Jeg har i hvert fall hatt en Exped Synmat UL i ca 8 år uten problemer. Bruker det på alle turer bortsett fra midtvinters. Da blir det Downmat 9LW Edit: måtte sjekke og fant ut at jeg har hatt ul 7 m i ca. 8 år. De siste par årene har det også blitt belastet med chair kit
 2. Om man forstår/burde forstått er ikke lett. Jeg kjøpte et Fjellheimen Pro 3 Camp fra XXL for kr.1499,- for noen år siden, og det var en kampanje og ikke en feil. Mener vanlig pris var 4499,-
 3. For dere som er interessert i å få input om motstand mot utbygging av vindkraft på land i Norge kan man følge denne gruppen på FB: https://m.facebook.com/groups/994512830939302
 4. Et naivt innspill kanskje, men jeg mener man heller burde bruke ressursene på finne ut hvordan vi skal bruke mindre energi... Rasere natur for all fremtid ser jeg ikke som et skritt fremover for velferdsstaten.
 5. Har Soulo, som jeg synes er perfekt til soulotur, men nå fikk jeg lyst på Allak..
 6. På ROAF (Romerike avfallsforedling) har jeg fått beskjed om at gassboksene skal behandles som farlig avfall. Jeg bruker opp gassen (siste rest typisk på nærturer), samler dem opp i en pose og tar dem med neste gang jeg skal på dynga. Null problem.
 7. Hvor mange netter bør man klare i dunpose før dampsperre blir nødvendig? Vet at det er en type hvor-lang-er-en-strikk spørsmål, men om man ikke tørker posen og bare pakker ned om morgenen. Jeg har vel hatt 5 netter uten problemer, men har vært heldig med været og kunnet tørke ute. Vi snakker om vinteren her...
 8. Jeg fikk akkurat denne inn døra så den er ikke "battleproved" ennå, men den virker fin...
 9. Jeg har brukt Cumulus Comforter L430 et par sesonger nå og er strålende fornøyd. Som å ligge hjemme i sengen sin 😀 Det er lett å justere temperatur med mengden klær man har på (eller ikke). Har lurt på å kombinere denne med en Quilt i høst/vinter i stedet for én sovepose.
 10. Til syvende og sist må man bære vekta, så jeg tror; godt forsøk, men nei...
 11. Monsen mistet innerteltet sitt på vinteren under Canadaturen og sa da at det ikke var noe problem, men han mistet noe av kosen. Det er noe eget med å komme ut av vinden og inn i et godt (inner?)telt uten trekk.
 12. Noen som har tro på dette: https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/trening-og-kosthold/2018/08/25/195426877/denne-ryggsekken-vil-revolusjonere-fjellturen?
 13. De siste 2 årene har jeg brukt en Cumulus Comforter. I praksis en dyne, men med stramme- og festemuligheter. Jeg har hverken strammet eller festet men brukt den som dyne. Denne er så stor at den dekker på alle kanter. For litt mer komfort har jeg et et Exped laken som passer til underlaget. Synes dette fungerer alldeles glimrende.
 14. Og jeg gikk forbi begge bilene 😀 Traffikert sted dette..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.