uppis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  177
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

uppis last won the day on August 25 2016

uppis had the most liked content!

Om uppis

Nylige profilbesøk

1 317 profilvisninger
 1. Liggeunderlag

  Dette blir uansett basert på personlige preferanser, men utenom vintersesongen mener UL absolutt er varmt nok. Jeg har brukt en Synmat UL 7 i 5-6 år uten problemer, men har alltid et lett skumunderlag under. Liten størrelse og lav vekt på dette betyr mye for meg. Jeg har vært superfornøyd med dette underlaget. Ville kjøpt det samme igjen nå.
 2. Ny Ally 16,5 DR ferdig montert

  Gratulerer med Ally Jeg har hatt Ally i 11-12 år og jeg kan ikke huske jeg noen gang har klart å unngå at en plasttapp eller to kommer inntil duken. Men jeg har aldri sett noen slitasje el etter dette. Det er viktigere at stag er rette.
 3. Forslag til nye lett sekk

  Har hatt rundt 16-17kg i Exos 58 og det mener jeg er maks for at det ikke skal bli ubehagelig. Normalt har jeg kanskje 13kg i en tidlig vår/sen høst oppakning og det fungerer veldig bra for meg. Har en Exos 46 også så jeg kan vel si jeg liker sekken..
 4. Kaffe på tur

  Jeg fant en sånn (http://www.gsioutdoors.com/ultralight-java-drip.html) når jeg var innom en REI-butikk i USA for litt siden (farlig aktivitet, rene godtebutikken). Filteret veier 11g så det veier ikke tungt, og gjør at man kan bruke den filterkaffen man ønsker. Har bare testet på en dagstur, men fungerte bra og smakte godt. Ellers må jeg innrømme at jeg har lagt bort kokekaffen og bruker en del i Nescafe, og da helst Brasero. Jeg har en Aeropress også, men det blir stort sett for mye styr, med mindre det er en kortreist kosetur. Når det gjelder kopper så er favoritten en gammel trekopp i flammebjørk som min farfar lagde på femti-tallet. Nostalgi så det holder. Ut over det så bruker jeg mest en gammel kopp fra Hydro-Texaco som ikke er så tung og både rommer mer, og holder bedre på varmen enn en snyltekopp. Den kan også brukes til Rett-i-koppen og tilsvarende. Snyltekopp er alltid med, men mest for å drikke fra bekker underveis. Utfordringen synes jeg er å finne en lett kopp med ett visst volum som både holder på varmen og kan brukes til suppe ol, men som ikke er veldig volumiøs i seg selv. Tar gjerne imot forslag som matcher denne spesifikasjonen. Edit: så akkurat at @Prebb referte til samme filter mens jeg skrev, jaja...
 5. Sommerpose

  Jeg kjøpte en Rab Infinty 300 på en kampanje for ca 3 år siden. Utrolig lett og deilig pose. Har ligget komfortabelt i -2 med den. https://www.fjellsport.no/rab-infinity-300.html
 6. Amfibi.no

  Butikken i Lillestrøm er ihvertfall borte. Selv om jeg aldri har hatt problemer, så har jeg en følelse av at det er noe merkelig med dem. Men det blir jo litt Trump-aktig utsagn dette..
 7. Brodder, hvilke skal man kjøpe?

  Så tråden og tenkte jeg skulle anbefale Chainsen Pro, men det var jo ikke nødvendig...
 8. Matador er en relativt ny leverandør som startet med en Pocket Blanket, et 120x160cm picknickteppe/groundsheet på 98g som jeg kjøpte for ca 3 år siden. Etter dette har de kommet med flere lette produkter som kan være interessante. Det siste er et håndkle, 60x120cm, 73g; https://matadorup.com/products/nanodry-shower-towel-large?variant=34348232646 Kommer nok til å bestille dette for levering på hotellet når jeg skal til USA om ikke lenge (hvis jeg slipper inn)
 9. Ikke ha "dagen"

  Godt innspill fra CCCP her! Jeg har vel hatt en tendens til å synes mer synd på meg selv om det går tungt, så jeg skal ta dette til meg
 10. Ikke ha "dagen"

  Ja, vi må vel tro at trening tar formen riktig vei over tid
 11. Ikke ha "dagen"

  Noe jeg har tenkt på flere ganger er hvordan formen kan variere drastisk fra dag til dag eller uke til uke. Når jeg tar kortere turer eller dagsturer tar jeg gjerne på en tung sekk for å få ekstra treningseffekt. For to uker siden gikk jeg på sti i skogen i ca.3,5 time på lørdagen og 1,5 time på søndagen. Dette gikk lekende lett. Forrige lørdag gikk jeg den samme 1,5 times runden med samme oppakning og det var sykt tungt. I dag gikk jeg samme runde og det gikk greit, men ikke så lett som for to uker siden. Jeg kan ikke komme på noen spesielle årsaker til at formen skulle variere såpass som jeg syntes den gjorde, men det er sikkert mange variable som spiller inn. Jeg har nok hatt et snev av forkjølelse de siste par ukene og det kan nok bety mye (ikke så mye at jeg har følt meg syk, men allikevel..). Har også hørt at når man begynner å bli syk så kan kroppen faktisk prestere bedre enn normalt fordi den mobiliserer alt den har for å bekjempe sykdommen. Dette kan forklare både helgen for to uker siden og forrige helg, men det blir egentlig bare synsing og spekulasjoner fra min side. Uansett er det ikke første gangen jeg opplever at formen svinger. Dette er det sikkert andre som har erfart også. Har dere noen innspill på hvorfor formen kan variere såpass mye på kort tid?
 12. Tove Kartanker

  Litt OT, men tittelen på tråden ga meg veldig assosiasjoner til navn fra KLM...
 13. Røverkjøp og gode tilbud

  Beef Jerky (25g) til 20,- på Meny frem til 18.1.
 14. Tørkesnor. Liten dusteting som jeg alltid har bruk for. Veier ingenting. Kunne ha brukt en vanlig snor, men det er greit å ha en dedikert snor til dette. I tillegg har denne innebygde "klesklyper". https://www.xxl.no/sea-to-summit-sts-torkesnor/p/1115083_1_style
 15. Alternativ turvask

  Fordelen er at måsadotten fungerer for lukt fra resten av kroppen også. Har f.eks ikke forsøkt Antibac lenger sør enn armhulene..