Gå til innhold

uppis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  219
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

uppis vant dagen sist August 25 2016

uppis hadde mest likt innhold!

Om uppis

Nylige profilbesøk

1 953 profilvisninger
 1. uppis

  Hilleberg soulo

  Har Soulo, som jeg synes er perfekt til soulotur, men nå fikk jeg lyst på Allak..
 2. På ROAF (Romerike avfallsforedling) har jeg fått beskjed om at gassboksene skal behandles som farlig avfall. Jeg bruker opp gassen (siste rest typisk på nærturer), samler dem opp i en pose og tar dem med neste gang jeg skal på dynga. Null problem.
 3. uppis

  Dampsperrepose RAB eller WM?

  Hvor mange netter bør man klare i dunpose før dampsperre blir nødvendig? Vet at det er en type hvor-lang-er-en-strikk spørsmål, men om man ikke tørker posen og bare pakker ned om morgenen. Jeg har vel hatt 5 netter uten problemer, men har vært heldig med været og kunnet tørke ute. Vi snakker om vinteren her...
 4. uppis

  Teltlys/-lanterne

  Jeg fikk akkurat denne inn døra så den er ikke "battleproved" ennå, men den virker fin...
 5. uppis

  Alternativer til sovepose

  Jeg har brukt Cumulus Comforter L430 et par sesonger nå og er strålende fornøyd. Som å ligge hjemme i sengen sin 😀 Det er lett å justere temperatur med mengden klær man har på (eller ikke). Har lurt på å kombinere denne med en Quilt i høst/vinter i stedet for én sovepose.
 6. uppis

  Revolusjonerende ryggsekk?

  Til syvende og sist må man bære vekta, så jeg tror; godt forsøk, men nei...
 7. Noen som har tro på dette: https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/trening-og-kosthold/2018/08/25/195426877/denne-ryggsekken-vil-revolusjonere-fjellturen?
 8. uppis

  Noen som har tips til godt regntøy?

  Jeg har lyst på denne
 9. uppis

  Anbefaling romslig 3 sesongs sovepose

  De siste 2 årene har jeg brukt en Cumulus Comforter. I praksis en dyne, men med stramme- og festemuligheter. Jeg har hverken strammet eller festet men brukt den som dyne. Denne er så stor at den dekker på alle kanter. For litt mer komfort har jeg et et Exped laken som passer til underlaget. Synes dette fungerer alldeles glimrende.
 10. uppis

  Hardangervidda sommer 2018

  Og jeg gikk forbi begge bilene 😀 Traffikert sted dette..
 11. uppis

  Hardangervidda sommer 2018

  Takk, i like måte! Du hadde rett i at det ble uvær. Det kraftigste regn+vind jeg har opplevd etter det jeg kan huske. I tillegg hadde vi 10-15 minutter med hagl som pisket så det gjorde vondt. Vi hadde lite lyst til å telte i det været, så vi ramlet inn på Sandhaug i halv åtte tiden. Det ble 4 timer i piskende regn...
 12. uppis

  Hardangervidda sommer 2018

  Var det deg jeg traff en halvtime fra Tinnhølen før uværet sist lørdag (28.7)? Snakket litt om vær og veivalg. Jeg og kompisen var på vei til Sandhaug rundt kl tre-halv fire.
 13. Har hatt Exos i flere år. Først en 46l som er brukt mye og har tålt slitasjen. Trenger av og til mer plass så jeg kjøpte en 58l også. Nå er det bare den jeg bruker. Ikke noe problem å ha lite i den. Man kan ta av topplokket. Det er en egen klaff som brukes uten topplokk, og gode komprimeringsmuligheter (det var et langt ord) gjør at det i praksis fungerer som en 40l. Som nevnt bør man ikke gå over 14-15kg med 58, men opp til dette er det en kongesekk.
 14. uppis

  Bora95

 15. uppis

  Gode tur shortser

  Jeg har brukt disse et par år nå https://www.salomon.com/uk/product/wayfarer-short-m.html?article=393181 De er veldig elastiske, så man har full bevegelighet selv om de sitter relativt tett på. Luftige og tørker d..tfort. De mest behagelige turshortsene jeg har hatt. 4 lommer.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.