Gå til innhold

uppis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  196
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

uppis vant dagen sist August 25 2016

uppis hadde mest likt innhold!

Om uppis

Nylige profilbesøk

1 555 profilvisninger
 1. Advarsel mot bergfreunde.no

  Det er ikke helt greit dette, når jeg bestilte var definitivt prisen oppgitt i NOK. Dette kan variere med en kombinasjon av nettlesere, språkoppsett på enheten man surfer med osv. Min opplevelse var at at jeg oppfattet dette som en norsk nettbutikk. De flagger høyt at de samarbeider med norske Posten. Jeg innrømmer gjerne at jeg ikke lette etter spesifikk informasjon om dette med toll (fordi jeg ikke trodde dette var nødvendig). Det er jo opp til den enkelte hvor man vil handle, og hvis de fleste er oppmerksomme på at Bergfreunde.no (navnet er ingen "bekreftelse" på at bedriften er utenlandsk) er en utenlandsk nettbutikk med tollkrav, så er det fint. Uansett mener jeg at måten nettbutikken fremstår på er villedende ift om butikken er norsk eller ikke.
 2. Advarsel mot bergfreunde.no

  Ja, enig i det. Poenget mitt er at du skal være veldig oppmerksom for å skjønne at du må betale toll i det hele tatt. Når man ikke forventer at varer fra dette stedet må fortolles så blir man tatt litt på senga når man skal hente dem. Mulig jeg er mer uoppmerksom enn andre men jeg så i hvertfall ikke at dette var et utenlandsk nettsted.
 3. Nettbutikken bergfreunde.no fremstår som en norsk nettbutikk med norske priser og norsk språk. Men varene blir sendt fra Tyskland slik at man får toll i tillegg. Sikkert jeg som ikke har finlest alle små fonter, men jeg oppfattet i hvert fall ikke at jeg måtte fortolle varene. Be warned!
 4. Tips til lett tomannstelt?

  Jeg lurte en stund på Exped Mira 2 (http://www.exped.com/international/en/product-category/tents/mira-ii-hl). Det har mange fine features, er lett og relativt prisgunstig. Man må akseptere å sette opp ytterteltet sist, men ser ut som et bra 3-sesongs. Mener jeg har sett noen på forumet som har det.
 5. Kano på sørlandet

  På Vegår (Vegårshei) er det mange muligheter. Bra med fisk også
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Uff, etter lengre tids opphold på utstyrsrehab så har jeg sprukket ganske grundig pga 25% kampanje hos Fjellsport og Villmarksmessa. - Hilleberg Soulo + bunnduk - Svalbard Heavy Duty + bukseseler - Shimano Beastmater 240/270 - Sts ultrasil 35l pakkepose til 199,- hos xxl (til å ha z-lite'en i utenpå sekken, bruker ikke regntrekk)
 7. Tenkte på det, men er usikker på hvilken angrefrist man egentlig har på "messetilbud"...
 8. Jeg har ikke fulgt så nøye med på tilbudene fra Fjellsport, men de har hatt noen kampanjer nå med 25% rabatt. Jeg vet ikke hva som ikke dekkes av kampanjene, men jeg fikk i hvert fall 25% på et Hilleberg-telt, og det er det ikke så ofte man finner. Derimot ble jeg "lurt" av Villmarkshuset på Camp Villmark 2018. De hadde Shimanostenger med 30% rabatt. Jeg pleier alltid å sjekke på nett før jeg kjøper, men i kampens hete på messa tenkte jeg ikke på det. Endte opp med en "billig" stang til kr.1700,- Den samme stanga får man på XXL til kr.1300,- Moralen er vel at man må sjekke og dobbeltsjekke selv før man kjøper. Jeg har gjort gode kjøp i uglesette butikker og dårlige kjøp i anerkjente butikker.
 9. Det er vel her jeg bare må komme inn og si "Boken er bedre! " (noen måtte jo si det...)
 10. Røverkjøp og gode tilbud

  25% hos fjellsport.no nå, med koden MO-X4Y
 11. Pakk inn smartphone i en liten plastpose (jeg bruker ofte hundeposer, de ligger som regel i gangen...) og ha den i en kroppsnær lomme. Da blir det aldri problemer.
 12. Humor, nytt underforum for det?

  Dette er humor. Slutt med det...
 13. Har hatt StS-sekken i flere år, og den fungerer bra for meg til dagstur med sitteunderlag mot ryggen. Et aannet alternativ er denne https://matadorup.com/products/daylite16?variant=27702420486
 14. Erfaring med drikkesekker

  Ser at mange er lunkne til drikkeblære her. Jeg bruker en blære fra Source som jeg er veldig fornøyd med. Jeg trenger å drikke en del underveis (jeg svetter i hvert fall nok) og synes det er veldig greit å ha vann tilgjengelig gjennom slange fra drikkeblære. Synes ikke det er usmak på vannet. Legger alltid blæra i sekken slik at den holder temperaturen best. Spesielt når det er varmt er holder vannet seg kjølig mye lenger enn f.eks i en flaske i en meshlomme. Har prøvd å ha den i Osprey Talon sitt rom for blære, men da varmes bare vannet til kroppstemperatur fra ryggen. Mulig jeg bærer mere vann enn nødvendig, men jeg vil heller ha vannet tilgjengelig.
 15. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpte Rab Sawtooth pants for noen uker siden. Utrolig lett og deilig Matrix DWS softshell.
×