Gå til innhold

uppis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  214
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

uppis vant dagen sist August 25 2016

uppis hadde mest likt innhold!

Om uppis

Nylige profilbesøk

1 751 profilvisninger
 1. uppis

  Revolusjonerende ryggsekk?

  Til syvende og sist må man bære vekta, så jeg tror; godt forsøk, men nei...
 2. Noen som har tro på dette: https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/trening-og-kosthold/2018/08/25/195426877/denne-ryggsekken-vil-revolusjonere-fjellturen?
 3. uppis

  Noen som har tips til godt regntøy?

  Jeg har lyst på denne
 4. uppis

  Anbefaling romslig 3 sesongs sovepose

  De siste 2 årene har jeg brukt en Cumulus Comforter. I praksis en dyne, men med stramme- og festemuligheter. Jeg har hverken strammet eller festet men brukt den som dyne. Denne er så stor at den dekker på alle kanter. For litt mer komfort har jeg et et Exped laken som passer til underlaget. Synes dette fungerer alldeles glimrende.
 5. uppis

  Hardangervidda sommer 2018

  Og jeg gikk forbi begge bilene 😀 Traffikert sted dette..
 6. uppis

  Hardangervidda sommer 2018

  Takk, i like måte! Du hadde rett i at det ble uvær. Det kraftigste regn+vind jeg har opplevd etter det jeg kan huske. I tillegg hadde vi 10-15 minutter med hagl som pisket så det gjorde vondt. Vi hadde lite lyst til å telte i det været, så vi ramlet inn på Sandhaug i halv åtte tiden. Det ble 4 timer i piskende regn...
 7. uppis

  Hardangervidda sommer 2018

  Var det deg jeg traff en halvtime fra Tinnhølen før uværet sist lørdag (28.7)? Snakket litt om vær og veivalg. Jeg og kompisen var på vei til Sandhaug rundt kl tre-halv fire.
 8. Har hatt Exos i flere år. Først en 46l som er brukt mye og har tålt slitasjen. Trenger av og til mer plass så jeg kjøpte en 58l også. Nå er det bare den jeg bruker. Ikke noe problem å ha lite i den. Man kan ta av topplokket. Det er en egen klaff som brukes uten topplokk, og gode komprimeringsmuligheter (det var et langt ord) gjør at det i praksis fungerer som en 40l. Som nevnt bør man ikke gå over 14-15kg med 58, men opp til dette er det en kongesekk.
 9. uppis

  Bora95

 10. uppis

  Gode tur shortser

  Jeg har brukt disse et par år nå https://www.salomon.com/uk/product/wayfarer-short-m.html?article=393181 De er veldig elastiske, så man har full bevegelighet selv om de sitter relativt tett på. Luftige og tørker d..tfort. De mest behagelige turshortsene jeg har hatt. 4 lommer.
 11. uppis

  Husk å slukke bålet ordentlig!

  Hehe, åh hvor jeg kjente meg igjen i denne. Men man vurderer vel underlag og øvrige forhold gjør man ikke? Man fyrer ikke på torv/skogbunn, eller på blanke svaberg for den saks skyld..
 12. uppis

  Gnagsår på intime deler...

  Hvis man ikke vil bruke ull er disse et godt alternativ for lårgnissere: https://m.probikekit.co.uk/sports-clothing/under-armour-men-s-original-series-9-inch-boxerjock-grey/11517483.html?affil=thggpsad&switchcurrency=NOK&shippingcountry=NO&variation=11517485 (kjenner ikke butikken, bare tok første eksempel på noen som selger denne) De sitter som et skudd og forhindrer i hvert fall sår hud på innsiden av lårene. Bruker seks tommers varianten til daglig.
 13. uppis

  Kanotralle

  Har brukt Biltematrallen på en tur med en Ally 16,5 fra Bjørkelangen via Sootkanalen til Vannsjø. Ingen tekniske problemer med tralla, men lukta av plast/gummi var forferdelig i lang tid...
 14. uppis

  Advarsel mot bergfreunde.no

  Ja, jeg er enig at tittelen er sterkere enn den burde ha vært. In the heat of the moment....
 15. uppis

  Advarsel mot bergfreunde.no

  Ok, E-posten jeg fikk startet slik (den er ganske lang, så jeg tar ikke med hele). Et stykke nede i e-posten står prisen kun i euro (men jeg bet meg ikke merke i det når e-posten kom). Jeg gikk igjennom dette igjen nå. Jeg brukte mobiltelefon hele tiden under søk og bestilling (noe som sikkert gjorde det vanskeligere å få oversikt). Det er sider som presenterer priser ut i fra hvilket språk du har i OS/nettleser, men når jeg går inn på produktet nå ser jeg at prisen er oppgitt i euro og norske kroner. Så min påstand gjelder nok ikke dette nettstedet (ut over at sidene presenteres på norsk og med NOK i tillegg til euro). Utgangspunktet var et google-søk som viste noe slikt (og ja, jeg skjønner at Bergfreunde ikke ansvarlig for hvordan google presenterer dette): Jeg så prisene i NOK (som muligens er presentert av google), og så også at prisene var noenlunde de samme hos f.eks Fjellsport og Bergfreunde, men 100-200 kr billigere hos Bergfreunde for det produktet jeg kjøpte. Allerede her antok jeg at dette var snakk om "norske" butikker. Ja, jeg ser prisen i euro og skjønner at butikken ikke er helnorsk i utgangspunktet. Også pga .no domene antok jeg at dette var en butikk som f.eks outnorth.no, som er en svensk butikk som selger i norge uten tollbehandling. Jeg har aldri lagt skjul på at jeg har gjort en tabbe, men jeg synes det bør være innafor å dele dette også. Som flere andre har sagt også, så må man lete etter informasjon om tollbehandling osv. Dette kunne vært klarere. Det må være lov å ta opp forbrukerrelaterte spørsmål (som det også gjøres i andre tråder her; f.eks vedr Fjellsport, Amfibi oa)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.