Gå til innhold

mrkharma

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei Godtfolk! Jeg har lurt dama med på tur i slutten av juli. Etter å tatt kvenna ifjor har jeg skrytt sånn om fiskingen at hun faktisk ville være med en tur. Vi har hytte på haukeli så det er et naturlig utgangspunkt for en kort gåtur (med kano på ryggen). Området jeg har sett litt på er Store Nupi og Holmasjøen som ligger nordvest fra Haukeliseter (5-6 kilometer uten at jeg har kart for hånden). Er det noen her som kan si om det skjuler seg storfisk i vannene deromkring?? Er det fint der? Folksomt? Alternativet er å gå fra Hardangerområdet og inn på vidda fra feks Eidsfjord eller Kinsarvik. Fisking er prioritet 1, at det skal gå an å bære kano uten å måtte gå over 6-7 kilometer er pri 2 og at det ligger en liten topptur i nærheten er pri 3. Noen som kan hjelpe meg med planleggingen??
 2. mrkharma

  fiske i fyresdalen og omegn?

  Jeg dro opp fra Straume (forbi en bom) og padlet innover mot Straumsfjorden. Vi fant et lite vann der som jeg garantert ikke kommer til å avsløre navnet på, MEN der var det 2 kilos fisk!! Jeg klarte selvfølgelig ikke å få den opp men det var langgrunt og jeg så det svære beistet ligge 2 cm bak spinneren hele veien inn. Det er vanskelig å tro at den var noe mindre 2-3 kilo men det betyr ihvertfall at det finnes annet enn 150 grams ørret i området.
 3. mrkharma

  fiske i fyresdalen og omegn?

  Heisann. Jeg satt akkurat og skulle forfatte noenlunde samme innlegg:). Tenkte oss i dette området 5 dager (fra 20 mai). Vi hadde planer om å ta med oss kano (Øystein Køhn beskriver noen gode ruter i området). Jeg har hørt det skal være bra fiske der oppe, men har ingen spesielle fiskevann- tips å vise til. ER også veldig int. i å høre om snøforholdene der. Kjenner du til Birthedalen?
 4. mrkharma

  Selge sine turrapporter??

  Avslutter med å si takk for alle gode svar! Takker!
 5. mrkharma

  Hvor ble de av???

  Etter å ha lest nedover denne tråden her ligger snart haken ned på gulvet!! Maken til barnslighet/smålighet/paranoia/usaklighet/fientlighet hadde jeg knapt nok trodd var mulig. Erling12; hva har gjort deg til denne bitre personen (retorisk; krever ingen svar)? All honør til Morten som med sitt lange innlegg med teskjeer prøver å få igjennom et budskap som ikke er i nærheten av å trenge inn. Jeg tilhører ingen fanklubb.... Mitt tips er at du printer ut hele tråden og leser den stille og rolig ikveld. Lar være å svare på tråden noen dager og ser om det hele går over. Jeg er helt sikker på at du finner noe annet betydningsfullt å bruke tiden på.
 6. mrkharma

  Selge sine turrapporter??

  Takker for tilbakemeldinger. Men ingen som har solgt til utlandet altså??
 7. mrkharma

  Selge sine turrapporter??

  Hei godt folk på forumet. Jeg har vært medlem en stund under annet brukernavn men har fått sperret konto, men nok om det... Det jeg lurer på er om noen her kan gi meg råd og tips om hvor jeg kan få solgt en reportasje fra en fantastisk flott kanotur jeg var på forrige sommer. Jeg var avgårde i 40 dager og fikk noen flotte bilder og opplevelser. Jeg førte dagbok og har nå skrevet en "feature" fra turen. Er det noen som har gode opplevelser iforhold til å sende inn sine turrapporter hos magasiner eller blader. Gjerne også utenlandske siden det er en smal sak å oversette. Hva kan en forvente av evt betaling? Hva forlanger de enkelte iforhold til kvalitet på bildene? Spørsmålet mitt er tuftet på at jeg også da kan få betalt for å ta ubetalt ferie en mnd i året fra jobben min. Planlegger ny tur iår!! Mvh en som skulle ønske at det fantes mer fritid....
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.