Gå til innhold

Shun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Shun

Nylige profilbesøk

708 profilvisninger
 1. Shun

  Post bilder av ditt fottøy (i bruk)

  Disse Arc'teryx Bora Mid GTX skal få prøve seg for første gang fra Finse ned Aurlandsdalen og opp til Myrdal fra i morgen tidlig.
 2. Lett vekt betyr som regel dyrere telt, og mindre slitestyrke og motstandskraft i ruskevær. Folk her inne vil være uenige om hva som er bra og hva som er dyrt. Du bør finne ut hva du skal bruke teltet til og hvor og hvordan. Jeg anbefaler å følge med på Helsport Outlet. Akkurat nå ligger det er Ringstind 2 Pro til salgs der for 2999,- Det veier cirka to kilo, og er sikrere i ruskevær enn de blå SL-utgavene til én kilo. Jeg har begge.
 3. Hvis du vender opp mot marka til høyre når du kommer ut av T-banestasjonen går det sikkert stier innover. Det er mange valg og steder du kan gå til. Hvis du følger veien ned til venstre går du i retning grusveien til Mariholtet. Den følger elven (Elvåga?) nedover. Kart over området.
 4. Ja, det stemmer. Du velger den utgangen det står 'Østmarka' på (på Ellingsrudåsen endestasjon). Du kommer ut i kanten av et boligområde, med marka på den ene siden, og en hest i hagen på den andre. Du kan også gå gjennom boligområdet og rundt ridesenteret til grusvei som går inn til Mariholtet.
 5. Jeg har et par nye Salewa Alp Trainers. De brukes til mine små, men brede føtter, der venstre fot tydeligvis er bredere ved hallus valgus enn høyre. Jeg har gått en prøvetur før jeg leverte støvlene inn til blokking, og har nå gått prøvetur nummer to - etter blokking. Det kjennes bedre ut enn før blokking, men det er litt ømt og klemmer på det bredeste på venstre fot fremdeles. Er dette noe jeg kan gå inn ved mye bruk før fjelltur som starter den 16. juli, eller bør venstre støvel leveres inn til én runde til med blokking?
 6. Shun

  Hva har du kjøpt nå!

  Da jeg fant en Mountain Hardwear Ghost Whisperer tynn og lett dunjakke til halv pris på sportsnett.no forsvant det noen feriepenger der også...
 7. Shun

  Hva har du kjøpt nå!

  Jeg har raska med meg et Helsport Ringstind SL 1-2 fra outleten til Helsport. Det er åpenbart dyrt å ha feriepenger på konto. Skal tenke meg om på om jeg trenger to Ringstind, eller om jeg skal selge Pro-utgaven.
 8. Brukt én gang, som nytt. Selges for 400,- pluss eventuell frakt. Kan hentes i Oslo. 510 gram totalt offisielt. Min kontrollveiing hjemme kom til 500 gram. Fjellsports salgsopplysninger finner du her.
 9. Shun

  Hva har du kjøpt nå!

  På grunn av fjellstøveltråden til @Jan@ ble jeg gjort oppmerksom på et par superlette (470 gram) Salewa Alp Trainer Mid GTX i min størrelse i outleten på fjellsport. Fant ut hvor de var å få tak i i butikk, stakk innom og prøvde støvlene før jeg bestilte dem. De passet og var fantastiske med én gang. Tydelig at jeg kjøpte det siste paret i den størrelsen, for nå er det ikke flere igjen. Og så slengte jeg med et par gåstaver jeg hadde liggende i ønskelisten.
 10. Følg med på soveposesalg på sportsnett.no også. Jeg har kjøpt Mountain Hardwear Phantom Flame der til 2500,- Er så fornøyd at jeg slo til på sommerdunposen i samme serie da den også var å få til under halv pris.
 11. Shun

  Friluftsgave til brudepar?

  Eller; når du sier 'Markafolk' - bor de i eller i nærheten av Oslo? Hva med en luksushelg for dem på Bøvelstad husmannsplass i Enebakk. Du/en liten vennegjeng må stille med nødvendig mat og drikke og planlagte aktiviteter. Du/vennegjengen bærer og tilbereder. Brudeparet koser seg.
 12. Shun

  Lettpakktur over vidda

  XXL har Ringstind 2 Pro til salgs for 2999,- fra i dag. Kanskje du bare skal ha det teltet?
 13. Shun

  Flaske til brensel?

  Er slike BRS Kina/HongKong-flasker i 'thicken aluminum alloy' sikre å bruke? Skal jeg ligge langt unna sånne flasker?
 14. Jeg finner tydeligvis ikke de rette googletermene når jeg leter etter flasker til flytende brensel til turkjøkken, så jeg spør dere; Har kjøpt en 1-liters Trangia brenselflaske, men er ganske sikker på at det er litt mye til en helgetur med et Trangia 27-3 UL stormkjøkken. Hva slags flasker/fraktcontainere bruker dere til bensin/rødsprit. Er det de dyre multifuelflaskene som gjelder? Er ikke vant med Trangia spritbrenner fra før. Hvor mye brensel forbruker jeg på å koke én liter vann?
 15. Shun

  Hva har du kjøpt nå!

  Jeg svingte innom Bergansbutikken på Norwegian Outlet da jeg likevel kjørte forbi, og rasket med meg en Cecilie Hiking Pants og en Moa turshorts. Og så støttet jeg XXLs vennefest med en Trangia brenselflaske, fem Real fruktmüsli frokoster, en GP powerbank, og en Mackenzie turhengekøye til mine to nevøer.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.