Gå til innhold

Shun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  130
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Shun

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Liker meg både i byen og skogen, på fjellet og sjøen. Leser mye og lager mat med glede.
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har også kjøpt brukt av medforumist her inne. En tillitssak med betaling og postforsendelse. Tilliten var velfundert begge veier.
 2. Abonner på nyhetsbrevet til sportsnett; da dukker det opp sekkesalg realtivt ofte. Greit å benytte seg av når du har prøvd og bestemt deg for sekk på forhånd.
 3. Lite og lett betyr som oftest dyrere. Jeg ville søkt på sommerdunsoveposer med nedre temperaturgrense på plussiden. Her har du et slikt utvalg fra sportsnett.
 4. Jeg ville gått til Børtervann og funnet en fin plass der.
 5. Jeg er blitt skikkelig imponert over pusteegenskapene til dermizaxen i Bergans. Har 'regntøy'-settet Bergans Super lett, kjøpt billigere på XXL, og er riktig fornøyd. Har herreutgaven selv.
 6. Som medlem er det noen gode ryggsekker til salgs hos sportsnett som passer kriteriene.
 7. Shun

  Anmarsjsko?

  Noen som kan forklare meg hva anmarsjsko er, og hvilket bruksområde de har? Er det noe jeg trenger? Google eller søk her inne har ikke hjulpet mer enn at jeg våger et eget spørsmål. B.m. født nysgjerrig
 8. Jeg vet ikke hvor du bor, men du må prøve sekken på. Når det er sagt er det salg på sportsnett akkurat nå, og de har butikk i Oslo. De er fagfolk, og kan også hjelpe deg om du ikke finner en passende sekk blant dem som er på salg.
 9. Takket være denne tråden har jeg sendt avgårde en bestilling på to Trangia-panner på 22 cm diameter. Én med non-stick-belegg og én uten. Vekt og pris er lagt vekt på. Håper de kommer til å virke i sommer. Trangia Frypan 22 cm alu FH Og Trangia Frypan 725-22
 10. Jeg ble minnet på av en stekepannetråd her at jeg trenger panne. Fant to. Og termoser som ikke lekker/holder på varmen (0.5 og 1.2 liters flasker). Da nærmet jeg meg fri frakt-grensen, så jeg slang med panneklype, brenselflaske i mer praktisk størrelse (0.35) enn den litersflasken jeg har fra før og en lommekniv. Skog og fjell; her kommer jeg!
 11. Jeg tenker du burde ta en kikk på traséen til buss 79 - den går langs store deler av markagrensen fra Grorud til Skullerud. Jeg bor slik til at den er min naturlige fraktmetode til markautgangspunkt, om jeg ikke gidder å gå helt hjemmefra selv. Du kan bo sånn til på Bøler at du nærmest bor i marka, men det er Nøklevannrunden, så ofte mye folk. Ta en kikk på rekkehusene på Haugerud/Lutvann. Jeg ville også kikket på områdene rundt Ellingsrudåsen T-banestasjon.
 12. Jeg gikk tre dager Finse-Geiterygghytta-Østerbø-Vassbygdi med Arc'teryx Bora i fjor. Støvlene var gode og stødige til å være så lette, men tåkappen/støvelskallet er så hardt at jeg gikk på meg tre blå tånegler, som falt av etterhvert. Dette er ikke noe du kan gå inn ved bruk.
 13. Jeg har nettopp anbefalt en 3-sesongers Mountain Hardwear Phantom Flame på salg til en annen forumbruker, og kan peke den ut til deg også. Jeg er veldig fornøyd med min, og synes nok at Rab Mythic 400 er mer begrenset til å være en sommerpose. Men lett, det var den. Hvis du skal ha en sommerpose med de spesifikasjonene er Mountain Hardwear Phantom Spark billigere enn Rab'en.
 14. Jeg trives godt alene, men liker selskap på overnattingsturer. Jeg er ofte den som tar initiativ og planlegger, så turen blir ofte sånn jeg har tenkt meg. Hadde vært hyggelig med turselskap som også dro litt. Men; jeg går heller alene enn med turselskap som skravler gnagsår i ørene på meg og skremmer vekk naturopplevelsen.
 15. Jeg har både sommerpose og 3-sesongerspose (på salg her nå) fra Mountain Hardwear, og kan love at de er varme. Jeg har hatt tid til å vente på salg før jeg kjøpte dem relativt billig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.