Gå til innhold

Shun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  111
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Shun

Nylige profilbesøk

939 profilvisninger
 1. Shun

  Hva koster DNT medlemskap?

  Google er din venn: https://www.dnt.no/medlem/blimedlem/
 2. Shun

  Nødhjelp, fiskestang og kjærlighet.

  Kunne du gitt henne et gavekort med teksten 'selvvalgt fiskestang' på selve fødselsdagen? Jeg vet jeg liker å velge selv... Og da har du et større utvalg i nettbutikker også. Det blir vintersalg i månedene fremover.
 3. Så fint! Rago har stått på ønskelisten noen år.
 4. Dette er et godt tankeeksperiment, for det er veldig klart at det kan være en litt for høy startpris for mange. Jeg har selv kjøpt mye av basisutstyr det siste året, men hadde ikke hatt råd til å kjøpe alt på to ukers impuls. Jeg har gjort research og ventet til det jeg skulle ha kom på bra nok tilbud i løpet av et år. Jeg har ikke kjøpt noen dyre saker som telt, liggeunderlag, sovepose eller fjellstøvler uten svært gode tilbudspriser.
 5. Jeg liker Mountain Hardwears dunsoveposer - har sommer og 3-sesongersposen selv. Ingen av dem går så langt ned i temperatur som den du kjøpte, men de er superlette og pakker smått. Og det du ser her er fullpris. Følg med på salg rundt omkring; jeg har kjøpt begge mine soveposer til 50 % rabatt. Mountain Hardwear Phantom Flame. 3-sesongers pose. Mountain Hardwear Phantom Torch. Vintersovepose.
 6. @Snutemor: Jeg har ikke noen løsning på høydeskrekkproblemet, men vil bare si at du innehar en gullpenn. Jeg håper du vet at du er en gudbenådet skribent. 🌺
 7. Shun

  Noen som har tips til godt regntøy?

  Som de andre over her skriver vil ditt bruk og geografiske plassering være avgjørende for hva som vil være et godt valg av regntøy. Jeg bor på Østlandet, og er veldig fornøyd med bukse og jakke i Superlett fra Bergans. Du finner dem innimellom billigere på salg på XXL (nå ser jeg at XXL også har noe de kaller Bergans Superlett regntøy; jeg har ikke gått inn og sjekket forskjellene nøye). Dette er skalltøy jeg bruker som regntøy. Nå finner jeg ikke oppgitt vannsøyle noe sted, men jeg lover at den tilfredsstiller alle mine krav. Membranen er trelags Dermizax.
 8. Shun

  Fjellstøvler, lette og vanntette - anbefaling.

  Mine Arc'teryx Bora funket veldig bra på første fjelltur i sommer, og de var veldig gode å gå i. At man kan bli våt på føttene utenfra med dem skjønner jeg ikke, og de var ikke klamme eller våte innenfra, heller. Det kommer kanskje an på brukeren? Mitt ankepunkt er at kappen rundt er så fast at jeg fikk klemt to tånegler blå, og at høyre støvel satt vel godt fast ved akillessenen på høyre fot. Ellers var jeg veldig fornøyd med å ha valgt støvler med så god ankelstøtte.
 9. Shun

  Fjellstøvler, lette og vanntette - anbefaling.

  Jeg har skaffet meg disse; Salewa Alp Trainer Mid GTX W. De er lette og gode (veier 480 gram); jeg savner litt ankelstøtte, og jeg må blokke venstre støvel fordi den blir for trang for min litt for brede venstrefot. Jeg har små, men brede, føtter, men det er visstnok flere som opplever denne modellen som noe trang i vidden. Ellers veldig gode sko jeg håper jeg får gått ordentlig inn snart. Ellers er jeg veldig fornøyd med litt tyngre, men helt klart vanntette, Arc'teryx Bora Mid GTX W på 880 g.
 10. Snarefangst er kun tillatt brukt på de to rypeartene vi har, og begrenset i tidsrom og geografi også sammenlignet med den ordinære rypejakta.
 11. Shun

  Valg av fiskestang

  Jeg er ganske nybegynner, men forsket meg frem til min første fiskestang i fjor, og skjønner hva @Jan Erik Hansen skriver. Jeg ville ha en allround Marka-/fjellstang som ville gi meg ørret, og endte på en Shimano Exage teleskopstang på 9' og 7-21 grams kastevekt. Snella var ikke større enn en 1000 BC. Og et monofilament snøre på 0.18 mm. Jeg fikk gode råd om å vente på vintersalget.
 12. Shun

  Ønsker tips til sovepose

  Akkurat nå er 3-sesongers og vinterposen i dun fra Mountain Hardwear på salg til cirka halv pris på sportsnett. Jeg har sommerposen og 3-sesongersposen, og de er veldig varme for meg.
 13. Shun

  Hva har du kjøpt nå!

  Hvor har du kjøpt denne hengekøyepakka?
 14. Shun

  Vassbygdi-Geiterygghytta "feil" vei

  Nei, det er ikke mye offentlig transport til/fra Vassbygdi. Jeg tok buss derfra til Flåm, og hadde billett på Flåmsbanen og nattoget fra Bergen til Oslo. Mulig det går buss fra Flåm? Busselskapet er enten Tide eller Kringom. Alt ettersom. Hvis du har bil er det lokal transport til/fra Vassbygdi/Østerbø/der du har forlatt bilen. Rasene i selve Aurlandsdalen er ryddet og lette å forsere. Jeg vil også 'advare' om at strekket mellom Østerbø og Geiterygghytta er mye mer luftig og usikret enn man kan få inntrykk av. Jeg brukte betydelig lenger tid enn de anslåtte seks timene på den etappen. Det går an å ta buss halve veien fra Østerbø til Steinbergdalen, og så bare gå den ikke fullt så luftige siste mila til Geiterygghytta.
 15. Shun

  Vassbygdi-Geiterygghytta "feil" vei

  Jeg gikk fra Finse til Vassbygdi for to uker siden, og vi traff flere som gikk motsatt vei. Slutter meg til forrige svarer.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.