Shun

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Shun

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo
 • Interests
  Liker meg både i byen og skogen, på fjellet og sjøen. Leser mye og lager mat med glede.

Nylige profilbesøk

119 profilvisninger
 1. Jeg vurderer å kjøpe meg en Arc'teryx Atom LT W-jakke som mellomlag/isolasjonslag, og tenker umiddelbart at det da er lurt å velge versjonen uten hette. Er du enig med meg? Har du veldig vektige argumenter for å velge med hette? Dette er tenkt istedenfor en Norrøna Falketind Primaloft60, ettersom jeg har fått inntrykk av at Arc'teryxen er mer holdbar, og kan fås noe billigere. Om du har noen helt andre forslag til mellomlag/isolasjonslag tar jeg gjerne imot forslag.
 2. Jeg har lest litt mer om kokesystemer her mens jeg ventet på svar, og ble inspirert til å kjøpe en BRS 3000-titanbrenner på 25 g fra ebay. Det ser ut til å være et kjempetips! Til 86,- NOK.
 3. Jeg sikler litt på et lett og kompakt kokesystem fra GSI Outdoors, og lurer på om noen andre har erfaring med noen av kokesettene deres? Fordeler eller ulemper? De har flere typer, men foreløpig sirkler jeg mest rundt Halulite MicroDualist Complete:
 4. På hvilken måte bruker du bakepulver til å rengjøre vannblærene?
 5. Takk! Burde ha kommet på den pappkontrollmuligheten selv 👍
 6. Jeg har Osprey-sekker i forskjellige størrelser (20 og 36 l, foreløpig), og er superfornøyde med dem. Nå vurderer jeg å kjøpe Hydraulics drikkeblærer, men finner ingen info om alle størrelser drikkeblærer kan brukes på alle størrelser sekker. Kan jeg, for eksempel, bruke en drikkeblære på 2.5 l i en Tempest 20 lilers sekk? Eller er blæren for stor til de små sekkene?