Gå til innhold
  • Bli medlem

Shun

Aktiv medlem
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

178 Excellent

Om Shun

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Liker meg både i byen og skogen, på fjellet og sjøen. Leser mye og lager mat med glede.
  • Sted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. En 0.5 l plastflaske med konjakk/whisky/akevitt - det er mye ekstra kos per vektenhet.
  2. Og der fikk jeg melding om at den hyperlette Hennessy-hengekøyen jeg har stått på varslingsliste for siden februar endelig var inne i sortimentet igjen. Glad jeg kjøpte en backup-hengekøye for sommeren, men nå har jeg sendt avgårde bestiling på denne: https://hennessyhammock.com/products/hyperlite-asym-zip
  3. Nettopp! Dette er bare TV og lett underholdning for et annet publikum.
  4. Hei - hadde nesten glemt denne Jeg har tenkt meg på noen overnattingsturer med hengekøye i sommer, men er ikke helt trent i å overnatte ute alene ennå. Bør øve. Én av turene det hadde vært hyggelig å ha med selskap på er for eksempel å ta toget til Grua og gå tilbake til Oslo gjennom Nordmarka. Det tar visstnok en tre-fire dager. Ellers er jeg mottakelig for alle andre idéer.
  5. :nikker: Har alltid med meg ørepropper, ja. De ligger klar i det ferdigpakkede turkitet.
  6. Trekkinn har et veldig godt tilbud på Mountain Hardwear Phantom Flame. Du må se bort fra manglende minustegn på grader i beskrivelsen, og kanskje heller lese spesifikasjonene her til dobbelt pris. Edit: Jeg ser at butikken er registrert i Spania, så det vil jo tilkomme toll og avgifter.
  7. Du har god timing, for Neoair Micro pumpen ankom i dag. Hvor mye veier din Uberlite Regular uten pumpesekken?
  8. Du vil antageligvis bli pålagt 14 dagers karantene ved ankomst til Norge på nåværende tidspunkt - eventuelt sendt tilbake til Danmark. Det står i linken fra norske myndigheter. Endringer og lemping på regler er vidt åpent og usikkert.
  9. Det er det jeg er i ferd med å finne ut av. Må bare få pakken i posten og prøve om Micro pump kan brukes eller må sendes tilbake.
  10. Skal bli! Er ikke veldig imponert over informasjonsjobben og dokumentasjon på liggeunderlagspakken. Det hadde vært smart med en kompatibilitetsoversikt, eller komponentliste, sånn at jeg visste hva slags ventil jeg har.
  11. Okei - ikke winglock, som Thermarest skriver på nettisdene sine? Bør jeg angre på kjøp av Micro pump beskrevet over her i tråden?
  12. Det ser ut til at det nyeste til Neoair heter Micro pump; den er beskrevet slik: NeoAir Micro Pump er en pumpe for Therm-a-Rest sine WingLock og TwinLock ventiler. Thermarest skriver selv at Uberlite har en Winglockventil, så da kjøper jeg denne.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.