Gå til innhold

Shun

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  58
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Shun

Nylige profilbesøk

411 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Sportsnett har ryggsekksalg, og jeg har tatt med meg en Osprey Exos 48 med 50 % rabatt, og en Osprey pack liner med 30 % rabatt.
 2. Berkley stang (7 fot)

  Jeg kan ikke så mye om fiskestenger ennå jeg heller, men jeg kjøpte en 9-fots teleskopstang med en Shimano snelle til ferskvanns- og fjellfiske for noen måneder siden. Jeg gleder meg til jeg skal ut og fiske. Exage BX STC Minitele 270ML 9`/7-21g
 3. Alder på telt - noe å si?

  Vil du/kan du være så snill å forklare meg hvilke farger som blir fortest slitt? Finnes det noen generell kunnskap om det, eller er det merkeavhengig/fargevalgsavhengig/stoffavhengig?
 4. Anbefalt sovepose for norsk 3 sesong

  :nikker: Og så lukter det brent hår av naturfibre. Nylon og denslags smelter til en liten klump.
 5. Anbefalt sovepose for norsk 3 sesong

  Ja, jeg er en som driver med garn og fiber og denslags - og er vant til å teste ektheten av påstått kvalitet der det kan være mistanke om svindel. Jeg strikker. Jeg testet den første lakenposen med brenntest før jeg bestilte lakenpose nummer to.
 6. Anbefalt sovepose for norsk 3 sesong

  De to jeg har har bestått brenntest av fiber. :strikker:
 7. Anbefalt sovepose for norsk 3 sesong

  Grattis! Jeg kjøpte en, jeg også.
 8. Anbefalt sovepose for norsk 3 sesong

  Jeg kan by enda lavere; Silkelakenpose fra Vietnam: 100 gram. Fra ebay; du vil skille mellom '100 % pure silk' og 'silk'. Du vil ha 100 % pure silk.
 9. Tips til diverse plagg

  Jeg er overraskende imponert over hvor varmt og funksjonelt Bergans Fjellrapp (210 g/m2) og sommerullserien Bergans Soleie (150 g/m2) er. Jeg kjøpte noe på Norwegian Outlet som et eksperiment, og har jaktet på dette ulltøyet på salg etterpå. Det er dyrt, men ofte på tilbud en eller annen plass. Anbefaler half zip-genserene med hals.
 10. Ny 3-sesongs/sommerpose.

  Jeg kjenner ikke til soveposene du kikker på, men har nettopp kjøpt Mountain Hardwear Phantom Spark til halv pris (1999,-) på sportnett. De oppgir feil vekt, Regular veier 629 gram.
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg stakk innom en fysisk butikk og prøvde støvlene på først. De var så gode å ha på at jeg bestilte dem på flekken. Likevel; intet kjøpepress herfra, assa!
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Arc'teryx Bora Mid GTX w fjellstøvler til halv pris på outlet på fjellsport. Greit å ha mindre-enn-normen-føtter, og feil farge er greit til halv pris. Selv om jeg synes den blå utgaven av fjellstøvlene er finere enn den lilla.
 13. Hva har du kjøpt nå!

  Lett og varm Mountain Hardwear Phantom Spark sommerdunsovepose på salg.
 14. Anbefalt sovepose for norsk 3 sesong

  Til opplysning; den sommerdunsoveposen Mountain Hardwear Phantom Spark er på salg til 1999,- på sportsnett akkurat nå. (De har skrevet feil vekt på nettsiden; riktig vekt på Regular sovepose skal være 648 gram). Billigere enn fjellsport med rabatt på både 20 og 25 %.
 15. Ta toget og stoppe hvor?

  Jeg planlegger denne turen til sensommeren. Er fremdeles usikker på om jeg starter fra Finse eller Ål (må da ha skyss opp til Iungsdalshytta), men det ser ut som om dagsetappene er en del lengre enn du skisserer at sønnen din mestrer. Men, det er klart, har dere med telt er dere ikke avhengig av hytteovernatting. https://www.ut.no/tur/2.2886/
×