Gå til innhold

Shun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  117
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Shun

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Liker meg både i byen og skogen, på fjellet og sjøen. Leser mye og lager mat med glede.
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 117 profilvisninger
 1. Jeg har nettopp anbefalt en 3-sesongers Mountain Hardwear Phantom Flame på salg til en annen forumbruker, og kan peke den ut til deg også. Jeg er veldig fornøyd med min, og synes nok at Rab Mythic 400 er mer begrenset til å være en sommerpose. Men lett, det var den. Hvis du skal ha en sommerpose med de spesifikasjonene er Mountain Hardwear Phantom Spark billigere enn Rab'en.
 2. Jeg trives godt alene, men liker selskap på overnattingsturer. Jeg er ofte den som tar initiativ og planlegger, så turen blir ofte sånn jeg har tenkt meg. Hadde vært hyggelig med turselskap som også dro litt. Men; jeg går heller alene enn med turselskap som skravler gnagsår i ørene på meg og skremmer vekk naturopplevelsen.
 3. Jeg har både sommerpose og 3-sesongerspose (på salg her nå) fra Mountain Hardwear, og kan love at de er varme. Jeg har hatt tid til å vente på salg før jeg kjøpte dem relativt billig.
 4. - Jeg ville spurt på Haglöfs flagship store i første omgang. - Ellers er det reparasjonsstue i Bergans flagship store - det går an å spørre dem om de reparerer sportsklær fra andre merker. Om de ikke er villige til å strekke seg utover egen merkevare har de kanskje en systue å anbefale. - Eller spør i fagbutikker som Sportsnett eller Oslo Sportslager.
 5. Når det gjelder norsk ull har Ingun Grimstad Klepp og Tone Skårdal Tobiassen har skrevet flere bøker om produksjonskjeden fra sauehold til tekstilsalg, og promoverer bruk av norsk ull til den store gullmedalje. (Jeg er spesielt interessert som strikker og garnkjøper, og trenden der er kortreist, norskprodusert og fra sauer og geiter man vet navnet på). Men de to damene har en interessant agenda mht ressursbruk og slow fashion. Deres påstand er at her er det en uutnyttet landbruksnisje.
 6. Har ikke strikket eller tovet disse, men her er det en enkel og gratis oppskrift. Fritidsgarn er 100 % ull.
 7. Google er din venn: https://www.dnt.no/medlem/blimedlem/
 8. Kunne du gitt henne et gavekort med teksten 'selvvalgt fiskestang' på selve fødselsdagen? Jeg vet jeg liker å velge selv... Og da har du et større utvalg i nettbutikker også. Det blir vintersalg i månedene fremover.
 9. Så fint! Rago har stått på ønskelisten noen år.
 10. Dette er et godt tankeeksperiment, for det er veldig klart at det kan være en litt for høy startpris for mange. Jeg har selv kjøpt mye av basisutstyr det siste året, men hadde ikke hatt råd til å kjøpe alt på to ukers impuls. Jeg har gjort research og ventet til det jeg skulle ha kom på bra nok tilbud i løpet av et år. Jeg har ikke kjøpt noen dyre saker som telt, liggeunderlag, sovepose eller fjellstøvler uten svært gode tilbudspriser.
 11. Jeg liker Mountain Hardwears dunsoveposer - har sommer og 3-sesongersposen selv. Ingen av dem går så langt ned i temperatur som den du kjøpte, men de er superlette og pakker smått. Og det du ser her er fullpris. Følg med på salg rundt omkring; jeg har kjøpt begge mine soveposer til 50 % rabatt. Mountain Hardwear Phantom Flame. 3-sesongers pose. Mountain Hardwear Phantom Torch. Vintersovepose.
 12. @Snutemor: Jeg har ikke noen løsning på høydeskrekkproblemet, men vil bare si at du innehar en gullpenn. Jeg håper du vet at du er en gudbenådet skribent. 🌺
 13. Som de andre over her skriver vil ditt bruk og geografiske plassering være avgjørende for hva som vil være et godt valg av regntøy. Jeg bor på Østlandet, og er veldig fornøyd med bukse og jakke i Superlett fra Bergans. Du finner dem innimellom billigere på salg på XXL (nå ser jeg at XXL også har noe de kaller Bergans Superlett regntøy; jeg har ikke gått inn og sjekket forskjellene nøye). Dette er skalltøy jeg bruker som regntøy. Nå finner jeg ikke oppgitt vannsøyle noe sted, men jeg lover at den tilfredsstiller alle mine krav. Membranen er trelags Dermizax.
 14. Mine Arc'teryx Bora funket veldig bra på første fjelltur i sommer, og de var veldig gode å gå i. At man kan bli våt på føttene utenfra med dem skjønner jeg ikke, og de var ikke klamme eller våte innenfra, heller. Det kommer kanskje an på brukeren? Mitt ankepunkt er at kappen rundt er så fast at jeg fikk klemt to tånegler blå, og at høyre støvel satt vel godt fast ved akillessenen på høyre fot. Ellers var jeg veldig fornøyd med å ha valgt støvler med så god ankelstøtte.
 15. Jeg har skaffet meg disse; Salewa Alp Trainer Mid GTX W. De er lette og gode (veier 480 gram); jeg savner litt ankelstøtte, og jeg må blokke venstre støvel fordi den blir for trang for min litt for brede venstrefot. Jeg har små, men brede, føtter, men det er visstnok flere som opplever denne modellen som noe trang i vidden. Ellers veldig gode sko jeg håper jeg får gått ordentlig inn snart. Ellers er jeg veldig fornøyd med litt tyngre, men helt klart vanntette, Arc'teryx Bora Mid GTX W på 880 g.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.