Gå til innhold

Shun

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Shun

Nylige profilbesøk

562 profilvisninger
 1. Jeg gjorde en liten kollbøtte ut i litt myr på tur 17. mai, og trenger å vaske klærne - blant annet en Arc'teryx Atom SL jakke. Når jeg leser på hjemmesidene til Arc'teryx er det spesifikke vaskemidler og reimpregneringsmerker (sikkert canadiske eller amerikanske) de anbefaler til skånsom vask på 30 grader. Er dette vaskemidler dere bruker til Arc'teryx isolasjonsklærne deres, eller bruker dere andre midler jeg får kjøpt i norske sportsbutikker? Hvilke midler bruker dere til vask og DWR-aktivisering?
 2. Shun

  Varm og lett jakke

  Jeg har både en Arc'teryx Atom SL (Superlett) og LT (Lettvekt), og bruker dem som hverdagsjakker. SL'en i varmere årstider, og LT'en når det blir kjøligere. De er lette, varme og pakker lite, selv om de ikke bør komprimeres for mye/lenge. Det er alltids noen på salg et eller annet sted. https://arcteryx.com/no/no/c/mens/insulated-jackets/sub-cat=synthetic-fill/use=arc-teryx-essentials?sort=price-ascending
 3. Shun

  Hva har du kjøpt nå!

  Jeg fant Trangia stormkjøkken 27-3 UL billigere enn noe jeg har sett annet sted på XXL, så det er nå på vei til opphentingsbutikken. I tillegg har jeg bestilt gassbrenner fra ebay til under én tredjedel av butikkpris. Dette er en kokesett jeg vet fra før er stabilt og lett å bruke. Og mer fleksibelt og enda enklere med gass, det har jeg ikke prøvd før.
 4. Takk for tips! Jeg bestilte ebay-brenneren.
 5. Jeg har nettopp kjøpt Trangia 27-3 UL til en billig penge på XXL (den ser ut til å være feilkategorisert, så ikke så lett å finne ved søk), og vurderer gassbrenner. Jeg har oppfattet det som at brenneren til Magasinet er den samme Trangiabrenneren XXL kaller Trangia GB-74. Er det forskjell på dem?
 6. Europris har også flagg i sesong...
 7. Denne blondinen kjøpte nevnte silikonspray for to dager siden, men med hensikt å påføre den på glidelåser på telt og sånt. Innkjøpet var inspirert av innlegg på dette forumet. Blondinen syntes kjemiavdelingen på Biltema var 'interessant'.
 8. Neida, jeg har kjøpt mitt pent brukt her inne til nøyaktig samme pris
 9. Shun

  3-5 dager i Østmarka på tirsdag

  Ulempen med å bevege seg øst-vest-eller-omvendt i Østmarka er at det blir veldig mye opp og ned. Trikset er å gå nord-sør-og-andre-veien, for da kan du gå i daler eller i mer jevnt terreng. Men, bevares, det går øst-vest også. Jeg ville kanskje tatt bussen til Flateby (? eller noe sånt) og gått Flyktningeruten tilbake til Skullerud - det finnes mye info på nett om akkurat den ruten. Og så anbefaler jeg ihvertfall å telte i nærheten av Bøvelstad ved Børtervann. Om dere har DNT-nøkkel kan dere også overnatte på Bøvelstad.
 10. Jeg har nettopp fått mitt Ringstind 2 Pro, men ser i dagens reklame fra XXL at de selger teltet til 2999,- https://www.xxl.no/helsport-ringstind-pro-2-tomannstelt-forpris-xxl-no-4299/p/1135993_1_style
 11. Jeg har én komplett og flere spesifikke turpakkelister på Lighterpack. Er det interessant?
 12. Jeg har kjøpt brukt telt her på forumet. Akkurat det teltet jeg hadde sett meg ut å vente på til jeg fant det på et eller annet salg. Da Helsport Ringstind 2 Pro dukket opp i kjøp og salg for litt siden ble jeg lett fortvilet, for nå har jeg ikke noen ekstra penger før om 1,5 måned. Jeg sendte likevel en interessert-men-har-ikke-råd-akkurat-nå-melding til selger, som likevel tilbød meg teltet mot senere betaling. For et fint forum! Fantastisk! Tror det blir telttur allerede til neste uke.
 13. Shun

  Tips til snøre for ferskvann?

  Til min stang til sluker fra 7-21 gram fikk jeg anbefalt her inne en 0.18 mm monofilament; Owner Broad Blue Eye. Har ikke prøvd den ennå, da!
 14. Shun

  Fjellue hodeplagg på fjellet.

  Jeg liker de tynne og middels tynne beanie-luene fra Icebreaker du finner her (de andre merkene er sikkert også bra, men jeg har ikke prøvd dem selv).
 15. Shun

  fjell fiske for nybegynnere

  Ettersom du sier intet er for grunnleggende tør jeg anbefale gammeldags papirteknologi. Har fått anbefalt denne boka i seriøse fiskebutikker, også til voksne. Arne Henning Grønlien: Fiskelykke
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.