Gå til innhold
 • Bli medlem

Lis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lis

 • Bursdag 01. jan. 1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Friluftsliv
 • Sted
  Steinkjer

Nylige profilbesøk

860 profilvisninger
 1. Jeg har utdannelse som gjør at jeg kan få jobb i hele norge. Kjenner behovet for stedstilhørighet. Føler meg hjemme her på Steinkjer. Har i grunn aldri følt det på samme måte fra Sandnes til flat-jæren. Så ja - forstår jo det er mange muligheter på østlandet, men er ikke helt der jeg kan se for meg en framtid. Trondheim, ja. Bergen, ja. Ligger bra til, bra klima, temperatur. Men blir nok i utkant, ja.
 2. Er ved å flytte etter studieopphold her i Steinkjer. Føler meg mer hjemme her enn hjemme-hjemme (for flatt på jæren). Kunne nesten tenkt meg å bo her permanent, men er fortsatt usikker. Her kan jeg nå en ås uten å måtte kjøre, noe som er gull verd. Har tenkt på Bergen, men blir for mye folk. Nærhet til skog og blåbærlyng er et must. I tillegg er det viktig med god logistikk, samt at det er en plass hvor snøen ikke blir liggende lenge. Noen gode tips?
 3. Jeg synes ikke det bør skiltes med slik. Det kan gi en falsk trygghet, hvor vi etter hvert forventer at det skal stå skilt om det er noe å passe på. Kommunene har forskjellige måter å organisere dette på, i tillegg til at "faren" vil variere fra år til år. I tillegg vil det bli vanskelig å følge opp, i tillegg til å ha en "nasjonal standard" som angir hvilke grenseverdier det skal være for å sette opp skilt.
 4. Kommer an på lengde på turen, og hvilket underlag du har, og om det er fuktig. Her i Steinkjer og omegn er det myr på myr (og regn på regn). Det går ikke lange tida før goretex-sko er våte, og da subber jeg rundt med en dam i skoa som ikke dreneres. Liker godt en sko med trekk godt oppover kantene, og med perforering over tærne. Inov8 sine modeller er meget bra, men litt for myke i sålen. Salomon-sko passer dårlig til min fot, de gnager enten ved siden av lilletåa eller ved neglerota. I tillegg er mange goretex-sko stive og tykke, slik at de gnager på hæl og under "ugla" hos meg.
 5. Lis

  Tips til fiskestang?

  Jeg har Lawson Norwegian Spinning 9´ 5-25g. Tror den er delt i 4 eller 5. Veldig ergonomisk stang - god å holde i, lett, meget fornøyd. Minus er at selv med et aldrisålite forsiktig jokk, kaster jeg over vannet og henger spinneren fast i et tre på den andre sida. Skal tåle en kokefisk, så lenge du har bra snøre på.
 6. Ikke glem å ha glidelås på den siden som passer henne best! (Jeg har 3 totalt ubrukelige soveposer fordi de har venstre-glidelås).
 7. Denne synes jeg er genial til hvor-det-nå-måtte-være-som-jeg-aldri-har-vært-før: [Hidden Content] (rutebok.no)
 8. @Per Fredrik: miljøbevisst type, du
 9. Du har ikke en lidelse; du har en lidenskap Har jeg for mange soveposer? 1 yttertrekk for sovepose 2 lakenposer 2 sommersoveposer (eller var det 3?) 2 vintersoverposer 2 musucbags Pleier mye å fryse om natta, så hvis jeg kler på meg musucbag innerst, etterfulgt av lakenpose, så sommerposene, så vintersoveposen, så ekstremvintersoveposen, så yttertrekk for sovepose rundt hele herligheten, blir det vel bra. Da ender jeg vel opp som en lun vårrull, tenker jeg.
 10. Noen som har tips hvor jeg kan få tak i sekk for bæring av vanndunk(er)? Har fjellsekker, men opplever at siden bunnen er bare laget av tøy, blir den formet av dunken, og sekken følger ned over baken. Ikke særlig ergonomisk sådan. Finnes 120 liter sekker med stålramme, men de er altfor store.
 11. Bygg i høyden i byene!
 12. Sjekk ut disse testene: [Hidden Content] og [Hidden Content] Personlig er jo bærekomfort det viktigste når det kommer til en så stor sekk. Blir sånn som damer med store vesker: desto større veske de har, desto mer (unødvendig) fylles oppi (gjør det jeg kan for å unngå å bruke veske i hverdagen). Nok om det. Mitt egentlige poeng: så stor sekk - to andre viktige ting: - mulighet til å ta av sidelommer (blir da mye mindre, slipper død-vekt og død-rom) noen sekker har også mulighet til å bruke topplokket som dagstursekk eller rompetaske, slik
 13. Påstand: tro om det kan være på grunn av at Norge er ganske unikt i verdenssammenheng når det kommer til tilgang for allmennheten på kartdata?
 14. Jeg ville tippet mår eller rev på bildet til høyre, selv om den ikke ligger verken på en forhøyning eller ikke er (tilsynelatende) avsmalet i den ene enden.
 15. Lis

  Pop-up telt

  Takker for tilbakemelding. Ante ikke de var så tunge. Helt enig - grei bak-i-bilen-løsning. Tenkte å ha det om jeg foreksempel må telte ved bilen hvis kjøreturen mot fjellet blir for lang.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.