Gå til innhold

Bamsemums

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bamsemums

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nittedal

Nylige profilbesøk

1 234 profilvisninger
 1. Bamsemums

  Sinnataggen i Nordmarka.

  15.02.2020. Agressiv/spillegal tiur.
 2. Bamsemums

  Ypper du bank ?

  15.02.2020. Agressiv/splillegal tiur.
 3. Ikke noe problem med parkett. Bruk en kraftig hammer på pluggene så går det nok bra 😀.
 4. Har både Enan og Soulo så da har jeg vel "stemmerett" her. Er 173cm lav så jeg er innafor på begge teltene. Liker best Soulo. Selvstående, bombesikkert og nok plass til meg. Grei lufting og har erfart lite kondensproblemer. Også godt fornøyd med Enan. det virker dog et halvt nummer mindre, duken gir en skarpere lyd og er jo et 3-sesongers telt. I år har det blitt mest overnattinger på kajakktur og mindre bære-på-ryggen-tur og da har Soulo blitt det naturlige valget. På tur med ryggsekk uten stormvarsel velger jeg gjerne Enan pga vekt (eller mangel på sådan).
 5. Jeg valgte Fischer ski med kortfell. Hadde som deg blandet løype/utenfor løype i tankene. Går sånn akkurat i de fleste løyper, ihvertfall med BC bindinger. Antar 75mm vil bygge mer til siden. Har, til fjellski å være, noenlunde spenn/smørelomme. Mener de heter E99 dvs tidligere farge(mine er grønne) /modell av denne: https://www.oslosportslager.no/produkt/fischer-e99-easy-skin-xtralite-fjellski-1819-48803.aspx EDIT: I skryte-beskrivelsen til OS i linken står det " I tillegg går den ned i vanlige skispor."
 6. Har også Palm Kaikoura i rødt og er veldig godt fornøyd med den. Behagelig å ha på. Får plass til inreach i den ene frontlommen og mobil i vanntett pose i den andre. I tillegg smålommer for fløyte, liten kniv etc. Baklomma bruker jeg ikke da jeg har drikke i dekksbagen men kan sikkert brukes til camelback. Har mere oppdrift enn mange andre vester.
 7. Takk for mange gode tips. Det ble til at jeg kjørte til Fiskvollen. Ligger i telt ved sandstranden i nord nå.-)
 8. Hei. Planlegger en kajakktur i Engerdal/Femundsmarka og denne gangen blir det sannsynligvis på Sølen. Noen som har tur/padleerfaring fra Sølenområdet? Går det greit å parkere og sette ut fra Fiskvollen ? Ser på kartet at det går en vei på østsiden, men vet ikke om det er "åpen betal-bomvei" og om en kommer ned til vannet. Vet noen om en kan padle et stykke oppover elven i nord? Ellers ser jo sørenden best ut på kartet mhp litt øyer og bukter. Alle tips mottas med takk. Tar også gjerne i mot tips om alternativer til Sølen. Har padlet Isteren og Feragen retning mot Femunden tidligere. Ønsker ikke bæringer.
 9. Har tatt vare på en gammel sprinkel/babyseng. Der ligger alle soveposer luftig og fint uten å bli komprimert for mye. WM-dunposen (som er litt kresen .-) har i tillegg sitt eget oppbevaringstrekk.
 10. Har padlet kajakk i Store Drakstsjøen. Passer fint for en helg. Må trille et stykke på skogsvei fra åpen vei.
 11. Har heldigvis ikke hatt behov for å trykke på den knappen,men her er en beskrivelse: Senteret ligger vel i USA, men reklamen påstår at de snakker flere språk. Ville forventet i utgangspunktet å måtte kommunisere på engelsk.
 12. På min 5X benytter jeg for det meste OSM Topo summer Norway (og ditto .. winter). Har også Topo Pro kjøpt til annen Garmin GPS som jeg benytter av og til. Synes OSM Topo kartet er vel så bra på den lille skjermen og er ofte bedre på stier.
 13. Et brukbart alternativ er disse : https://www.dntbutikken.no/produkt/50386565/skifeller-madshus-intelligrip-kortfell De har en glidsone foran. Jeg bruker de på smalere ski innimellom når dagen blir for bratt.
 14. Planlegger en kajakktur på Isteren i slutten av uken. Trenger tips&råd om hvor en kan legge ut kajakk og parkere (to biler). Har sett litt på kartet og funnet Gløtberget i sør-øst og Rønningen camping i nord-vest. På satelittbilder ser ikke elven padlebar ut fra Rønningen camping til Isteren (?). Også interessert i hvilke områder som er finest å padle. Nordenden ser kanskje mest spennende/fristende ut. Så hvis noen har erfaringer fra Isteren og ikke minst om noen kjenner til mulige utleggsplasser med parkeringsmuligheter så tar jeg gjerne i mot tips. Har ikke noe i mot å betale en (fornuftig) parkeringsavgift.
 15. Hadde omtrent samme krav som deg, dvs ønsket et vanntett kamera til bruk i kajakk. Fikk nok etter å ha passert flere bevere uten å rekke å pakke opp et vanlig kamera fra vanntett pose før de var borte.... Kjøpte nettopp et Olympus TG-5 og er godt fornøyd så langt.Billedkvalitet er god for denne type kamera (Har flere kameraer å sammenligne med, bla. Olympus systemkameraer så jeg kan være litt "biased"). Optikk,stabilisering etc er bra. Ikke støysvak på høyeste ISO, men det er å forvente pga størrelse billedbrikke. # Megapixel er en av mange parametre - som en ikke skal se seg blind på. Kameraet virket robust og er meget kompakt. Det kan lades via micro-usb som jeg ser som en fordel på tur. Det finnes div systetilbehør: convertere,filterholder,blitzdiffuser etc TG-5 kommer også godt ut i sammenlignings tester. Pris ca 3999,99.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.