Gå til innhold
 • Bli medlem

Yokon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Yokon vant dagen sist 14. juni 2012

Yokon hadde mest likt innhold!

Om Yokon

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Deler REs erfaringer med mobilkamera, har hatt en nokia 808 siden 2012, denne ble laget først og fremst som fototelefon. frem til i dag mener jeg dette fortsatt er en ener blant mobilfoto. Men panasonic har kommet med en ny fototelefon som heter lumix cm1, denne skal visstnok overgå det som finnes pr i dag. Men denne er ikke på det norske markedet ennå, så vidt jeg vet.
 2. Øksene i Hof kommune er et passe stort vann for en 2 dagers tur, fine øyer for folk og dyr. Kan kjøre opp i Eidsfoss og parkere v øksene stua, stor-ørret er det fullt mulig å få. 1 times kjøretur fra oslo.
 3. Noen som har en mening om hva slags møkk dette er ? Den med tyttebær har liggi siden i fjor høst. Ruke med grønt innhold antar jeg er vårfersk og stor som en fyrstikkeske.
 4. Led meg ikke inn i fristelse, styr unna kajakk kompass fra silva,,, ja, jeg har klart det i hele vinter og vår. Må bare stille spørsmålet: Er det ikke noe som er en smule sykt da en tråd som denne blir så populær ? Måtte gud bevare Fjellforumbarna...
 5. Kan ikke si annet enn at våre folkevalgte imponerer i denne saken, men på feil måte. At arbeidsplasser er og blir viktig viktig i fremtiden er hevet over enhver tvil, men dette virker som ren panisk gambling. Verdens rikeste politikere bør holde seg for gode til denslags tullball.
 6. Debatten minner meg om at homo sapiens står på toppen av næringskjeden, i allefall med våpen i hånd. Det å gjøre underholdning av å avlive dyr gir meg lite eller ingenting, og langt mindre med halvflåsete komentarer til. Men på en annen side hva om en tv kanal gjorde et program om sakteTV av slakting av gris på slakteri. Denne debatten er ikke historie før vi alle er vegetarianere.
 7. Den røde med kjeften er i allefall kraftig underbitt. Form og design forandrer seg med tiden, av en eller annen grunn vekker ei gammel staslig seilskute langt sterkere følelser i meg, mulig det har med historien å gjøre.
 8. Etter en rask oppsummering kan det se ut som hunden må i kennel og trådstarter må holde seg i 2 uker til ende,,, Syden kan være et alternativ
 9. Yokon

  Blyhagl igjen..

  At skog og mark vann og vassdrag må ta imot mer bly må da være dårlig nytt da bly kan føre til permanent endring i et økosystem. Ser at argumentet mindre skadeskyting er noe som går igjen i tråden, dette er væl og bra. Men med min beste vilje kan jeg ikke se poenget med å pøse på med mer bly, stålhaggel må da holde i bøtter og spann. Er ikke dette i stor grad jegeregoisme ? Arrester meg gjerne, jakt er noe jeg overhodet ikke har greie på.
 10. Fallkniven VM1 er en genial kniv, husker jeg riktig er denne tiltenkt damer.
 11. Glemte kaffekoppen en gang jeg var på fisketur, andersdubben fungerer som kaffekopp i nøden.
 12. Man kan alltid sette ting opp mot hverandre men hadde det vært opp til meg hadde svalbard vært freda og urørt, og slettes ikke en plass der bakfulle folk leikekjører med scoter og gasser seg med billig brennevin. Apropo gruvedrift... Hvem vil vel støtte et par gruver som går i minus og attpåtil er miljøverstinger. Svalbard burde vært en freda utpost uten mensklig innblanding.. Enkelte områder fortjener å forbli urørt noe vi alle bare har godt av, også noe vi for all del har råd til.
 13. Et baketrau har fått påmontert de gamle splitkein skia, om ikke fjellpulken - så bakepulken. Har hjulramme til sommer bruk.
 14. Som en skriver her over, et realt godt underlag eller to er det aller viktigste. Bruker selv en 25 år gammel sommerpose + en tynn innerfleece samt et tynt ullteppe av rent ull,15 kalde går helt fint. Ei flaske med varmt vann i fotenden gjør det hele til ren luksus. Rådyre vinterposer er ikke nødvendig om man ikke skal på ukesturer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.