Gå til innhold
 • Bli medlem

EspenL

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om EspenL

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. EspenL

  Videoredigering

  Takker for tips, ender på iMovie til å begynne med:) virket veldig greit, og ikke minst "lett" for en nybegynner å starte med😄
 2. EspenL

  Videoredigering

  Bruker Mac, så må være et program som er kompatibelt der
 3. EspenL

  Videoredigering

  Leker litt med tanken om å lage noen korte snutter fra turer, både med stillbilder og video. Noen som har tips til et program som er lett å bruke for en nybegynner? Takker for alle tips!
 4. Hei folkens! Har nettopp kjøpt meg Fischer jakt wax, et eldre par. De er rimelig breie, nokså lik Åsnes Kongsvold. Betalte hele 50 kr på en bruktbutikk og de ser nesten nye ut. Men! Uten noe integrert fellefeste på disse lurer jeg på hva dere anbefaler av feller?
 5. Var på tur med 2 hunder forleden dag. Testet ut oppstallingsline for å sette hundene på. Dette var genialt! Slipper å tenke på at bikkja surrer seg rundt treet den står i eller tygger over båndet. God plass til å bevege seg på hadde de også! [Hidden Content] (Får ikke til å legge til bare bildet, legger til link fra Instagram. Wiren er festet mellom to trær med vanlig strammebånd.)
 6. Forsvaret tok inn to modeller av denne "Gore-Tex" uniformen. En fra Bergans og en fra Helly Hansen, ingen av de kan måle seg opp mot Norønna sin Recon dress som kun ble tatt inn til spesialstyrker da den ble for dyr. Kvaliteten i disse uniformene er helt elendig... Har brukt den mye og kan si at det finnes sivile varianter som er langt bedre. Går man derimot for Norønna sin så er den noe av det beste jeg har brukt. Prisen derimot er stiv... Skal sies at Cato Ringstad selger disse jakkene sivilt også, så det er nok ingen som reagerer på videresalg av disse "uniformene".
 7. Noen som har tips til kamera som kan lades via USB? Kameraet skal være med på tur selvfølgelig. Leter etter kamera som tar greie bilder under alle lysforhold. Takker for alle tips!
 8. Bruker en kort tettsittende shorts i samme materiale som treningstights lages i, bruker denne over en vanlig boxer som sitter godt. Brukte en stund før jeg fant en som satt godt. Sliter selv med gnagsår mellom låra. Selges vell som "undershorts" på sportsbutikker. Kan være verdt å prøve?
 9. Har en Hollandsk gjeterhund på snart 5 år. Taiga har tidligere levd et liv som trekkhund på en kennel i nord-Sverige, men nyter nå tilværelsen som ung pensjonist. Driver aktivt med hundesport og har tidligere hatt Schæfer. Taiga fungerer godt som kløvhund og foran en pulk. Hun er 23 kg og sånn sett en ikke for stor eller liten turkompis. Som turkompis er det en fin rase da den ikke har for mye jakt i seg, men har tendense til å vokte litt på ting som rører seg utenfor teltet. Minuset med rasen er at den har en relativt kort pels, men det gjør seg med ett dekken og god sovepose på vintere
 10. Noen som kjapt kan forklare forskjellen på de ulike brennerne fra Primus? Tenker da på multifuel, omnifuel og omnilite. Finnes det Sillencer til alle disse typene og om noen vet om dette påvirker iforhold til kullos?
 11. Noen som har tips til solcellelader til under 1500 kroner? Lurer også på om noen har erfaringer med bruk av solcellepanel på vinterstid?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.