Gå til innhold

Tutto

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Tutto

Nylige profilbesøk

750 profilvisninger
 1. Oppgraderer til større telt og selger da ett nytt og ubrukt Hilleberg Allak i rødt. Kjøpt hos fjellsport. 8000kr
 2. Har ett tak nett liggende til fjellheimen 3. Passer pro, superlight og xtrem. 200kr
 3. Har du en av syklene ovenfor til salgs så ta kontakt 😀
 4. Selger min Bergans Wiglo LT 4 til fordel for mindre telt. Brukt 3 netter. Tørket etter bruk og skal være så godt som nytt. 4500kr
 5. Hvem har hund og hvilken rase?

  Jeg har ei skikkelig sta Amerikansk Akita tispe på snart to år. Hun er litt mørk redd men elsker å være ute på tur, helst ikke på de varmeste dagene. Må desverre gå i bånd hele tiden, men hun er en fantastisk turvenn!
 6. Ny fjellsko, med membran.

  Har ett pr alfa bever pro advanced som ikke helt passer inn i det du skriver angående jævlig godt grep. De er rett og slett veldig glatte. Skoene er en måned gamel og er brukt 3 mil ca.
 7. Ny fjellsko, med membran.

  Crispi skarven er skikkelige gode, jeg er selv stor fornøyd med dem, men prøv crispi Kongsvold også, de er enda litt høyere og er vanntette helt opp. Føles ganske lik på foten som skarven. 2799,- på XXL
 8. Nye telt fra Helsport for 2017.

  Her har du vekt og mål @Aron123
 9. Nye telt fra Helsport for 2017.

  Jeg sitter på 2017 katalogen og kan bekrefte at Reinsfjell 3 kommer som trek, pro og superlight. Himalaya superlight som er nevnt ovenfor må vi vente ett år ekstra på.
 10. Goretex Pro vanntetthet

  Kjøpte full Goretex pro bekledning fra Haglöfs i går så håper ikke dette er standard. Det er for dårlig! Bra det er 2 års butikk garanti.
 11. fiske i området Røros / Tydal

  Oppdatering til mitt egeer tips til Narsjøen lenger opp i tråden. Gårsdagens fangst: 9 ørreter, gjennomsnitt ca 400g, største var en lang mager ørret på 56cm som akkurat bikket kiloen
 12. fiske i området Røros / Tydal

  Narsjøen i Narbuvoll er å anbefale. Stort sett fisk over kiloen hver tur. Robåt kan leies på Åbbårodden. Ikke så langt å gå da det går vei ned til sjøen, men det er veldig bra fiske der. Harr og Ørret.
 13. Hei! Er teltet fortsatt til salgs? Jeg har sendt deg en melding inne på forumet. Jeg bilverden gjerne kjøpe teltet av deg :-)

   

  mvh Astrid 

 14. Hei! Det teltet ditt er jeg veldig interessert i å kjøpe. 

  Mvh

  Sissel 

 15. Hva har du kjøpt nå!

  Norøna Para Ranger, Bergans Wiglo LT4, crispi Skarven, Shimano sahara 50, abu vendetta 2-10g UL, Thermarest Neoair trekker large er det som har blakket meg siste uken.
×