Gå til innhold
 • Bli medlem

Tutto

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tutto

Nylige profilbesøk

2 551 profilvisninger
 1. Jeg kjøpte meg ett Exped Orion 3 extreme for en stund siden er er stor fornøyd med teltet i seg selv. Men sliter litt med oppsettet ift andre telt jeg har brukt. Satt opp teltet ved foten av Gaustatoppen i går kveld og det blåste relativt bra, ifølge værmeldingen skulle det være oppimot 10/ms. Slet veldig med å få opp teltet. Hvordan gjør dere som har dette teltet det i sterk vind? Hvilke side mot vinden og hvilke pluggfester festes før stengene tres i? Jeg er vandt til å plugge fotenden av tunneltelt før stengene tres i. Men på Orion fikk jeg ikke helt taket på det. Angret l
 2. Kommer også i 3 og 4 manns etterhvert 😉
 3. Drar med meg samboer og bikkje innover vestvidda i Juli. planlegger å bruke ei uke i området nord for Litlos. Tar gjerne imot forslag til områder vi bør besøke, og gjerne vann som burde fiskes i. Er veldig spent på hvor mye folk det blir der i sommer mtp at det blir Norges ferie på alle.
 4. Jeg hadde en sportspal 14 for ett pr år siden. Veldig god og stabil kano, brukt til fiske for min del. Men aluminiumen er altfor tynn og skrøpelig. Ble små hull bare ved å kjøre kanoen på land som man normalt sett gjør. Denne kanoen kan man også ro som en båt. Tok i ganske mye i sterk motvind en gang og da rodde jeg i stykker kanoen, aluminiumen bøyde seg og hele kanoen ble skakk. Ikke verdt penga om du så får dem til halv pris 🙂
 5. Ikke DAC stenger, sto kun Helsport på dem så regner med at det er noe eget dem har fått laget en en plass.
 6. Har ikke fått prøvd det i sterk vind eller skikkelig rein enda, så skal ikke si så mye på det. Satt det opp i stad og tok ett pr bilder av fotenden og luftingen. Syntes det er god luft sirkulasjon.
 7. Har noen få netter i det. God plass til meg og bikkja. Verken hodet eller føtter er i kontakt med innerteltet og jeg kan sitte med strak rygg oppå underlaget. Forteltene er store nok til å lagre sekk og lage mat. Takler vind bra, godt nok i de aller fleste forhold. Tror alikevel jeg kommer til å bytte det ut med ett kuppeltelt.
 8. Har du sett på Helsport Lofoten? Sammenlignings messing er vel det noe likere Nallo enn det fjellheimen er. Jeg har nyeste modellen av fjellheimen selv og er veldig fornøyd. Helt konge med kvadratisk gulv og ett tak som omtrent ikke skråner. Ytterduken kommer ikke i kontakt med innerteltet i fot enden om det settes opp riktig. Bakke festene på siden av fot enden skal strammes godt dem i mellom også plugge det midterste feste til slutt. Hadde samme problem i starten selv
 9. Jeg og samboer bruker fjellheimen 3 når vi er på tur. God plass til oss to og utstyr. Ville ikke hatt 2 manns utgava. Veldig godt med ekstra plass, og vekta er tilnærmet lik.
 10. Ser ut som plassen er ok, at innerteltet smalner mot fotenden gjort jo plassen litt bedre enn om innerteltet hadde vært kvadratisk. Bestilte det nå nettopp. Ser igrunn veldig bra ut, og en super pris!
 11. Hvordan syntes du plassen i ytterteltet er? Syntes 51cm hørtes litt lite ut.
 12. For 7 år siden fikk jeg ett meget kraftig overtråkk, og etter det har høyre ankel vært som kokt Spaghetti. Etter det har jeg vært gjennom crispi svarven, Viking Hunter II, alfa bever, en halv høy meindl sko og den nyeste utgaven av crispi Hunter. Har enda ikke funnet en sko som er stiv nok i skaftet til å holde igjen ankelen min. Planlegger en lengre tur med tung sekk neste sommer og trenger nye sko til turen. Har blitt veldig redd for å tråkke over på vidda med tung sekk. Har dere noen tips til sko som er skikkelig stive og gir god ankel stabilitet?
 13. Fikk mitt ringstind 2 pro av nye modellen i posten for noen dager siden gleder meg til å prøve det 😃
 14. Veldig god plass innvendig. Taket er like høyt hele veien og gulvet er rektangulært. Veldig fornøyd med mitt.
 15. Fortsatt til salgs? 

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.