Gå til innhold

Tutto

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Tutto

Nylige profilbesøk

1 889 profilvisninger
 1. Har du sett på Helsport Lofoten? Sammenlignings messing er vel det noe likere Nallo enn det fjellheimen er. Jeg har nyeste modellen av fjellheimen selv og er veldig fornøyd. Helt konge med kvadratisk gulv og ett tak som omtrent ikke skråner. Ytterduken kommer ikke i kontakt med innerteltet i fot enden om det settes opp riktig. Bakke festene på siden av fot enden skal strammes godt dem i mellom også plugge det midterste feste til slutt. Hadde samme problem i starten selv
 2. Ønsker å kjøpe Helsport Storsylen 2+, både pro og extreme er av interesse.
 3. Tutto

  .

  .
 4. Selger ett ubrukt Vaude Space SUL 1-2P Seamless kuppeltelt. Bilde er med ett Sea to summit Large underlag. Selges fordi det blir for lite. Veier kun 1400gr 4000kr
 5. Jeg og samboer bruker fjellheimen 3 når vi er på tur. God plass til oss to og utstyr. Ville ikke hatt 2 manns utgava. Veldig godt med ekstra plass, og vekta er tilnærmet lik.
 6. Likte STS underlagene bedre. Brukt en plass mellom 5-10 netter. Ingen skader. Har kun brukt håndpumpa. 1000kr pluss frakt.
 7. Pga overgang til mindre kuppel telt selger jeg ett tilnærmet nytt fjellheimen 3 camp pro. Teltet er så godt som nytt, kun brukt to netter. 3,55kg Skogsresterkan forekomme. 5000kr pluss evt frakt. Befinner seg på Stange.
 8. Ser ut som plassen er ok, at innerteltet smalner mot fotenden gjort jo plassen litt bedre enn om innerteltet hadde vært kvadratisk. Bestilte det nå nettopp. Ser igrunn veldig bra ut, og en super pris!
 9. Hvordan syntes du plassen i ytterteltet er? Syntes 51cm hørtes litt lite ut.
 10. For 7 år siden fikk jeg ett meget kraftig overtråkk, og etter det har høyre ankel vært som kokt Spaghetti. Etter det har jeg vært gjennom crispi svarven, Viking Hunter II, alfa bever, en halv høy meindl sko og den nyeste utgaven av crispi Hunter. Har enda ikke funnet en sko som er stiv nok i skaftet til å holde igjen ankelen min. Planlegger en lengre tur med tung sekk neste sommer og trenger nye sko til turen. Har blitt veldig redd for å tråkke over på vidda med tung sekk. Har dere noen tips til sko som er skikkelig stive og gir god ankel stabilitet?
 11. Fikk mitt ringstind 2 pro av nye modellen i posten for noen dager siden gleder meg til å prøve det 😃
 12. Veldig god plass innvendig. Taket er like høyt hele veien og gulvet er rektangulært. Veldig fornøyd med mitt.
 13. Fortsatt til salgs? 

 14. Godt å høre infoen kom til nytte!
 15. Kan legge til at selve innerteltet i superlight modellene puster like bra som nettingen på ventilene. Ble fortalt det av helsports telt designer/utvikler på ett kurs han holdt for ett pr uker siden for oss. Nesten alle helsport teltene sto oppstilt så alle nyheter er sett nøye på. Når det gjelder reinsfjell 2018 så er det nye ventiler, nytt feste system for innerteltet, samme som på fjellheimen. Glidelåsen på inngangene er fester annerledes (husker ikke hvordan) Også er det lagt til forsterkning inne i stang kanalene der stengene møtes for mer beskyttelse og det skulle bli litt lettere å få stengene til å gli gjennom der dem møtes. Gjelder superlight, pro og xtrem.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.