Gå til innhold

Tutto

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Tutto

Nylige profilbesøk

1 305 profilvisninger
 1. Fortsatt til salgs? 

 2. Tutto

  Helsport Fjellheimen 2018

  Godt å høre infoen kom til nytte!
 3. Tutto

  Helsport Fjellheimen 2018

  Kan legge til at selve innerteltet i superlight modellene puster like bra som nettingen på ventilene. Ble fortalt det av helsports telt designer/utvikler på ett kurs han holdt for ett pr uker siden for oss. Nesten alle helsport teltene sto oppstilt så alle nyheter er sett nøye på. Når det gjelder reinsfjell 2018 så er det nye ventiler, nytt feste system for innerteltet, samme som på fjellheimen. Glidelåsen på inngangene er fester annerledes (husker ikke hvordan) Også er det lagt til forsterkning inne i stang kanalene der stengene møtes for mer beskyttelse og det skulle bli litt lettere å få stengene til å gli gjennom der dem møtes. Gjelder superlight, pro og xtrem.
 4. Tutto

  Helsport Fjellheimen 2018

  Det står årsmodell på baksiden av lappen med telt navnet. Etter det jeg har fått opplyst er ikke den gamle utgava produsert etter 2017. Det samme gjelder reinsfjell, der er det også flere usynlige men gode forbedringer.
 5. Dette så veldig bra ut, skriv gjerne en liten vurdering etter å ha brukt det ett pr ganger 😀
 6. Det er antageligvis lett å fikse. Jeg vil tippe at du har strammet midtre feste for stramt og de på siden for slakt. Prøv å gjør om litt på det 😀
 7. Tutto

  Fjellreven Kajka 85L

  Har kajka 85 selv, og får den ikke til å sitte godt på ryggen uansett hvordan den gjusteres. Passer vel enkelt ikke til ryggen min. Men det du beskriver har jeg ikke lagt merke til. Noen som vil kjøpe en ubrukt kajka? 😛
 8. Så nye fjellheimen 3camp oppslått hos Xxl Hamar før påske. Rykket bra i handle muskulaturen.
 9. Tutto

  Hvem har hund og hvilken rase?

  Jeg har ei skikkelig sta Amerikansk Akita tispe på snart to år. Hun er litt mørk redd men elsker å være ute på tur, helst ikke på de varmeste dagene. Må desverre gå i bånd hele tiden, men hun er en fantastisk turvenn!
 10. Tutto

  Ny fjellsko, med membran.

  Har ett pr alfa bever pro advanced som ikke helt passer inn i det du skriver angående jævlig godt grep. De er rett og slett veldig glatte. Skoene er en måned gamel og er brukt 3 mil ca.
 11. Tutto

  Ny fjellsko, med membran.

  Crispi skarven er skikkelige gode, jeg er selv stor fornøyd med dem, men prøv crispi Kongsvold også, de er enda litt høyere og er vanntette helt opp. Føles ganske lik på foten som skarven. 2799,- på XXL
 12. Tutto

  Nye telt fra Helsport for 2017.

  Her har du vekt og mål @Aron123
 13. Tutto

  Nye telt fra Helsport for 2017.

  Jeg sitter på 2017 katalogen og kan bekrefte at Reinsfjell 3 kommer som trek, pro og superlight. Himalaya superlight som er nevnt ovenfor må vi vente ett år ekstra på.
 14. Tutto

  Goretex Pro vanntetthet

  Kjøpte full Goretex pro bekledning fra Haglöfs i går så håper ikke dette er standard. Det er for dårlig! Bra det er 2 års butikk garanti.
 15. Tutto

  fiske i området Røros / Tydal

  Oppdatering til mitt egeer tips til Narsjøen lenger opp i tråden. Gårsdagens fangst: 9 ørreter, gjennomsnitt ca 400g, største var en lang mager ørret på 56cm som akkurat bikket kiloen
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.