Gå til innhold

fraVaranger

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  53
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fraVaranger

Nylige profilbesøk

677 profilvisninger
 1. fraVaranger

  Heftig tung sekk!

  komfårgrensa mi er ca 30 kilo i recon sekken, da kan jeg lett gå langtur. men skal jeg på hytta blir det fort 2-3 kasser øl og god mat, da kan det fort bli 50 kilo, men det er bare en times tur så det går greit, jeg veier rund 80 kilo. SASlaget som filmen bravo two zero handler om hadde 95 kilo med utsyr med seg hver!
 2. fraVaranger

  Tips til håndkikkert

  har en bushnell kikkert som jeg har brukt på elg jakt i flere år og en fornøyd med, kosta 2500kr, men den går billig nu for tia, https://www.trekkinn.com/utendørs-fjell/bushnell-8x42-trophy-xlt/18644/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=117010&country=no&gclid=Cj0KCQjwnPLKBRC-ARIsAL_JTCzv2zCooWSY8vPCUH7dpFf4tXIsIs6X1a_hS3MiJt9pWdO_dtRoug0aArFoEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
 3. fraVaranger

  Finnmarksvidda i juni i år

  full vinter på fjellet i hele finnmark nu,
 4. fraVaranger

  Innvollsorm i ørret

  jada har sett makk i ørret mange ganger, og der er nok måsemakken du refererer til, måsejæveln som drit makk i fiskevannan. det og grave ned slog er ikke dumt, min bestemor sier til meg at slogen skal graves ned og måsen må skytes. mye god kunnskap hos den eldre generasjon:)
 5. fraVaranger

  Tursekk

  god sekk for og bære tungt og mye volum, lett og stramme inn om ikke sekken er pakket full, viktig og slakke og tilpasse alle bærestropper hver gang sekken hives på ryggen for optimal tilpassing, er kjempe fornøyd med min, bærer fint 30kilo over tid med sekken:)
 6. fraVaranger

  Anbefalinger i Nord-Norge?

  varanger halvøya!
 7. fraVaranger

  Identifisere ryggsekk

  det gamle norrøna recon sekkene har lær logo, kom kun i enfarget grønn
 8. fraVaranger

  Brennertopp sit fast.

  du må nokk bruke varme, gass flame er fint og bruke
 9. fraVaranger

  Et måltid jeg aldri glemmer

  ferske andebryst stekt på samekniv:)
 10. planlegger og kjøpe ett solo-telt, men klarer ikke og bestemme meg om det blir ringstind, akto eller enan? så trenger litt hjelp av forum folk til og komme med litt innput, for/imot disse teltene, dele litt erfarng om noen har? mitt bruk for dette telte blir sommer halv året, er ikke spesielt lang 175cm, eller spesielt brei. telter i finnmark, så med andre ord må telte fungere fra -5 til pluss 30. i regn, vind, sludd og solfåkk. både over og unner tregrensa.
 11. mener du gtx er tungt? recon buksa mi veier 560gram
 12. Hardshell-buksa er veldig kald i seg selv, så jeg bruker syntetisk netting under nesten hele tiden, det er store åpninger på begge låra og legger pluss en i skritte, med netting pluss lufting blir det ikke klamt. syntetisk nettingundertøy er avgjørende for og holde seg tørr, det kjennes aldri klamt om jeg svetter. på overkroppen kommer bare gtx jakka på ved behov, regn/vind, har konsekvent netting på overkropp, bruker en brynje jakke med netting som ytterplagg så lenge været holder. med tanke på om jeg bare skal ha med ett sett ytterbekledning så blir det gtx,(med nettingundertøy)
 13. gore-tex skallbekledning til alle anledninger, recon med brynje under, er det kjølig bruker jeg ullfrote som mellom lag, er det ekstremt varm så har jeg med en lett og luftig ørken-felt bukse,
 14. fraVaranger

  Er denne en ok sommerpose?

  https://www.xxl.no/helsport-alta-summer-v-helsport-green-sovepose/p/1121007_1_style finere farge på denne;) og putelomme
 15. fraVaranger

  Er denne en ok sommerpose?

  men som godværs pose funker den sikkert fint:)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.