Gå til innhold

Glennl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Glennl

 • Bursdag 15. feb. 1993

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

457 profilvisninger
 1. Endte du med å kjøpe skoene? Vurderer disse selv, så spent på hvordan de er i bruk.
 2. Skal vel ikke være noe i veien for å feste liggeunderlaget som på bilde her? Jeg pakker iallfall alt av størrelse inne i hovedrommet, også bruker jeg i hovedsak ytterlommen bak til bekledning som jeg vil ha raskt tilgjengelig. Sidelommene blir brukt til mat og drikke, og topplokket blir brukt til alt av småting som jeg har med meg, som jeg vil ha lett tilgjengelig. Som nevnt over, pakk ting som klær, sovepose og andre ting som du vil beholde tørt i vanntette pakkposer. De veier lite og gjør at du slipper å bekymre deg for litt regn.
 3. Jeg har også en Garmin Fenix 3, som jeg er svært fornøyd med. Eneste jeg har å utsette på den er høydemåleren, men det er ikke noe stort problem hvis man kalibrer den fra tid til annen. Funker også utmerket til logging av treningsøkter.
 4. Jeg har en Arcteryx Altra 85L som jeg er svært fornøyd med. Sekken har stort sett blitt brukt med oppakning på +-20kg og da er den en drøm å gå med. Det beste med sekken må vel være det roterende hoftebeltet og de store sidelommene som kan nås med sekken på ryggen.
 5. Jeg hadde tidligere med meg et Nikon D90 + div optikk på tur. I vår så ble dette erstattet med et speilløst systemkamera, Sony a6000 og jeg har ikke savnet speilrefleksen et sekund. Kameraet i seg selv er mye mindre og med en vekt på bare 468g inkludert kit objektivet, så er det mye mer turvennlig.
 6. Kjenner meg igjen i det du skriver. Tror jeg har lest det som er om telt på nett, men siden jeg har et lignende budjsett så er har det vist seg å ikke være et enkelt valg. Jeg har sett litt på light versjonen av Turtagrø 3 camp. Prisen på dette ligger på det samme som Helsport Romsdalshorn Light 3 Camp, men det veier litt mer (2,7kg) og har vel den samme lave takhøyden. http://helsportweb2.win2.a2n.no/no/Infosenter/Spesial_og_eldre_teltmodeller/Turtagroe_3_Camp Har du vurdert å handle fra USA? Er mye å velge i der som får bra tilbakemeldinger og til en langt mer hyggelig pris.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.