Gå til innhold
 • Bli medlem

Glennl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Glennl

 • Bursdag 15. feb. 1993

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

629 profilvisninger
 1. Jeg har Åsnes Breidablikk med både synt 45mm og mohair 30mm. Så fremt jeg ikke skal trekke pulk så foretrekker jeg 30mm mohair på all slags føre. Føler de gir mer enn bra nok feste og gliden er så vanvittig mye bedre.
 2. Jeg hadde tilnærmet samme kriteriene og valget falt på MSR Adventure x2, som jeg må si meg veldig fornøyd med. Har blitt brukt litt med 2 voksne, men mest med sekk og hund. Ikke den letteste og heller ikke den med minst pakkevolum, men så langt så har den tålt utallige steiner og en urolig hund😅 Når det er sagt så har sikkert de andre leverandørene tilsvarende som er minst like bra.
 3. Her er de jeg har erfaring med som jeg kan anbefale VJ Xtrm - suverent grep og god nok demping, men i grenseland smal for min fot. Hoka One One Speedgoat - bra grep og demping, men slites fort La Sportiva Helios 2 SR - bra grep og middels demping, men veldig lett og behagelig å løpe i. Salomon S-Lab Ultra 2 - bra grep og demping. Sålen tålte en del kilometer med steinur, men overdelen revnet fort. Likte snøresystemet til denne veldig godt. Av disse så er nok La Sportiva sin den jeg syntes var mest behagelig å løpe i, men den kunne være litt glatt på våte steiner og r
 4. Endte du med å kjøpe skoene? Vurderer disse selv, så spent på hvordan de er i bruk.
 5. Skal vel ikke være noe i veien for å feste liggeunderlaget som på bilde her? Jeg pakker iallfall alt av størrelse inne i hovedrommet, også bruker jeg i hovedsak ytterlommen bak til bekledning som jeg vil ha raskt tilgjengelig. Sidelommene blir brukt til mat og drikke, og topplokket blir brukt til alt av småting som jeg har med meg, som jeg vil ha lett tilgjengelig. Som nevnt over, pakk ting som klær, sovepose og andre ting som du vil beholde tørt i vanntette pakkposer. De veier lite og gjør at du slipper å bekymre deg for litt regn.
 6. Jeg har også en Garmin Fenix 3, som jeg er svært fornøyd med. Eneste jeg har å utsette på den er høydemåleren, men det er ikke noe stort problem hvis man kalibrer den fra tid til annen. Funker også utmerket til logging av treningsøkter.
 7. Jeg har en Arcteryx Altra 85L som jeg er svært fornøyd med. Sekken har stort sett blitt brukt med oppakning på +-20kg og da er den en drøm å gå med. Det beste med sekken må vel være det roterende hoftebeltet og de store sidelommene som kan nås med sekken på ryggen.
 8. Jeg hadde tidligere med meg et Nikon D90 + div optikk på tur. I vår så ble dette erstattet med et speilløst systemkamera, Sony a6000 og jeg har ikke savnet speilrefleksen et sekund. Kameraet i seg selv er mye mindre og med en vekt på bare 468g inkludert kit objektivet, så er det mye mer turvennlig.
 9. Kjenner meg igjen i det du skriver. Tror jeg har lest det som er om telt på nett, men siden jeg har et lignende budjsett så er har det vist seg å ikke være et enkelt valg. Jeg har sett litt på light versjonen av Turtagrø 3 camp. Prisen på dette ligger på det samme som Helsport Romsdalshorn Light 3 Camp, men det veier litt mer (2,7kg) og har vel den samme lave takhøyden. [Hidden Content] Har du vurdert å handle fra USA? Er mye å velge i der som får bra tilbakemeldinger og til en langt mer hyggelig pris.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.