Jump to content

Tore Skobba

Aktiv medlem
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

About Tore Skobba

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norway Oslo

Recent Profile Visitors

1,200 profile views

Tore Skobba's Achievements

 1. Takk for gode tips :-), fikk retur på de da butikken ikke lenger hadde fellelim tilgjengelig. Men skal rense skiene før jeg setter de nye fellen på.
 2. hmm lagde akkurat en post om det samme her. Har noen nye Åsnes feller og limet fungerer veldig dårlig, har hatt 3 andre feller og aldri opplevd slik problemer før
 3. Kjøpte nye fjellski av type Åsnes med kortfell, allerede på førstetur i Femunden så løsnet fellen fra skien, og den har siden det alltid sittet ganske så dårlig. Kan ikke lenger lime de til arket som fulgte med men må limes lim og lim for å i det hele tatt sitte. Har andre hatt liggnende erfaring med Åsnes sitt fellelim? Mine forrige feller holdt i mange år og er fremdeles fine men dette er et annet merke.
 4. Takk for bra tur rapport, spektaktulært dette, fine bilder og ser at du er flink til å bruke lyset.
 5. Hei Vet jo ikke men 2018 er lenge til, pleier ikke planlegge for så lang tid fremover, men ser jo nå at hele turen er formidabbel og krever planlegging. Jeg har nok hørt om kortere deler av den slik som JMT. Men merker jo at det virker veldig fristende her når man leser seg opp, veldig fin input her paddelunde (JMT virker jo veldig spennende og enklere gjennomførbart enn hele PCT).
 6. Har tenkt på PCT jeg og, 2018 er jo lenge til da.
 7. Knall bilder og ser ut til å ha vært en nydelig tur
 8. Bra gjennomført og mange flotte bilder her, ser de er skarpe og har fin komposisjon så du vet hva du gjør. Bildet av deg om natten syntes jeg er best. Angående objektiver så vil jeg varmt anbefale Sigma Art serien (lyssterkt vidvinkel, du kan til tider få 24 mm F1.4 ned til under 4000).
 9. Her kommer noen bilder. Igjen takk for fin tur og håper alle har det bra , gleder meg til neste tur.
 10. Ligger fremdeles på kamerate, men skal se å få de lastet opp snart og postet her
 11. Takk for en bra tur , kom opp lørdagskvelden og fant gjengen etter å ha vært litt dårlig til å lese om oppmøte plass, men så noen reflekser i skogen . Fikk kjemepgod Chili Con Carne med ost, rømme ++, smakte mye bedre en Real som jeg hadde pakket og tok med meg hjem. Var en veldig trivelig gjeng og hadde en fin lørdags kveld og fin tur tilbake på søndagen i litt ruskevær. Liker ruskevær jeg så trivdes godt med å gå tilbake i fint tempo slik at jeg fikk knipset litt bilder. Uten tvil noe jeg vil være med på igjen. Men neste gang skal jeg slå opp teltet mitt med engang, planen var å sove på bakken men med snø som grenset til regn så slo jeg opp teltet klokken 1 om natten eller noe slikt. Som sagt en trivelig balansert gjeng hvor alle fikk plass syntes jeg . Skal se å få lagt opp noen bilder snart og.
 12. Tore Skobba

  Tore Skobba

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy