Gå til innhold
 • Bli medlem

Tore Skobba

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tore Skobba

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Norway Oslo

Nylige profilbesøk

1 022 profilvisninger
 1. Takk for bra tur rapport, spektaktulært dette, fine bilder og ser at du er flink til å bruke lyset.
 2. Hei Vet jo ikke men 2018 er lenge til, pleier ikke planlegge for så lang tid fremover, men ser jo nå at hele turen er formidabbel og krever planlegging. Jeg har nok hørt om kortere deler av den slik som JMT. Men merker jo at det virker veldig fristende her når man leser seg opp, veldig fin input her paddelunde (JMT virker jo veldig spennende og enklere gjennomførbart enn hele PCT).
 3. Har tenkt på PCT jeg og, 2018 er jo lenge til da.
 4. Knall bilder og ser ut til å ha vært en nydelig tur
 5. Bra gjennomført og mange flotte bilder her, ser de er skarpe og har fin komposisjon så du vet hva du gjør. Bildet av deg om natten syntes jeg er best. Angående objektiver så vil jeg varmt anbefale Sigma Art serien (lyssterkt vidvinkel, du kan til tider få 24 mm F1.4 ned til under 4000).
 6. Her kommer noen bilder. Igjen takk for fin tur og håper alle har det bra , gleder meg til neste tur.
 7. Ligger fremdeles på kamerate, men skal se å få de lastet opp snart og postet her
 8. Takk for en bra tur , kom opp lørdagskvelden og fant gjengen etter å ha vært litt dårlig til å lese om oppmøte plass, men så noen reflekser i skogen . Fikk kjemepgod Chili Con Carne med ost, rømme ++, smakte mye bedre en Real som jeg hadde pakket og tok med meg hjem. Var en veldig trivelig gjeng og hadde en fin lørdags kveld og fin tur tilbake på søndagen i litt ruskevær. Liker ruskevær jeg så trivdes godt med å gå tilbake i fint tempo slik at jeg fikk knipset litt bilder. Uten tvil noe jeg vil være med på igjen. Men neste gang skal jeg slå opp teltet mitt med engang, planen var å sove på bakk
 9. Tore Skobba

  Tore Skobba

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.