Gå til innhold
  • Bli medlem

Brage Guttormsen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Brage Guttormsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei! Jeg skal snart ut på Hardangervidda på langs med fjellski og pulk. Tanken er å kjøre til Geilo, ta toget til Finse også gå til Haukeliseter. Er det noen som vet om gode alternativer for å komme seg fra Haukeliseter og tilbake til bil på Geilo? Evt om det går an å kjøre bilen til Haukeli og komme seg derfra til Finse for å kunne gå tilbake til bilen? På forhånd takk Hilsen Brage.
  2. Dette skal jeg sjekke ut! Takk for tips!
  3. Det var oppklarende. Takk! Og da hjelper det egentlig med hvilken som helst ekstra pose utenpå? Kan dette feks være en fiberpose sommervariant - dersom formålet bare er å ta unna fukt fra hovedposen?
  4. Ok! Takk for svar! Dersom jeg velger å ha en tynn pose (evt jervenduk?) utenpå. Vil det da bli fuktig inni posen nærmest kroppen, eller vil det først og fremst bli vått utenpå den ytterste posen?
  5. Hei! Jeg var på en testtur med telt for en måned siden og opplevde problemer med å tørke soveposen pga lave temperaturer og lite sol. Skal gå Hardangervidda på langs om et par uker og lurer på om noen har tips til hvordan unngå våt pose på lengre turer? Jeg har en Mammut Tyin fiberpose. På forhånd takk Hilsen Brage.
  6. Hehe, artig:) Da får jeg prøve meg i august!
  7. @Eksilbergenseren Takk for det! Ser frem til å prøve det ut mot sensommeren:)
  8. Ok, takk! Ja, ser at sesongen åpner 6.8. (Om den åpner).
  9. Hei! Er det noen som har erfaring med krepsefiske i skogene rundt hovedstaden? Jeg tenkte meg ut på krepsefiske etter isen har gått, og tar gjerne noen tips
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.