Gå til innhold

Helge G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Helge G

Nylige profilbesøk

433 profilvisninger
 1. Trekke pulk og spare krefter? Prøv polering...

  Slites ikke dette fort bort? Eller holder det noen mil?
 2. I slutten av februar tenker jeg å parkere på Maurset for å ta en 3-4 dagers tur med pulk og telt. Må tilbake til utgangspunktet pga. bil. Er det noen som har noen tips til greie ruter?
 3. Snøforhold Huldreheimen

  For et par år siden gikk jeg fra astridbekken, forbi synstegardseter, til Nordbua, ned Espedalen, opp til Gålå og sørover igjen til Skeikampen. Ble vel ca. 110km. Skikkelig fin tur som anbefales!
 4. Ja, får se ann forholdene når jeg kommer opp. Ligger du i telt på Dyranut? Ser det er litt ruskevær der nå med stengt overgang og 20m/s i kastene.
 5. Noen som vet hvordan isforholdene var rundt Finse for tiden? Tenker enten å gå inn til Geiterygghytta eller til Haugastøl.
 6. Er det noen som har krysset Hardangervidda fra Haukeli til Finse ila. de siste ukene? Går det greit, eller er det igjen mye snø? Leser på dnt at det er mest snø på vestre delen og rundt Finse. Hvilken rute anbefales det mtp. snøsmelting og snømengde?
 7. Helge G

 8. Jeg og min samboer skal til Nord Norge i sommer. Har noen noe forslag til en betjent hytte med overnatting i tilknyttning til bra turterreng? Tenker muligens i Lofoten området, men er også åpne for andre plasser.
 9. Er det noen som har noe oppdatert info. rundt rosendal pr.dd.? Er det muligheter for fotturer i fjellene rundt der nå? Tips til fine ruter på 5-10 timer som ikke krever klatreutstyr?
 10. Salomon Cosmic 4d GTX. Erfaringer?

  Veldig gode å ha på beina og kjennes ut som joggesko. Har også hatt noen ukesturer med 25kg sekk i røft terreng med de, og de støttet overraskende bra. MEN holdbarheten er helt elendig. Etter kanskje 10mil til sammen, lakk de begge som en sil. Nå etter 1 år har også store plastikkdeler rundt hælen på de begynt å løsne. Hvis du søker litt rundt på nettet finner du veldig mange andre med de samme lekkasjeerfaringene. Membranen har et stort svakhetspunkt i der foten bøyer seg.
 11. Jeg er på jakt etter en 3 sessongspose. Følgende krav: -stor nok for meg på 194cm/105kg til å kunne snu på meg i posen. -tcomf -4grader C. -under 1,2kg -må koste maks 3000kr Er det noen som har erfaringer med Mountain Hardwear Ratio 15? http://www.outnorth.no/mountain-hardwear/ratio-15-long-lh Fant denne posen med en Tcomf på -4 grader C. I forhold til prisen på 2500kr og en vekt på 1,2kg, syns jeg ikke det virker så ille? Noen som har prøvd denne?
 12. Hvis du tar pumpen og lengden på den i forhold til 1 liters flasken i betraktning, så forstår du det. Pumpen når ikke til bunns i flasken uten slangen...
 13. Dunjakke på budsjett

  Kjøp Marmot Greenland jakken til 1650,- på dnt butikkens restetorg. Jeg er meget godt fornøyd med den, men merk at dette er så og si en ren pausejakke da den er meget varm. NB -Jeg trodde de var utsolgt for min størrelse, men når jeg handlet denne direkte i butikken i Bergen for 1mnd. siden, så hadde de igjen flere størrelser enn det som var på websidene. Det kan derfor være verdt å ta en tur.
 14. Snøforhold i Rondane?

  Takk for tilbakemelding! Er det manglende snø i stikkaløypene rundt grimsdalshytta også, siden de vurderer å holde den stengt?
 15. Snøforhold i Rondane?

  Slenger meg på denne! Hvordan var snøen? Var den hard å gå på, eller har den begynt å bli rotten?
×