Gå til innhold
 • Bli medlem

Øyvind80

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øyvind80

 • Bursdag 07. juni 1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Narjordet, Os i Østerdalen

Nylige profilbesøk

771 profilvisninger
 1. 17foteren er betydelig raskere og mer lettpadlet enn 18.5 foteren. Jeg har en av hver type. 18.5 foteren er mer eller mindre umulig å velte på flattvann. 17 foteren vil være mer vinglete, da særlig om den er uten vekt i. Med vekt i er den helt fin. Jeg har padlet elver med ganske drøye stryk med 17 foteren og det går helt fint. Skal nevnes at jeg er en ganske erfaren kanopadler. I sidevind er 17fot betydelig bedre. Den er dårligere i elv. Til flattvannspadling vil jeg absolutt anbefale 17fot. 18.5 er treg og tung å padle. Særlig ved vind.
 2. Jeg er ikke kjent akkurat der du nevner. Men generelt i setesdalsheiene så har fisket kommet seg enormt etter den sure nedbøren på 80 tallet. Fikk ny personlig beste med en ørret på 2.5 kg i setesdalen i fjor så det finnes alltid muligheter. Det er generelt svært få fisketomme vann nå, selv om det finnes ett par her og der.
 3. Det finnes ganske mange tjenester for fiskekort nå. Jeg brukte mobilen for å betale mitt fiskekort sist jeg var i setesdalen vesthei. Kortet dekker endel av østheia også. [Hidden Content] Sjekk kartet om det passer for de vannene du skal prøve deg i. Ellers får du fiskekort lokalt på bensinstasjoner/butikker osv. Jeg kjenner ikke fiskemulighetene i østheiene noe særlig men jeg vet at det blir tatt masse fin ørret der oppe. Personlig syntes jeg halve fiskegleden er å utforske nye ukjente vann Du kan jo også snakke med lokalfolk og andre vandrere med fiskestang
 4. Jeg er 194 og bruker Unna som solotelt. Har god nok plass til både meg og bikkja i dette. Bruker det hele året og har igrunn aldri hatt noe trøbbel med det.
 5. Personlig hadde jeg handlet helt standard mat til en slik tur. Det er fortsatt så kaldt at holdbarhet er ikke noe problem på såpass få dager. Handle med deg akkurat det du har lyst på og kos dere glugg i hjel!
 6. Kjøpte nylig en etrex 30. Veldig godt fornøyd med den. Den er enkel og liten. Kjempegod batteritid. Jeg tror det må være over 20 timer på det settet jeg har i nå. Bruker også standard AA batterier som jeg syntes er ok. Kan anbefale den hvis du vil ha noe enkelt og med god batteritid. Den har funksjoner for fiskeplasser osv som du nevner.
 7. Starter dere oppe rundt nisser vannet eller? Padla nidelva for endel år siden. Er endel bæringer pga kraftstasjoner, særlig en som er litt lang. En kanotralle kan absolutt komme til sin rett på den turen.
 8. Mange fine turer med pulk i Setesdalfjellene også. Men skal du ha det paddeflatt så er det naturligvis andre plasser som er bedre
 9. Takker for tilbakemeldingene. Jeg har ett par eldgamle langrennski som jeg er alt for tung for som jeg har brukt siste par ukene. Tror jeg bare fortsetter å bruke disse til jeg nærmer meg vekta jeg vil ligge på. Så da blir det nok heller innkjøp til neste vinter. Jeg merker at smøring blir dradd av men, jeg klarer å gå en mil uten å smøre om igjen så syntes ikke det er så helt galt. @ Stig Erik Olsen Var kun snakk om langrenn her. Jeg har allerede fjellski. (åsnes ingstad og fisher E89)
 10. Jeg trenger ett par ski til preppa løyper. Skal kun brukes til turer i preppa løyper. Jeg er tung, ca 113kg akkurat nå. Vekta er på vei nedover, og jeg har satt ett mål av og havne på ca 90-95. Dette er vekta jeg pleide å ligge på før en lang periode med sykdom. Noen som har forslag til ski? Jeg har null peiling på denne type ski, kun gått på fjellski tidligere
 11. Det finnes jo enormt mange hunder som har potensialet til å gjøre stor skade. Du hadde jo måtte forby alle hunder over 10 kilo med din tankegang her.
 12. Jeg vil nå påstå at noe slikt er helt unødvendig til normalt turbruk? Snor rundt halsen og en titt i ny og ne har nå alltid funka bra for meg
 13. Dette virket jo litt gøyalt. Kanskje jeg skal teste det
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.