Gå til innhold

Xperiment

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  207
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Xperiment vant dagen sist Desember 9 2017

Xperiment hadde mest likt innhold!

Om Xperiment

 • Bursdag 24. des. 1982

Nylige profilbesøk

2 066 profilvisninger
 1. Xperiment

  Xperiment sin bidrag

 2. Xperiment

  Malerweg 15 mil

  Har du vært i Tyskland, Saxony for langtur? Malerveien er basert på kulturhistorie av Kunst. Tallrike kunstnere tok seg opp over malerveien - en turvei i Elbsandsteingebirge. Caspar David Friedrich brukte motiver fra Bastei i sitt bilde Felsenpartie im Elbsandsteingebirge. Dette er mitt julkaleder innlegg. Regler: Å sove ute, ingen bålbrenning, bare kjøkkenutstyr, og bare liggeunderlag pluss puse. Drikkevann bare fra kilder eller fra elver. Og minst 3 til 4 mil per dag. Det var kjempe flott med nesten UL-ryggsekken: 13 kg hel inklusiv Planlaget var 5 dager med temperaturen -1 / +2 grader og ett dag regn. Vi begynte turen i byen Wehlen, 40 km øst fra Dresden og gikk over Festning Königstein og Squirl, til Pfaffenstein. Ikke så værst med 2.4 mil og 5 timer med pauser. Etter 12 timer pause med lukket øyene gikk reise videre. Så lang så mulig. Og vann fra hunde-kilden var fantastisk Andre dagen gikk vi helt sti sørsida elva, ganske lang ser GPSen. Med 1200 hm opp og 600 ned og 3.2 mil. Trede dag gikk vi hele nord-vest side og hadde faktisk blå himmelen. Vi bestemmte oss etter 8 timer at vi er nok frisk å gå i mørketida til en stor vegg av naturlig sandsein som heter Teufelsmauer. Der var vi over natt i nasjonalparkens "boofe". Detter er steder med tillatelse til sove ute i parken. Det var lengste tur idag med 4.2 mil. 4. dag kommet vi til fine plass som heter Brand. På tysk betyr Brand å har mye Øl- tørst. Deretter gikk vi igjen 1000 hm opp og 300 ned med 3.6 min . 5. dag litt våt været men ganske var med 6 grader, når vi kommet opp til turiststedet nummer 1 : BASTEI. - etter 1.6 mil vi kommet til start igjen og fyllte 15 mil - 150 km TAKK for turen!
 3. Xperiment

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Hjemme i borøy...18 plussgrader
 4. Xperiment

  Hvor har du vært på tur i dag?

  En helg tur til Sächsische Schweiz i Tyskland:
 5. Xperiment

  Lang tur - Malerweg i Tyskland

  frem til
  http://www.germany.travel/dk/fritid-og-afslapning/vandreture/malerweg.html
 6. Xperiment

  Julekalender 2017!

  Fant BUG : bare endre dato med click på kalender symbol. Eks. 11.Des.2017 etter endring : 11 12 2017 og ferdig.
 7. Xperiment

  Xperiment sin bidrag

  Julekalender inlegg
 8. Xperiment

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Fire dager ute. Uten takk på teltet bare myggnett og stjerne himmelen. Uten regn. Med bil til dal og med ryggsekken opp gikk på gamle stier til fjellet. Begynte turen i Sandalen (Vang). Senere dra til Aurland og teltet mellom Høgåsen og Prest over Aurlandsvangen city < --
 9. Xperiment

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Fantastisk tur med draisine fra Veggli til nesten Rødberg og tilbake. Kjenner noen annen draisine utleie i Norge ? - gir meg beskjed, takk
 10. Flott tur. Når jeg planlagt sommerturen i juli funnet jeg din rapport i bildesøk hos google. Har dere sett gapahuken ( Høgrondbue) i nærheten? Er det bra til overnatting?
 11. Xperiment

  Vårtur i Hurum

  frem til

  Hei skal kommer sammen med 3 mer og låne kanone. Vis ses Lørdag kveld.
 12. Xperiment

  Hva har du kjøpt nå!

  Hei jeg skal kjøpe kano hos http://www.westsystem.no/m/279 hvet noe om rabattkoden til nettbutiken, takk?
 13. Xperiment

  Hvor har du vært på tur i dag?

  3 Dagsreise - med bil. Det var ganske fint vær Takk for turen!
 14. Xperiment

  Hvor har du vært på tur i dag?

  En dag spurte meg selv om det er mulig å gå på fjellski en sommerstidsti opp bakken. Er det lettere å se en elg eller andre dyrene? I går var det fint vær. Da bestemte jeg meg å ta turen. Bak omkring 1/2 mil etter Funkelia i område av Linertdammen svingte jeg til venstre. Ingen vei, men jeg tro veien er i sommeren lett å finne. Jeg stole på min fornemmelse og begynte oppstigning. Første 300 m var det urolig stille. Men deretter kommet en sakte lyd til meg. Noen gikk veien ute av synsvidde foran meg. Etter jeg fortsette sakte, men sikkert funnet jeg ferske nye fotspor. Det var en ganske lystig fotspor. Krysset min veien fem timer per 50 m. Ser ut som slalåm. Hadde elgen ett gjæret frukt eller tuller det? Etter elgens fotspor forsvant i skogen, åpnet kratt av skogen og gikk morsomt utsyn. Og snart Haus Sachsen (Gruve) var i sikte. Her oppe er luften frisk og klart. Løype tilbake var ikke så imponerende, men verdigfull. Fort ved bratt veien ned kommet jeg til parkeringsplass. Takk for na -turen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.