Xperiment

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  195
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Xperiment vant dagen sist Oktober 28 2016

Xperiment hadde mest likt innhold!

Om Xperiment

 • Bursdag 24. des. 1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://portfolio.fotocommunity.de/blabaer

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kongsberg
 • Interests
  - Nordland tour

  - Olavsveien/ Kongensveien Hamar til Trondheim 2017

  - Gr221 Mallorca i Mars eller April 2017

Nylige profilbesøk

1 578 profilvisninger
 1. Hvor har du vært på tur i dag?

  Fire dager ute. Uten takk på teltet bare myggnett og stjerne himmelen. Uten regn. Med bil til dal og med ryggsekken opp gikk på gamle stier til fjellet. Begynte turen i Sandalen (Vang). Senere dra til Aurland og teltet mellom Høgåsen og Prest over Aurlandsvangen city < --
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  Fantastisk tur med draisine fra Veggli til nesten Rødberg og tilbake. Kjenner noen annen draisine utleie i Norge ? - gir meg beskjed, takk
 3. Flott tur. Når jeg planlagt sommerturen i juli funnet jeg din rapport i bildesøk hos google. Har dere sett gapahuken ( Høgrondbue) i nærheten? Er det bra til overnatting?
 4. Vårtur i Hurum

  frem til

  Hei skal kommer sammen med 3 mer og låne kanone. Vis ses Lørdag kveld.
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Hei jeg skal kjøpe kano hos http://www.westsystem.no/m/279 hvet noe om rabattkoden til nettbutiken, takk?
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  3 Dagsreise - med bil. Det var ganske fint vær Takk for turen!
 7. Hvor har du vært på tur i dag?

  En dag spurte meg selv om det er mulig å gå på fjellski en sommerstidsti opp bakken. Er det lettere å se en elg eller andre dyrene? I går var det fint vær. Da bestemte jeg meg å ta turen. Bak omkring 1/2 mil etter Funkelia i område av Linertdammen svingte jeg til venstre. Ingen vei, men jeg tro veien er i sommeren lett å finne. Jeg stole på min fornemmelse og begynte oppstigning. Første 300 m var det urolig stille. Men deretter kommet en sakte lyd til meg. Noen gikk veien ute av synsvidde foran meg. Etter jeg fortsette sakte, men sikkert funnet jeg ferske nye fotspor. Det var en ganske lystig fotspor. Krysset min veien fem timer per 50 m. Ser ut som slalåm. Hadde elgen ett gjæret frukt eller tuller det? Etter elgens fotspor forsvant i skogen, åpnet kratt av skogen og gikk morsomt utsyn. Og snart Haus Sachsen (Gruve) var i sikte. Her oppe er luften frisk og klart. Løype tilbake var ikke så imponerende, men verdigfull. Fort ved bratt veien ned kommet jeg til parkeringsplass. Takk for na -turen.
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  På naturvern Zero-ski svømte jeg opp fra Funkelia til Julsgruvene. Foresten løypa er preparert helt ny det finnes bra vatt snøkristaller hele veien. Varm vær støttet vårfølelse.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Besøk av Elsestollinngang (på kart IlseStoll) ned av Store-Bak-Damm (Kongsberg)
 10. Røverkjøp og gode tilbud

  Tilbudkode ved Bilextra KUNDEKLUBB15 gir deg 15 % off
 11. Frosset rumpe hang - 2017

  Et fint eventyr fra 17.02.- 19.02.i Nerddammenhaløya Egentlig et treff fra fjesbokgruppen heter "Vi som trives i hengekøye". Å sier resultatene fra treff i Drammens-marka med ord av @Hangman : " Finnemarka Frozen Butt Hang 2017 var en gedigen suksess!" og @Anund Wigen : "En trivelig tur med mye hyggelige folk!" Vi var 15 hengekøye- og friluftsvenner fra 24 til 76 år Turrapport Nb.1 Turrapport Nb.2 Takk for turen!
 12. Finnemarka Frozen But Hang 2017

  frem til

  @Anund Wigen; @Rolf_E; @mhjelmerud; @annaerbest Hvordan går det med dere?
 13. Finnemarka Frozen But Hang 2017

  frem til

  Så været blir greit i helgen. Kanskje -4 til -1 C Jeg vil kjøre fra Kongsberg opp til Parkeringsplass og har plass til 2 personer.
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Solrik dag i Blefjell. Begynte turen fra Storli P og stå på fjellski til Blestua og tilbake. Egentlig pakket jeg inn dunjakke og liggeunderlag og varm klær... men da jeg var opp i fjellet ved høyde av Blekapell, vært var varmt så mye. Jeg tok alt min varmeklær til ryggsekk og kjørt kortermet hele tur . kanskje 2 mil Takk for idag! Temperaturen i dalen i rv40: -7 C men opp i fjellet +14 C
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tar lille frisk pause når jeg forbereder meg til intervju: På korsvei opp fra Funkeliahytta i Kongsberg til Knutehytta og tilbake. Kanskje 2,5 mil Bilder vise Korset og fjellski . I dag var det overfullt med ski begeistret folk.