Gå til innhold
  • Bli medlem

Xperiment

Aktiv medlem
  • Innlegg

    207
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    7

Xperiment vant dagen sist 9. desember 2017

Xperiment hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

520 Excellent

Om Xperiment

  • Bursdag 24. des. 1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    - Nordland tour

    - Olavsveien/ Kongensveien Hamar til Trondheim 2017

    - Gr221 Mallorca i Mars eller April 2017
  • Sted
    Kongsberg

Nylige profilbesøk

3 421 profilvisninger
  1. Har du vært i Tyskland, Saxony for langtur? Malerveien er basert på kulturhistorie av Kunst. Tallrike kunstnere tok seg opp over malerveien - en turvei i Elbsandsteingebirge. Caspar David Friedrich brukte motiver fra Bastei i sitt bilde Felsenpartie im Elbsandsteingebirge. Dette er mitt julkaleder innlegg. Regler: Å sove ute, ingen bålbrenning, bare kjøkkenutstyr, og bare liggeunderlag pluss puse. Drikkevann bare fra kilder eller fra elver. Og minst 3 til 4 mil per dag. Det var kjempe flott med nesten UL-ryggsekken: 13 kg hel inklusiv Planlaget var 5 dager med temperaturen -1 / +2 grader og ett dag regn. Vi begynte turen i byen Wehlen, 40 km øst fra Dresden og gikk over Festning Königstein og Squirl, til Pfaffenstein. Ikke så værst med 2.4 mil og 5 timer med pauser. Etter 12 timer pause med lukket øyene gikk reise videre. Så lang så mulig. Og vann fra hunde-kilden var fantastisk Andre dagen gikk vi helt sti sørsida elva, ganske lang ser GPSen. Med 1200 hm opp og 600 ned og 3.2 mil. Trede dag gikk vi hele nord-vest side og hadde faktisk blå himmelen. Vi bestemmte oss etter 8 timer at vi er nok frisk å gå i mørketida til en stor vegg av naturlig sandsein som heter Teufelsmauer. Der var vi over natt i nasjonalparkens "boofe". Detter er steder med tillatelse til sove ute i parken. Det var lengste tur idag med 4.2 mil. 4. dag kommet vi til fine plass som heter Brand. På tysk betyr Brand å har mye Øl- tørst. Deretter gikk vi igjen 1000 hm opp og 300 ned med 3.6 min . 5. dag litt våt været men ganske var med 6 grader, når vi kommet opp til turiststedet nummer 1 : BASTEI. - etter 1.6 mil vi kommet til start igjen og fyllte 15 mil - 150 km TAKK for turen!
  2. En helg tur til Sächsische Schweiz i Tyskland:
  3. Fant BUG : bare endre dato med click på kalender symbol. Eks. 11.Des.2017 etter endring : 11 12 2017 og ferdig.
  4. Fire dager ute. Uten takk på teltet bare myggnett og stjerne himmelen. Uten regn. Med bil til dal og med ryggsekken opp gikk på gamle stier til fjellet. Begynte turen i Sandalen (Vang). Senere dra til Aurland og teltet mellom Høgåsen og Prest over Aurlandsvangen city < --
  5. Fantastisk tur med draisine fra Veggli til nesten Rødberg og tilbake. Kjenner noen annen draisine utleie i Norge ? - gir meg beskjed, takk
  6. Flott tur. Når jeg planlagt sommerturen i juli funnet jeg din rapport i bildesøk hos google. Har dere sett gapahuken ( Høgrondbue) i nærheten? Er det bra til overnatting?
  7. Hei jeg skal kjøpe kano hos http://www.westsystem.no/m/279 hvet noe om rabattkoden til nettbutiken, takk?
  8. 3 Dagsreise - med bil. Det var ganske fint vær Takk for turen!
  9. En dag spurte meg selv om det er mulig å gå på fjellski en sommerstidsti opp bakken. Er det lettere å se en elg eller andre dyrene? I går var det fint vær. Da bestemte jeg meg å ta turen. Bak omkring 1/2 mil etter Funkelia i område av Linertdammen svingte jeg til venstre. Ingen vei, men jeg tro veien er i sommeren lett å finne. Jeg stole på min fornemmelse og begynte oppstigning. Første 300 m var det urolig stille. Men deretter kommet en sakte lyd til meg. Noen gikk veien ute av synsvidde foran meg. Etter jeg fortsette sakte, men sikkert funnet jeg ferske nye fotspor. Det var en ganske lystig fotspor. Krysset min veien fem timer per 50 m. Ser ut som slalåm. Hadde elgen ett gjæret frukt eller tuller det? Etter elgens fotspor forsvant i skogen, åpnet kratt av skogen og gikk morsomt utsyn. Og snart Haus Sachsen (Gruve) var i sikte. Her oppe er luften frisk og klart. Løype tilbake var ikke så imponerende, men verdigfull. Fort ved bratt veien ned kommet jeg til parkeringsplass. Takk for na -turen.
  10. På naturvern Zero-ski svømte jeg opp fra Funkelia til Julsgruvene. Foresten løypa er preparert helt ny det finnes bra vatt snøkristaller hele veien. Varm vær støttet vårfølelse.
  11. Besøk av Elsestollinngang (på kart IlseStoll) ned av Store-Bak-Damm (Kongsberg)
  12. Tilbudkode ved Bilextra KUNDEKLUBB15 gir deg 15 % off
  13. Et fint eventyr fra 17.02.- 19.02.i Nerddammenhaløya Egentlig et treff fra fjesbokgruppen heter "Vi som trives i hengekøye". Å sier resultatene fra treff i Drammens-marka med ord av @Hangman : " Finnemarka Frozen Butt Hang 2017 var en gedigen suksess!" og @Anund Wigen : "En trivelig tur med mye hyggelige folk!" Vi var 15 hengekøye- og friluftsvenner fra 24 til 76 år Turrapport Nb.1 Turrapport Nb.2 Takk for turen!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.