Gå til innhold
 • Bli medlem

JKfotball

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  75
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JKfotball

Nylige profilbesøk

811 profilvisninger
 1. Kan mann ta med seg et sånt telt denne sommeren på fjelltur? Den passer for 4 pers.
 2. Takk for tilbakemeldingene og innspill. Så litt på denne fra XXl [Hidden Content] Kan det være et alternativ? Nå er det snakk om kun sommerturer i fjellet 2-3 dager, ikke noe ekstremt. Vekten er jo viktig i med at det vil påvirke både plass i sekken og er tungt å gå med for heavy utstyr. 1,3 kan funke, men ikke noe mer enn det tenkte jeg da.
 3. Tenkte nok under 1000,- . NOK 800,- kr 700,- kr
 4. Hei Noen som kan anbefale noe rimelig soveposer til sommerturen i fjellet? Hilsen Fattig student 😊
 5. Hei Vi tenkte å gå denne turen [Hidden Content] Jeg er 25 år og har alltid vært aktiv. Har hatt det lite med trening i år, men var mye aktivitet gjennom hele året, trente litt i noen få måneder. Kommer jeg da til å klare en sånn tur eller må jeg trene meg opp til en ganske god form først! Det skal sies at jeg har vært på lignende turer før osv.
 6. Hei Hvilket kart benytter du for å gå tur opp i fjellet? Noe elektronisk eller kjøper du sånn vanlig kart? Takker på forhånd
 7. Trodde det var 350,- i måneden jeg derfor ble litt forvirra.
 8. Hva koster DNT medlemskap hver måned for ungdom?
 9. Hei. Jeg har gått en del på tur villmark og til fjells. Men ønsker å lære mer. For å kunne bli mere trygg der ute spis på fjellet. Noen som kan komme med tips angående kurs det lønner seg evt hvem tilbyr- link til siden deres osv? Oslo ☺
 10. Jeg bor ved nordmarka, har gått normarka på langs 2 g og litt lei av skog turer egentlig, vil til fjells.
 11. Takk for alle svare. Jeg bor i Oslo. Alt som er innen for tog retningen går fint. Tenker helg etapper med overnatting-alene. "Telt".Bruke helgen ut i naturen. Og tilbake på jobb mandag. Akkurat nå har jeg vært i en farlig ulykke, så prøver å komme meg tilbake i form, men vanskelig. Så jeg kan ikke gå kjempe vanskelig etapper. Finse har jeg sett på, har også gått der før. Kom gjerne med tips. Jeg kan ikke dra rett etter jobb på fredager, siden jobben er litt fysisk og gjør at jeg blir kjempe sliten.
 12. Studiene er ikke noe problem. Siden jeg alltid ligger foran.Det er jobben som tar mest av tiden. Helg kan gå, siden eg jobber annen hver helg, jobber mest i uken. Men er helg som er da 2 dager nok for en tur i fjellet?
 13. Jeg er kjempe glad i friluftlivet, ønsker dermed regelmessig fjell turer, men jeg både jobber og studerer og føler at det er vanseklig å kombinere en del fjellturer med jobb og studier! Ønsker gjerne erfaring eller tips angående dette her. Hvordan klarer du å kombinere jobb evt studier med fjell turer?
 14. Hei. Jeg har tenkt en helg tur til Dovre og Rondane nasjonalpark. Tenker å ta toget fra Oslo til Hjerkinn derfra gå. Gjerne på lørdag også avslutter søndag eller bare en dags tur. Noe tips? Jeg har aldri vært i det området, hadde også vært nice med noe tips til overnatting med telt og andre ting jeg burde være ops på. Takker på forhånd
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.