Jump to content

infore

Aktiv medlem
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by infore

 1. Hei Kjøpte meg en Stormberg fjell/jaktbukse for ca 2år siden. Nå er jeg på jakt etter tilsvarende som evt jakke eller samme bukse til dame. Buksen er 100% polyester med proretex membran, har knapper for seler og strikk i livet. Fargen er oliven grønn med børstet overflate (99% lydløs). Alle åpninger glidelås med sort pakning på utsiden (ca 1,5cm sort ramme på utsiden rundt gliselås). Nede er det borrelås strammefunksjon og lommer/ventiler på lår. Noen som vet hvem som selger denne buksen? eller hva den heter. Finner den ikke i noen nettbutikker og jeg husker ikke hvor jeg kjøpte den
 2. Hvordan funker Bergans breheim buksen mtp jakt, er det mye støy fra den? Eller rask buksen?
 3. får bare feil på den siden?? Hehe, ett komma for mye der ja
 4. Hehe, nais. Er sånn å forstå at det om kort tid vil komme modding av Biltematelt som skal tilsvare Extreme expedition telt???
 5. infore

  Orion Extrem

  da så Takk for svar.
 6. Rimelig fersk dyrefotograf her. Noen som sitter inne med informasjon, tips eller lign om emne? Alle råd taes imot Historier er veldig gøy å lese om...
 7. infore

  Orion Extrem

  Setter man opp innertelt først og så ytteretelt eller er begge gjort i samme håndvending?
 8. infore

  Orion Extrem

  Så vidt jeg har forstått så er Orions sitt telt ettlag og ikke en innerduk + en ytterduk? Hvordan er kondes og lufteløsningen gjort her??
 9. Steike fine bilder. Du har forresten noen boogies/linselus i kameraet ditt
 10. Ikke slakt alle fotografer over en børse er du snill. Jeg er og fotograf men sprinter ikke rundt i lyngen fordiom.
 11. Det kommer jo litt på på størrelsen til lavoen. En riktig stor en med plass til 15+ personer er det nesten bare kos å sitte i ring rundt ett bål og fortelle jalla og vas til lyse morgentimer. Pjalte på en lommelerke osv
 12. RIP. Fyrer som det er ikke riktig klok
 13. Ifølge noen kart jeg har er det lite med stier i den retning. Stiene dukker isåfall ikke opp før en har kommet halveis innpå vidden og går da stort sett på kryss og tvers. Noen som har gått over fjellet der?
 14. Helt sikkert. Ett sted hvor det står "legg til veipunkt" eller wayp♦oint.
 15. Jerven thermo xtreme eller fjellduken orginal osv osv. Kunne vært artig å sett hvem som bruker hva. Og hvis du har flere nevner du den som er mest brukt. PS! Gi en lyd hvis jeg har glemt noen Jeg bruker fjellduk thermo. PS! Det er ikke forskjell på skog, fjell osv, bare rams opp type betegnelse. PS! 2, dette er bare Jerven sine, har du andre som skal legge til, vennligst legg dem til.
 16. Har man liggeunderlaget inni duken og under posen eller ute og under duken?
 17. infore

  GPS posisjoner

  Godt poeng og noe som jeg selv også har prøvd på. Blant annet på breidablikk nord om fitjardalen. Jeg stoler aldri på ruter som ikke har noen annen opprinnelse enn en enkelt persons referanse. Nå har jeg ikke lest DNt sine koordinater, men regner med en disclaimer er på sin plass. Dog har jeg god erfaring med å bruke digital refaranse på mapsource og 1:50000 kart, de har det til å stemme mot det akseptable.
 18. 1000,50,- er 6 siffer Dog ikke rare summen men enig.
 19. Javel, trodde de var strikse på dette med løyve fra diverse foreninger.. Akkurat njff sine frekvenser er jo ikke de mest viktige å ikke forstyrre på og det kan jeg jo skjønne. Regner med de er strengere på sikringssambandet og den slags. Hvem som helst kan jo kjøpe slike radioer uten å bli spurt om tillatelse. Hadde det ikke vært for at jeg snublet over www.njff.no sin side og lest om radiorabatt, deretter å spore det til tele og datatilsynet om bruks av sende nett, hadde jeg aldri funnet ut om lisens på slikt... Hva er levetid på batteriet i normal sparemodus og i ditto pratbruk?
 20. Tittel sier vel det meste. Er det noen som har noen ca formening om hvor langt den sender under "normale" forhold, dvs litt kupert og en god del busker og trær.
 21. Du kjøper lisens hos din lokale jaktforening, gjelder den der eller i resten av noreg ? Btw, er det noen som sender på 69Mhz? eller går det i 138-145Mhz?
 22. Jepp. Går det buss fra hamlagrø til dale lengre? og når klokken går det.. Mvh BT
 23. Nå ble jeg veldig nysgjerrig på hva som stod bak de "......."`?
 24. Godt det ikke er så lenge til jul... Igjen! Edit: Noe jeg lurer på. Hva er det som gjør at beholderen leverer"luft" når du snur flasken på off hos primus omnifuel? Er det noe mekanisme som lar kun overtrykk slippe ut til dysen ellerno.. hvis dere skjønner.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy