Gå til innhold
 • Bli medlem

Biner

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Biner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du klarer ikke grave frem noe mer fra underbevistheten? Hvilket magasin, hvilket tiår, kjønn, årstid eller hva som helst?
 2. Hei hvordan går det med planleggning og hva gjør du med kart? (planlegger tur selv)

  Står man skal vedlegge kart med leirplasser og kordinater.. ?

 3. Heisann. Jeg har anskaffet et par Åsnes Gamme og er i ferd med å smelle på noen 75mm(super telemark) bindinger. Men så begynner jeg å lure, skal jeg ha forhøyningsplater eller ikke? Hva sier folk, skal/skal ikke? Hvorfor eventuellt?
 4. Har vanskeligheter med å finne kontaktadresse/informasjon om hvordan søknad om kryssning skal se ut. Noen som har en link eller annen informasjon om hvor søknaden skal sendes inn?
 5. Noen som har studeret friluftsliv her? Slik jeg ser det står det mellom Høgskolene i Sogndal, Bø og Volda. Men hva med nivået på de forskjellige. Bø er har fokus på mer tradisjonelt friluftsliv har jeg fått med meg. Sogndal har mer moderne friluftsliv, og idrett og teori første året..? Hva med Volda, selv har jeg ikke hørt så mye.. Noen som kan si noe her? -jeg jubler for hvert svar!
 6. Jeg ville uansett ikke brukt de samme binerne til slakkline og Klatring! Det er et faktum at når man strammer en line hardt også går på den så blir det en ENORM belastning! Jer har selv hørt om folk som har bøyd ordentlige klatre skrukarabinere ved slakklinebruk. Selv har jeg det som et prinsipp at jeg jolder slakkline og klatreutstyr fra hverandre.
 7. Da var EVA Lux mottat! Gleder meg som en unge til å prøve det! Skum-underlag, uten å fryse! det blir en opplevelse det!
 8. mmm... Venter i spenning på mitt..
 9. Har selv brukt mountain equipments "iceline" i litt over et år nå. Posen er en helt sjef dunpose. Den er temmelig liten sammenpakket, og veier lite til å være en vinterpose. Til teltbruk tror jeg dette er et flott valg! Den har masse gode detaljer, noe som bare skulle mangle til den prisen! Den mangler en lomme på innsiden, noe jeg savner! Selv ligger jeg mye under åpen himmel og foran bål osv.. Er derfor litt i tvil om jeg heller burde kjøpt en syntet pose... Må også legge til en advarsel om at en våt dunpose ikke er morsomt! Vått dun tørker SAKTE og varmer DÅRLIG!
 10. Bruker noen adidas snowboardbriller. Helt sjef, sommer som vinter. Hater solbriller over alt på jord med deres kanter over og under...
 11. Høres egentlig mer realistisk ut, ettersom at det skal en del til for å gå så feil som han gjorde...
 12. Dette skjedde like ved der jeg bor. Har selv gått strekningen dusinvis av ganger og ble selv sloppet løs der på samme alder.. Kan ikke tro at dette er annet en et tilfelle av extrem uflaks...
 13. Shit! Amfibi melder utsolgt for EVA Lux. I tilegg melder de at den er te av produksjon og derfor ikke vil komme inn igjenn heller... Blir vel Bamse da..............
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.