Gå til innhold
 • Bli medlem

krølltopp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om krølltopp

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Gå alene, hvis du vil det. Nyt hvert øyeblikk! Vi jenter må ble flinkere til å ikke bry oss om hva andre mener. Jeg koser meg på tur alene. God tur!
 2. Jeg synes dette insektet er utrolig ekkelt. Det setter seg innenfor klærne og i håret, kravler og klør. Mot myggen har vi myggmiddel. Har noen forslag til hva som kan brukes mot hjortelusa??
 3. Fin rapport! Og til alle forum-lesere, spesielt i Østlandsregionen: Aurskog-Høland er et område verdt et besøk! Bare 45 minutter med bil fra Oslo, men merkelig ukjent for de fleste. Flott natur, og mye dyreliv. I tillegg til det "vanlige" som elg, rådyr og mye småvilt og skogsfugl, så er det ulv... Det heter vel ikke løp og kjøp i denne sammenhengen - men dra avgårde og opplev!
 4. Enig! Mario har gjort en kjempeinnsats i to episoder. Båret sekken til Astrid og holdt humøret oppe. Jeg cil ha Mario som turkamerat!
 5. Takk for fin rapport, veldig godt skrevet og hyggelig å lese. Og velkommen til topps! Du har mange flotte opplevelser foran deg.
 6. Vi gikk Finse - Krækkja - Kjeldebu - Dyranut nå i helga. Fine forhold. Lite gjennomslag. Noen elver begynner å bli utfordrende å passere, men ingen av oss ble våte på beina. Men det smelter mye nå, så ikke godt å si hvor lenge det varer.
 7. Fin turrapport! Du forteller at du satte på store trinser. Kan du fortelle mer om disse? Jeg bruker vanlige langrennsstaver i marka, men har ofte irritert meg over de små triksene som er ubrukelige utenfor oppkjørte spor.
 8. Vi hadde en flott tur for et par år siden. Vi kjørte bil til Haugastøl, lånte sykler der. Syklet så til Finse hvor vi overnattet. Neste dag syklet vi videre til Flåm hvor vi leverte fra oss syklene. Deretter overnatting på hotell i Flåm. Neste morgen tok vi bussen inn i Aurlandsdalen. Og så gikk vi Aurlandsdalen opp. En fantastisk opplevelse! Helt anderledes enn å gå den ned. Vi rakk bussen fra turisthytten øverst (som jeg ikke husker navnet på i farten, der hvor "alle" starter turen nedover dalen) til Geilo med god margin. Så ny buss til Haugastøl hvor vi fannt igjen bilen. Hvis du har en dag
 9. Har du prøvd en stoff-butikk? Alternativt en gardinbutikk, de kan også ha noe, men antagelig mindre utvalg
 10. Jeg anbefaler at du går til en stor sportsbutikk og prøver de modellene de har. Ikke se på merke eller prislappen, men finn den buksa som passer best til deg og din kropp. Deretter kan du se på prisen og om det er et spesielt merke du heller vil ha framfor et annet. God passform er det aller viktigste! Jeg gjorde det på denne måten sist jeg kjøpte bukse. Og - hurra! - den buksa som jeg syntes var best på var billig også! Selv om jeg trodde jeg skulle kjøpe Norrønna da jeg gikk inn i butikken.... Lykke til!
 11. Hva gir man i bursdagsgave til en 11-åring som har alt og ikke ønsker seg noe? Onkel og tante er glade i å gå i fjellet, og fikk en ide: Vi gir henne gavekort til hennes første 2000-meter. Værmeldingen var god og alle tre var forventningsfulle ved avreise fra Oslo fredag ettermiddag. Det var mye kø ut av byen, så dvd-spilleren var god å ha i baksetet for å få tiden til å gå. Fem timer tok turen til Beitostølen, og etter en rask matbit var alle tre godt fornøyde med å kunne ta kvelden. Lørdag morgen var det avmarsj fra Valdresflya mot dagens mål: Rasletind. Vi hadde startet dagen med å se p
 12. Høydeskrekk er for min del ganske uberegnelige saker. Jeg har ikke hatt det bestandig. Det kom plutselig for noen år siden da jeg skulle gå opp en bratt, svingete steintrapp til et kirketårn i York. Plutselig var det helt stopp, jeg kom meg verken opp eller ned, bare kaldsvettet og var livredd. Jeg måtte ha hjelp for å komme meg ned igjen. Jeg har kløvet og klatret litt i fjellet. Vil jo så gjerne opp på 2.000 metrene jeg også, når turvennene går opp dit! Så lenge jeg har på meg klatresele og har en taustump å holde i - ja, da er det helt greit og jeg kan gå overalt. Uten sikring kan det
 13. Hva bruker du krekling til? Er ikke den litt smakløs...?
 14. Hva med å starte med Lomseggi? For deg som tydeligvis er i god form, vil jo det være en enkel treningstur...
 15. Du kan også vurdere å ta med creme fraiche i stedet for rømme. Like god smak sammen med fisken, og jeg opplever at holdbarheten er bedre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.