Gå til innhold

claav

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. claav

  Røverkjøp og gode tilbud

  Tusen takk for tipset, fikk meg Stetind for halv pris
 2. claav

  Hund og ski med stålkanter

  Har breidablikk og er helt fantastisk godt fornøyd!
 3. claav

  Hund og ski med stålkanter

  Støtter denne! Uansett hvor god man er på ski kan man ikke gardere seg mot å være uheldig..
 4. claav

  Store Skagastølstind 20.02.11

  Ser ut som dere er klar for større utfordringer, utenfor Norge! Grattis med en rå tur!
 5. claav

  fotposer

  Har et spm til denne gamle tråden, jeg har fjellsko og fjellskisko i str 42(Viking Hunter GTX og Alfa Synnfjell). Bør jeg kjøpe forsvarets fotposer i str 41/42 eller 43/44?
 6. Nansen går akkurat i sporene. Jeg hadde Amundsen og synest disse var litt vel tynne. Byttet til Nansen og de er mye bedre å kjøre nedoverbakker med og bærer mye bedre utenfor spor.
 7. claav

  De beste høstluene- og hanskene ?

  www.furhatworld.com har mye fine luer
 8. Og de andre stedene han nevner skred fra, ligger heller ikke oppe på Hardangervidda.
 9. claav

  fjellski

  Skal selge mine http://fjellforum.net/viewtopic.php?t=22758
 10. Hei, Har skrivd litt om mulighetene fra Synken i en tråd under jakt å fiske.
 11. claav

  2 kilos ørret på Hardangervidda!

  Hei, Jeg var i disse traktene i mndskiftet juli/august. Kjørte til synken og tok båten over Mår til Mårbu. Da vi skulle ned igjen begynte de å bygge en større parkeringsplass ved synken, så man får kun kjørt til demningen av Mår, ca 1,5km fra der båten går. Vi gikk innover fra Mårbu mot Rauhellern og da vi kom til brua i bunn av Geitvassdalen gikk vi oppver langs vannene mot Lågaros. Geitvatnet fiska vi mye i, men fikk kun en stekefisk. Vet at her finnes det mye storfisk(lest ei hyttebok), men vi opplevde den som veldig vanskelig å få. I vannet nedafor Geitvatnet, Kristofferhølen fikk vi og noen fine steikefisker på ca 500g. Det vannet vi fiska best i var vannet nedenfor Kristofferhølen, Tjuvhytettellerannet(?) hvor vi fikk flere rundt 700g. I vannene mellom Geitvatnet og Lågaros(skjerhøl, Melrakk og Bjornesfjorden) skal det også være mye stor fisk. En jeg kjenner leier hytte ved Lågaros hvert år og fisker med båt på Bjornesfjorden, i år var det største de fikk på 1,8kg, 1,6 kg og 1,5 kg. Skal dog sies at Bjornesfjorden er litt i største laget for å fiske fra land, men Melrakk og Skjerhøl er perfekte å fiske fra land. Fiskekort i Øvre-Numedal statsallmenning koster kun 200 kr for ei uke. Problemet er at det egentlig kun er lov å fiske i rennende vann, dvs elvene mellom vannene. Vi brydde oss svært lite om dette, i Geitvatnet var det en båt utpå som satte ut garn som ikke brydde seg noe om at vi fiska i stillestående vann. Sjansen for å få noe mer enn litt kjeft er vel ikke altfor stor.. Når det gjelder å gå fra synken har jeg kun erfaring i Nordfjorden, innerste delen av Reksjåen. Her har jeg ikk evært på et par år, men også her vet jeg at det har blitt tatt stor fisk i år. Da jeg var her sist campa vi helt inne i enden og gikk utover på vestsida av fjorden på store steiner for å fiske.Fikk mye fin fisk. Dette hører til Mårfjell sameige og her koster fiskekort 100 kr døgnet eller 500 kr uka, håpløst!!! Gos tur å gi gjerne rapport!
 12. Hvilket område gjaldt dette?
 13. claav

  Nallangaisi 1595, Lyngenhalvøya

  Rett å slett helt rått!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.