Gå til innhold
 • Bli medlem

0lav

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har sett den på både Lade og Tiller. På Tiller der jeg kjøpte min på mandag hadde de igjen ca. 5-8stk, iforrige uke da jeg var på Lade hadde de igjen kun 2 stk.
 2. Kjøpte denne soveposen, Helsport Raudfjorden for 1990,- hos coop obs sport i Trondheim idag. Den var ikke på salg, bare utrolig god pris. F.eks. på XXL kostet samme posen 3399,-. De forandret denne posen i 2010, slik at det innerste laget ble bestående av dun, samtidig steg prisen med ca. 1000,-. Tror det er dette prishoppet obs sport ikke har fått med seg. Pass på at du kjøper den nye posen - 2010 versjonen da det fortsatt lå ett par av de gamle modellene der, uten dun, til samme pris.
 3. Nå vet jeg ikke hvor mye prisene forandrer seg for hvert år, men har du sett på Obs? Kjøpte selv nøyaktig samme pakken, inklusive staver og kortfeller hos obs sport i Januar 2009 for 3790,-.
 4. Kjøpte min selv på ebay nå: [Hidden Content] Isteden for kjøpe nå, ga jeg ett tilbud på 140$ som ble godtatt Med den dyreste frakten (35$) ble prisen jeg betalte ifølge paypal ca. 1050,- NOK. Med moms blir dette ca. 1300,-, altså 8-900,- billigere enn hos butikker i Norge.
 5. Hvor i USA har dere bestilt Spot fra? Prøver å bestille fra Rei.com, men når jeg skal betale får jeg bare informasjonen her: "We're sorry. Your order contains items that we can't deliver to your shipping address." Har kun Spot2 i handlekurven.
 6. Noen som vet om det er likt slik som Balle beskriver det ang. med snø til knærne i Sylan området Selbu/Schulzhytta? Hvis det enda er tungt og vanskelig skiføre der, når på året bruker det å bli bra å gå på ski i det området?
 7. Lå selv i et telt ved et vann i Tydal i Sylan for ca. 1 år siden under jakta. Mens jeg lå og slappet av i teltet hørtet jeg et forferdelig bråk, og da jeg så ut landet det et fly på vannet! Så litt er det nok i Norge også..
 8. Tror det fjellet på Frøya går under navnet Ørnberget..
 9. Hei! Leter etter ett godt fiskevann ikke så alt for langt unna Trondheim. Har planer om å kjøre dit, så noen timer unna går greit. Det vi ser etter er i hovedsak en plass ikke så alt for langt unna en parkeringsplass hvor vi kan sette opp telt, slappe av og fiske i noen dager. Ikke så farlig om vi må gå noen timer fra bilen. Har tenkt litt både på Jonsvatnet, Tydal, Selbu osv.. Men er litt usikker på hvor det er best å dra, med tanke på parkeringsplass, helst lite folk og følelse av villmark.. Håper noen kan komme med noen gode tips om hvor vi bør kjøre og gå fra! På forhånd takk!
 10. Bruker selv smøreost.. Den typen på tube.. Finnes i forskjellige smaker
 11. Noen som vet hvor man kan finne dette programmet? Finner ingen av eppisodene på NRK nett-TV..
 12. Hva er MR-8 og hvor får man kjøpt det? Fant ikke noe spessielt om det på Google.. Har compact noen nettbutikk elns?
 13. Har ikke prøvd sekken, men har hørt den er veldig god.. Når det kommer til størrelsen ville jeg ha gått for 95 ltr. Har selv 95ltr og med telt, sovepose osv trenger hvertfall jeg så stor sekk. Er selv 172 og 95ltr sekk er ikke noe problem selv da Tenkte selv på bora 80ltr når jeg skulle kjøpe sekk, men er glad jeg isteden kjøpte meg en 95ltr. Har forøvrig Lundhags Troja 95 som jeg kjøpte da jeg kom over den på tilbud.
 14. 0lav

  Pute?

  Eller ta med seg en ferdigdrukket/tom vinpose? Men har den fra ajungilak hos XXL selv om er fornøyd med den. Eneste jeg kan utsette er at den er litt for flat, slik at hodet ikke kommer så høyt som jeg helst skulle ha ønsket.. Synnes alikavell den var verdt pengene og har hadt den med meg på hver eneste tur siden jeg fikk kjøpt den..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.