Jump to content

Mayhassen

Aktiv medlem
 • Posts

  1,536
 • Joined

 • Last visited

About Mayhassen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mayhassen's Achievements

 1. Topper: Tysnessåto, Mehammarsåto, Lukefjellet, Våganipen, Ulvanose, Geitadalstind, Melderskin, Inste Laurdalstind, Bjørndalstindane og til slutt Folgefonna fra nord til sør.
 2. Hei, vet noen hvor langt opp man kan kjøre mot sommerskisenteret nå? Blir det brøytet noe ifbm påska?
 3. Kommer litt an på snøforholda, men det går - observerte riktignok et par stykker en gang som forsøkte, men som snudde av ukjent årsak. Det bør også være mulig å runde Østre Ringstind, så opp.
 4. Hei, satt vel en snøbolt i øvre del av renna der det var fast nok. Sikret et par andre steder med kiler i fjellet samt en gammel bankebolt minnes jeg. Vi returnerte samme vei og lot sikringene stå til vi returnerte. Renna er ikke vanskelig, det som kan bli utfordringen er gleppa mellom renna og breen - vær obs på denne (ikke lett synlig med mye pudder, men du finner fort ut hvor den er:)) Har også gått renna ned usikra på sommeren. God tur!
 5. Takk! Da blir det tur i morra. Planen er Mjovassdalskletten og toppene rundt.
 6. Er det håpløst å gå på ski rundt Folldal og Alvdal feks.?
 7. Så enig så enig. Fantastisk tur kan jeg tenke meg - det er en skam at en selv ikke har tråkket nedi hverken Maradalen, Midtmaradalen eller Utladalen, men nå ble jeg mer inspirert! Takk for en flott turrapport
 8. De driver vestpå rundt Bergen også har jeg hørt rykter om, men der er det gjedda som får fritt spillerom.
 9. Video fra gårdsdagens klatretur til Falkungen: Litt tekst fra peakbook: [Hidden Content] En "liten tur" Bilen var pakket for en helg rundt Kongsvinger med sine skogstopper (PF100) på torsdag da det var meldt snø i nordfylket og dette var tilsynelatende det beste alternativet. På fredag gikk telefonen over Mjøsa: "Ikke kjør til Hamar, jeg plukker deg opp i Gjøvik, møtes på statoil - vi skal på en liten tur vestover" Plukket opp Jorunn med klatreutstyr pakket i en fei, byttet joggesko mot fjellsko og vips var vi på en smått utbedret anleggsvei på vei innover i Koldedalen. Dalen var våt, fylt med tjukk skodde og det var yr i lufta. Pokker, bare det ikke kommer snø der oppe så, men noen sol blir det nok ikke Gleden var stor da vi våknet til stjernehimmel - og ikke minst; mørke, snøfrie topper rundt oss. Tankevekker Jorunn var mentalt utslitt etter klatringen og var ikke veldig klar for en luftig egg videre mot toppen, men hun samlet mot og ble mer eller mindre frivillig med videre. Dette var første gang hun har vært på en luftig egg og likte seg vel ikke sånn kjempemye. Vi grugledet oss litt til nedoverveien da vi begge visste hvor løst det var nedover i veggen. Bestemte oss for å rapellere ned samme vei som vi gikk opp. Det begynte dårlig. Begge ned 40m, inn i standplass, så dra tau..så dra tau...drrrraaaaaaaaHHHRGHHH - tauet var ikke til å rikke på! Jeg litt småforbanna og Jorunn sikker på at det var ho som hadde gjort noe galt. Jeg prøvde flere ganger, men fikk ikke driten løs. Eneste jeg klarte å løsne var en stein på størrelse med en melkekartong som kom flyvende - Jeg heiv meg inn mot fjellet og krøllet meg sammen, men kødden banka rett inn i den beskyttende armen jeg hadde krøllet sammen for anledningen. Jeg fikk en bonusrunde helt til topps igjen, med en delvis fungerende arm. Tauet hadde en rar vinkel mot en stein 20cm unna slynga som gjorde at det hele fungerte nærmest som en taubrems ved belastning. Utbedret problemet og ned igjen - med stadig forsikrede drag i tauet at det ikke kilte seg igjen. Videre ned til innsteget gikk sakte, men sikkert.
 10. Takk for det martin.m! Var heldig med skyene som dukket opp av intet, vet ikke helt om oyvindbr er enig, men helt blå himmel kan fort bli kjedelig
 11. Ett og halvt minutt fra en 14 timers lang gåtur over Søndre, Midtre og Norde Sølen. Ikke dårlig å få et værvindu som dette midt inne i flomkaoset.
 12. Minner om en egen tur jeg og en kompis hadde i en altfor liten gummibåt fra europris - vi syntes det var en flott ide å padle Åsrumvannet-Larvik via Lågen. Det var ikke en flott idé. Artig snutt, kanskje noe lang for en vannpytt i Vestfold
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy