Gå til innhold

morten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  3 404
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om morten

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hehe, skulle lete etter noe gammelt stoff fra etojm.com i dag og kom over den antikvariske tråden. De prosjektene det så "hemmelighetsfullt" ble antydet om i noen poster ble til slutt til hhv. fjelletibilder.no og ikke minst peakbook.org
 2. morten

  .gpx filer og GPSplan.no

  Du kan laste opp spor, konfigurere utseende og vise dem på SK topokart på peakbook.org. Tror ikke det er noen 1MB grense der.
 3. morten

  snøforhold på valdresflya-rasletind

  Veien skal åpne 31.03. Pr. nå er bommen nede ved Garli, men det er bart opp til Båtskaret, så om du har mulighet for å slenge med deg en sykkel, kan du sykle opp til Båtskaret og gå på ski derfra. Da blir det bare langt. Ellers, om du ikke på død og liv må over 2k er det jo fint i fjellet inne ved Mugnetinden.
 4. Jeg mener innleggene blir stående med brukernavn, bare at man brukernavnet ikke fører til noen profil. Det står kun som tekst.
 5. Så på værmeldinga for fjellet i går foran Dagmar. Da lå prognosene på rundt stiv kuling i fjellet og opp mot Sterk Storm på nordvestlandskysten. Når resultatet nå tikker inn, viser målinger fra Juvasshøe ved Galdhøpiggen en middelvind på 44 m/s (orkan begynner påvel 32 m/s). Og kraftigste vindkast på 64,7 m/s. I følge denne linken: http://no.wikipedia.org/wiki/Norske_v%C3%A6rrekorder#Sterkeste_registrerte_middelvind_og_vindkast_.281957_-_dd..29 Det kraftigste vindkast som er målt i Norge. Må ha vært friskt oppå der i går kveld! Tipper det er lite snø som ligger igjen på Juvasshøe nå og at alt er ribbet og plukket med sirlig pust av vinden.
 6. morten

  Norges 10 vanskeligste topper på Peakbook

  Man kan være uenige i premissene, men så lenge premissene går klart frem, synes jeg det er en helt kurant liste Molby har jobbet frem. Som Coni var inne på bruker de i alpene en annen skala for å gradere alpine fjell basert på flere faktorer. Men vanskeligste fjell i Norge (min. 100 pf.) ad letteste vei basert på grad på grad på crux. Er jo et helt greit utgangspunkt det. Man kan gjerne forsøke å diskutere seg frem til vanskeligste fjell i Norge basert på et sett av kriterier, men da øker jo naturligvis graden av subjektivitet enda mer.
 7. morten

  Fjellinteresserte journalister

  Takk for tilbakemelding. Han kjenner jeg allered til
 8. Hei. Vet du om fjellinteresserte (eller fjellgale for den saks skyld) journalister i norske medier. Hvis, så er jeg kjempeglad for tips om disse. Har en fjellgladsak som jeg holder på å lage til. Dersom du ikke ønsker å "henge ut" noen her offentlig, send gjerne navn (og gjerne epostadresse) samt avis/magasin eller nettredaksjon på PM.
 9. morten

  Jotunheiemen i Desember

  Har du tenkt på at hyttene i utgangspunktet er stengt alle som en. Mulig man kommer inn på de selvbetjente likevel, men...
 10. morten

  Falketind - originalruta

  Hvis du ikke gidder å søke opp, så ligger den lett tilgjengelig på Falketindsiden her: http://peakbook.org/peak/354/Falketind.html Et stykke ned på siden. Alternativt direkte: http://peakbook.org/peak/354/Falketind.html Og Ole-Petter, turen var iflg. deg 02.09
 11. Jeg tenkte ikke noe videre over det da jeg tok bildet, men så i ettertid at et bilde fra gårsdagens flytur godt illustrerer hvordan hyttebygging "spiser" av fjellnaturen. Bildet viser en mangearmet ny hyttevei på snaufjellet ikke langt fra Syndin i Vestre Slidre. Hyttebyggingen er ikke påbegynt, men veien er dradd ut til alle tomtene. Ikke noe politisk bak denne linken denne gangen, jeg syntes bare det var en god illustrasjon: http://fjelletibilder.no/gallery.php?module=gallery.fullsize&id=15341
 12. morten

  Båtskaret - Bitihorn

  Den stien du omtaler Oddvar er den fineste og mest brukte stien fra Båtskardområdet, men her var det spørsmål spesifikt om Tyskerstigen. Du kan også gå Tyskerstigen fra Båtskardte, men må da trekke til høyre fra den siste terassen mer eller mindre stiløst til man finner Tyskerstigen.
 13. morten

  Båtskaret - Bitihorn

  Dette blir veldig grovt
 14. morten

  Båtskaret - Bitihorn

  Se vedlegg..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.