Gå til innhold
  • Bli medlem

Walle

+Støttemedlem
  • Innlegg

    1 276
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    14

Hjelpsomme svar

  1. Walle's innlegg in UL soverpose ble markert som svaret   
    Har sålangt bare positive ting å si om WM posene min (fikk de "relativt" billige på 50% salg, så kan i utgangspunktet ikke klage på prisen )
     
    WM Summerlite
    -Baffels hele veien rundt, så om det er varmt, rister du på posen slik at du fordeler mesteparten av dunet slik at det kommer på undersiden av deg. Om det er kaldt rister/fordeler du dunet slik at det havner på oversiden.   Genialt.
    - Posen komprimeres veldig godt.
    - Temperature ratingen stemmer (ihverfall for min del) ikke helt. Men det er ikke en negativ ting, for jeg kan faktisk bruke posen noen grader under temperaturratingen uten å ta i bruk dunjakke, liner, eller lignende. (bruker dog STS sin reactor liner fordi den er behagelig og at jeg kan åle meg ut av posen iløpet av natta uten å fryse.)  
     
    WM Versalite
    - I utgangspunktet en 3-sesongs pose -  jeg fikk prøvd den nå i vinter når temperaturen var rundt 10 minus. (åpen himmel på verandaen hjemme), så for min del er den en vinterpose, der jeg kan bruke summerliten itillegg når temperaturene dropper under 15 minus.
     
    Det jeg finner som to av de største fordelene med WM posene er at de er romslige og at de kommer i forskjellige lengder slik at man kan få en pose som passer godt.
     
    Hos XCSports kan du finne forhandlere av WM poser - http://www.xcsports.com/forhandlere/
     
     
    Siden du trenger pose raskt, så utelukker det nok roberts.pl ,  men det finnes flere produsenter av lette dunposer, cumulus, sir joseph, ajungilak, der de fleste er å få kjøpt i Oslo området.  (Har sett at her på forumet så er det mest brukte argumentet for å kjøpe disse merkene fremfor WM, at prisen er litt høyere, så det blir litt opp til deg hva du har råd til/hvor mye du har lyst til å betale for en pose)
     
     
    Lykke til på Marka24
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.