Gå til innhold

tttime

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tttime

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vurderer en Amok Draumr. Noen grunn til at jeg evt. burde vurdere XL i stedet for regular? Er ca. 178
 2. For meg fungerer det fint dersom jeg plugger av topphatten etter hver bruk og trer inn den nederste stangen først når jeg skal slå teltet opp igjen. Jeg fører ikke den første/nederste stangen helt inn, kun rett forbi der stangkanalene møtes, deretter trer jeg den andre stangen inn. Da unngår man at den første stangen lager mye spenn i duken, og den andre hekter seg ikke like lett. Er mer krunglete enn jeg opplevde med Soulo, men verdt det etter min mening:) Veldig fornøyd med Unna
 3. Blir det samme teltet på meg. Fornøyd? Forsøkte Soulo og for all del er det er et kjempebra telt, men for meg var størrelsen på innerteltet i minste laget
 4. Takk for alle svar:) Mye å tenke på! Skal ikke brukes til å "trene" langrenn, men er klart en fordel om det ikke er tungvint å gå i løypa med dem. Tenker at primærbruksområde skal være overnattingsturer i marka, men at de skal fungere ok på dagstur i spor om behovet skulle dukke opp. Hvis slike ski finnes? Er jo sikkert en del spor det er deilig å gå i for å komme seg nærmere turdestinasjonen
 5. Hei. Ser etter noen langrennski, men er usikker på hvilke som duger til mitt bruk. Er fjellski med feller jeg er på utskikk etter. Ønsker at de skal kunne brukes i løyper, men også at de duger til å gå utenfor løypene for å finne teltplass osv. Kommer til å bli brukt mest i Oslomarka. Skal takle bruk med sekk i forbindelse med telting om vinteren. Altså relativt tung sekk. Pulk kommer til å bli brukt noen ganger også. Noen som har en anbefaling? Sett litt på Fischer sine easy skin modeller og Åsnes Mountain Race 48 skin. Sistnevnte ser jeg har relativt dårlige tilbakemeldinger på fjellsport.
 6. Takk for mange svar! Har egentlig ikke bestemt meg enda. Vurderer Unna som helårstelt, dvs at jeg bytter ut det gule innerteltet med mesh innertelt når vintern er over. Heller mot rødt, men jeg er litt redd hvordan det er å oppholde seg i med mesh innertelt. Noen erfaringer når det gjelder dette? Har egentlig lagt fra meg grønt, så står mellom sand eller rødt.
 7. Tar i mot de gode rådene og holder meg til èn kano i første omgang. Valget står mellom 15.5 og 17 fotern. Noen som har en idè eller erfaring med hvordan soloegenskapene til disse er, og hvordan er padling for to personer med last for overnattinger i telt er i disse kanoene?
 8. Det er verdt å tenke på! Hvordan vil 15.5 være i forhold til 17 når det gjelder solobruk? Bergans sier at det går helt fint å bruke 17 solo. Blir 15.5 litt liten for to pers med sekker?
 9. Bergans oppgir mål for pakket Ally på nettsiden sin. Noen flere ting jeg jeg burde tenke på først?
 10. Bor i en knøttliten leilighet i Oslo sentrum, så både bil og oppbevaring er uaktuelt før om noen år. Jeg setter pris på rådet, men må gjøre det beste ut av levestandarden så blir en kano man kan slå sammen. Har mulighet til å låne bil relativt ofte, så får tatt meg en tur til noen fine vann. Blir nok oftere helgeturer enn dagsturer, så monteringstid går greit
 11. Jeg har hverken bil eller oppbevaringsplass, så er Ally jeg har sikret meg inn på, ja
 12. Dere er muligens rimelig lei disse spørsmålene. Har lest gjennom alle trådene jeg har funnet, men er ikke helt i mål med valget. Håper jeg kan få litt mer ekspertise. Siden jeg har skjønt at man ikke kan få én kano som er best til alt, har jeg tenkt å skaffe meg to Ally kanoer. Begge skal stort sett brukes alene eller sammen med én ekstra person. Vurderer én 16,5 modell og én 17 modell. Drar ofte ut på turer med telt og annet turutstyr og liker å fiske. Ønsker å ha en jeg kan bruke på turer i både elv og i flatt vann (derav 16.5), og en som kan brukes når turen primært går i flatt vann (17). Er det noen andre kombinasjoner av to ally båter som dere ville annefalt?
 13. Hei. Vurderer et nytt Hilleberg telt, men er usikker når det gjelder fargevalg. Står mellom rødt eller grønt. Synes de røde ser veldig bra ut, men liker ikke helt synligheten. På en annen side, vil det være dumt å bruke grønt telt om man skal befinne seg steder hvor det jaktes? Vurderer et Soulo som skal brukes både nå til vintern og om sommeren.
 14. Tusen takk for hjelpen! Var til god hjelp dette her 😊 Snart blir det packraft på meg!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.