Gå til innhold

tttime

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tttime

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. tttime

  Duppfiske med 1000-snelle?

  Vil en 1000-snelle kunne brukes til dette?
 2. Noen som har tips hvor man kan gå en tur med to overnattinger? Planen er å dra fredag etter jobb (avreise 15-16 tia) og sove i telt begge nettene. Om en av overnattingene er på en topp og en annen langs ett vann hadde det vært supert. Må være hjemme på kvelden søndagen.
 3. Er 1.77m. Skal bare bære for meg selv og har ikke en finere DNT-tilhenger klesfilosofi.
 4. Har en 45 liter som sovepose, liggeunderlag, telt og kjøkkenutstyret får plass i (så vidt). Da ligger soveposen nederst, og teltet på høykant over soveposen. Liggeunderlag og kjøkkenutstyret får jeg presset ned ved siden av teltposen. Kunne få presset inn litt mat og klær i tomrommet, men blir litt snaut. Får ikke plass til camelbac med mindre jeg legger den i et forrom. Lurer på om jeg skal gå for Atmos ag 65, evt Aether AG 70 eller opp til en 75 (ser på det som maks)... Kommer nok oftest til å bli 2-3 dager overnatting, med noen godværsturer på litt fler dager. takk for gode tips!
 5. Trenger hjelp til valg av størrelse på ryggsekk. Leste guiden og denne var til hjelp, men ønsker fortsatt å være på den sikre siden. Sekken skal brukes primært til helgeturer og noen ganger turer opp til en uke. Bruker et Allak 2p telt. Hvor mange liter burde jeg gå for? Pakker ikke unødvendig mye (annet enn at teltet mitt er litt stort/tungt).
 6. tttime

  Tips til matlaging i fortelt

  Har lyst til å være forberedt når det reiner og jeg blir nødt til å lage mat i fortelt. Er veldig engstelig for å krympe/smelte teltduken. Har kjent over gassbrenneren min når den er på og det er jo ganske varmt et godt stykke over den. Til dere som lager mat i fortelt, har dere noen gode tips for å se an om dette er trygt for teltet (og meg)?
 7. tttime

  Solotelt: Unna, Soulo eller Nallo 2?

  Tusen takk at du brukte tid på å gi en så god pitching av Unna og Soulo! Helte mest mot Unna fra før, pga den store plassen og (litt) mindre vekten. Etter å ha lest posten din har jeg nå bestilt et Unna fra fjellsport! Gleder meg til første tur med det! Nok en gang tusen takk! Og tusen takk til deg også, Kristian J
 8. tttime

  Solotelt: Unna, Soulo eller Nallo 2?

  Det ser fantastisk ut! Nallo blir det nok ikke på grunn av at det ikke er selvstående, så er tilbake til å vurdere Soulo mot Unna. Har ikke sett Soulo eller Unna, men det som styrer meg unna (pun not intended) Soulo er blant annet den lavere takhøyden og mindre innertelt. Er 178cm og antar at jeg kan sitte i Unna, men ikke i Soulo? Jeg ser det er mange andre fine telt, de du nevner og Jannu er interessante. Vil tro jeg kan synes de er litt tunge for solobruk da..
 9. tttime

  Solotelt: Unna, Soulo eller Nallo 2?

  Et annet spørsmål jeg har angående Unna er hvordan det er å bruke når det regner/snør? For meg ser det ut til at dette lett kan gjøre innerteltet vått om man ikke har ytterteltet lukket. Stemmer dette eller kan det unngås? Hvordan er det å ta i bruk det virtuelle forteltet når ytterteltet er lukket? Blir dette knotete?
 10. tttime

  Solotelt: Unna, Soulo eller Nallo 2?

  Ja, det var egentlig høyden under taket som gjorde at Nallo ble mer relevant enn Abisko Lite. Teltet skal brukes på en del turer rundt om kring og er litt engstelig for at SL-telt ikke vil tåle bruken Nallo 2 eller Unna passer best til min solobruk. Takk for forslag
 11. tttime

  Solotelt: Unna, Soulo eller Nallo 2?

  Noen andre jeg burde vurdere med ca samme plass og vekt som nallo 2? Fjellreven abisko lite 2?
 12. tttime

  Solotelt: Unna, Soulo eller Nallo 2?

  Jeg la merke til at Soulo veide like mye som Nallo 2 derfor står det nå mellom Unna og Nallo 2. Heller litt mer mot Unna etter å ha sett de bildene! Skal som sagt være solotelt, men ut av ren nysgjerrighet, hvordan ville plassen blitt med to stk i Unna?
 13. Den større plassen i Nallo 2 er fristende ved vintercamping pga fortelt, men veier 2.4 kg og er kanskje litt mye for solo? Unna er fristende pga høyden og at den veier minst av de tre teltene. Men Unna har ikke fortelt og derfor kan Soulo være fristende. Trenger hjelp her altså
 14. Takk for all hjelp! Kan like så godt spørre om et nytt spørsmål her: Noe bunnduk som anbefales? Den som er laget for Fjellheimen SL Camp 3 har jeg lest veier 0.5kg (?). Finnes det noen lettvektere jeg kan klippe til eller noe DIY bunnduk?
 15. Jeg hadde ingen, men de hadde 2018 modellen SL Camp 2 utstilt på XXL. Var som sagt kjempefornøyd med plassen inne i teltet og gleder meg til å få min Fjellheimen SL Camp 3! Går for å bruke det som 3-sesongstelt og heller kjøpe et dedikert vintertelt om jeg skulle finne ut at telting om vinteren blir aktuelt
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.