Gå til innhold

tttime

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tttime

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tar i mot de gode rådene og holder meg til èn kano i første omgang. Valget står mellom 15.5 og 17 fotern. Noen som har en idè eller erfaring med hvordan soloegenskapene til disse er, og hvordan er padling for to personer med last for overnattinger i telt er i disse kanoene?
 2. Det er verdt å tenke på! Hvordan vil 15.5 være i forhold til 17 når det gjelder solobruk? Bergans sier at det går helt fint å bruke 17 solo. Blir 15.5 litt liten for to pers med sekker?
 3. Bergans oppgir mål for pakket Ally på nettsiden sin. Noen flere ting jeg jeg burde tenke på først?
 4. Bor i en knøttliten leilighet i Oslo sentrum, så både bil og oppbevaring er uaktuelt før om noen år. Jeg setter pris på rådet, men må gjøre det beste ut av levestandarden så blir en kano man kan slå sammen. Har mulighet til å låne bil relativt ofte, så får tatt meg en tur til noen fine vann. Blir nok oftere helgeturer enn dagsturer, så monteringstid går greit
 5. Jeg har hverken bil eller oppbevaringsplass, så er Ally jeg har sikret meg inn på, ja
 6. Dere er muligens rimelig lei disse spørsmålene. Har lest gjennom alle trådene jeg har funnet, men er ikke helt i mål med valget. Håper jeg kan få litt mer ekspertise. Siden jeg har skjønt at man ikke kan få én kano som er best til alt, har jeg tenkt å skaffe meg to Ally kanoer. Begge skal stort sett brukes alene eller sammen med én ekstra person. Vurderer én 16,5 modell og én 17 modell. Drar ofte ut på turer med telt og annet turutstyr og liker å fiske. Ønsker å ha en jeg kan bruke på turer i både elv og i flatt vann (derav 16.5), og en som kan brukes når turen primært går i flatt vann (17). Er det noen andre kombinasjoner av to ally båter som dere ville annefalt?
 7. Hei. Vurderer et nytt Hilleberg telt, men er usikker når det gjelder fargevalg. Står mellom rødt eller grønt. Synes de røde ser veldig bra ut, men liker ikke helt synligheten. På en annen side, vil det være dumt å bruke grønt telt om man skal befinne seg steder hvor det jaktes? Vurderer et Soulo som skal brukes både nå til vintern og om sommeren.
 8. Tusen takk for hjelpen! Var til god hjelp dette her 😊 Snart blir det packraft på meg!
 9. Forstår poenget ditt her. Ønsker jo ikke å angre etter noen måneder. Er sikker på at det blir mye turbruk og de fleste steder anbefaler plass til å strekke ut føttene helt om man skal padle lengre turer. 130 cm innveldig vil gi meg plass til å strekke ut føttene, så må ha en fotpute for å få kontakt med føttene. Det må jeg jo da selvfølgelig også ha om jeg skal få kontakt med 150 cm. Vil 150 cm ha dårligere kontroll i elver enn 130 cm selv om jeg ikke rekker frem til noen av de? Eller dersom jeg skulle ha brukt fotpute til begge?
 10. Takk for detaljert svar! Er det noen ulempe for meg å velge 150 innvendig kontra 130 innvendig lengde? Annet enn pris, vekt og komprimert størrelse.
 11. Takk for hjelpen. Ser dermed ut til at det blir en packraft på ca 250 cm (for ekstra plass) med spruttrekk for meg
 12. Da kommer også spørsmålet om spruttrekk(fjernbart som i kipari sin char) eller uten spruttrekk. Noen ulemper med å ha det?
 13. Vurderer den lengden (150), men er det noe ulemper med dette kontra kortere båt (utenom vekt og størrelse pakket ned)?
 14. Heisann! Vurderer innkjøp av packraft. Den skal brukes til å krysse vann, padle lengre turer og evt litt fisking. Tenker å ha med sekk med telt og diverse utstyr for det meste. Skal ikke brukes i annet enn relativt stille vann og langs relativt stille elver. Er usikker på størrelse. Er 178 og har en sittelengde på rundt 110cm. Noen anbefalinger til størrelse på packraft til mitt bruk?
 15. De hadde dessverre ikke beta sv som jeg kunne prøve
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.