Gå til innhold

tttime

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tttime

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk for hjelpen! Var til god hjelp dette her 😊 Snart blir det packraft på meg!
 2. Forstår poenget ditt her. Ønsker jo ikke å angre etter noen måneder. Er sikker på at det blir mye turbruk og de fleste steder anbefaler plass til å strekke ut føttene helt om man skal padle lengre turer. 130 cm innveldig vil gi meg plass til å strekke ut føttene, så må ha en fotpute for å få kontakt med føttene. Det må jeg jo da selvfølgelig også ha om jeg skal få kontakt med 150 cm. Vil 150 cm ha dårligere kontroll i elver enn 130 cm selv om jeg ikke rekker frem til noen av de? Eller dersom jeg skulle ha brukt fotpute til begge?
 3. Takk for detaljert svar! Er det noen ulempe for meg å velge 150 innvendig kontra 130 innvendig lengde? Annet enn pris, vekt og komprimert størrelse.
 4. Takk for hjelpen. Ser dermed ut til at det blir en packraft på ca 250 cm (for ekstra plass) med spruttrekk for meg
 5. Da kommer også spørsmålet om spruttrekk(fjernbart som i kipari sin char) eller uten spruttrekk. Noen ulemper med å ha det?
 6. Vurderer den lengden (150), men er det noe ulemper med dette kontra kortere båt (utenom vekt og størrelse pakket ned)?
 7. Heisann! Vurderer innkjøp av packraft. Den skal brukes til å krysse vann, padle lengre turer og evt litt fisking. Tenker å ha med sekk med telt og diverse utstyr for det meste. Skal ikke brukes i annet enn relativt stille vann og langs relativt stille elver. Er usikker på størrelse. Er 178 og har en sittelengde på rundt 110cm. Noen anbefalinger til størrelse på packraft til mitt bruk?
 8. De hadde dessverre ikke beta sv som jeg kunne prøve
 9. Da er vi ca samme mål. Du synes altså at small er en god størrelse og du får plass til nok lag til å holde deg varm om vinteren? Fikk prøvd alphaSV i small i går og synes at armene var romslige, men var litt engstelig for at det kunne bli snaut ved magen/brystet. Medium Beta AR ble for baggy synes jeg
 10. Takk uansett Tenker at det blir enten Beta SV eller Beta AR. Liker ikke helt plasseringen av lommene på Alpha - sikkert veldig praktisk for klatrere da. Hadde ikke tenkt over det med hetten/kragen på Beta AR så kanskje SV er den jeg burde gå for... Blir litt mer vekt enn det jeg hadde sett for meg, men tenker at det kanskje er verdt det.
 11. Takk, skal sjekke ut SV modellene også! Er selv 178cm og slim. Er litt usikker på hvilken størrelse (small eller medium). Skal ha plass til lag under, men trenger ikke svømme i jakken heller. Noen ide? Hvor liten kan jakken pakkes ned?
 12. Finner ikke helt overomstemmelse når det gjelder hvilken av disse jakkene som er lengst. Noen som kan bekrefte hvilken av de som er det? Tenker å finne en skalljakke til å bruke som ytterlag under hele årets telt-turer og forandre på lagene under alt ut i fra været. Er disse det står mellom, men tar gjerne i mot tips om noen har innvendinger;)
 13. Noen som har erfaring med denne og kan anbefale den fra tidlig vår til sen høst? Hvis ikke, noen andre anbefalinger? Komprimerbarhet og vekt er viktig
 14. Vil en 1000-snelle kunne brukes til dette?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.