Gå til innhold

tttime

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tttime

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mønevann, Geitsjøen og Fløyta (Østmarka) er flott å padle i nå!
 2. Takk for alle gode råd! Blir nok å satse på et vann i østmarka. Fant en lur metode å sjekke isbestanden på vann: Søk på vannet på instagram, velg «område» eller «#navnpåvann» og trykk på «Nyeste». Ofte finner man tilfeldige bilder tatt bare et par timer eller dager tilbake:) Benytter tråden til å spørre om noen vet hvordan fisket er i Oslofjorden nå? Holder meg selvfølgelig utenfor gyteområdene og slipper ut torsken om den skulle bite.
 3. Det så veldig fint ut! Tenkte å ta med egen kano og ser at Mønevannet ligger lavre enn enn Børtervann og er kortere gåavstand fra parkering. Antar at muligens isen har gått der også? Sjekket google og det var visstnok 4 km fra nærmeste parkering og til Børtervann. Stemmer dette?
 4. Tusen takk folkens! Hvis jeg prøver meg på Losby kan jeg gi en oppdatering
 5. Heisann! Er det noe sted i Oslo-området hvor isen er borte og det er fint å ta noen dagers kanotur? Lyst til å ta en tur i påsken, men er usikker på hvordan det er med is nå.
 6. Hei! Pga at det er meldt utrolig fint vær fremover vurderer jeg et par dagers telttur i nordmarka til uka. Bor i Oslo, så jeg kan enten gå eller ta t-banen et par stopp. Noen som vet om en slik tur ikke følger anbefalingene? Føler meg ikke syk og er etter det jeg vet ikke i risikogruppe.
 7. Vurderer en Amok Draumr. Noen grunn til at jeg evt. burde vurdere XL i stedet for regular? Er ca. 178
 8. For meg fungerer det fint dersom jeg plugger av topphatten etter hver bruk og trer inn den nederste stangen først når jeg skal slå teltet opp igjen. Jeg fører ikke den første/nederste stangen helt inn, kun rett forbi der stangkanalene møtes, deretter trer jeg den andre stangen inn. Da unngår man at den første stangen lager mye spenn i duken, og den andre hekter seg ikke like lett. Er mer krunglete enn jeg opplevde med Soulo, men verdt det etter min mening:) Veldig fornøyd med Unna
 9. Blir det samme teltet på meg. Fornøyd? Forsøkte Soulo og for all del er det er et kjempebra telt, men for meg var størrelsen på innerteltet i minste laget
 10. Takk for alle svar:) Mye å tenke på! Skal ikke brukes til å "trene" langrenn, men er klart en fordel om det ikke er tungvint å gå i løypa med dem. Tenker at primærbruksområde skal være overnattingsturer i marka, men at de skal fungere ok på dagstur i spor om behovet skulle dukke opp. Hvis slike ski finnes? Er jo sikkert en del spor det er deilig å gå i for å komme seg nærmere turdestinasjonen
 11. Hei. Ser etter noen langrennski, men er usikker på hvilke som duger til mitt bruk. Er fjellski med feller jeg er på utskikk etter. Ønsker at de skal kunne brukes i løyper, men også at de duger til å gå utenfor løypene for å finne teltplass osv. Kommer til å bli brukt mest i Oslomarka. Skal takle bruk med sekk i forbindelse med telting om vinteren. Altså relativt tung sekk. Pulk kommer til å bli brukt noen ganger også. Noen som har en anbefaling? Sett litt på Fischer sine easy skin modeller og Åsnes Mountain Race 48 skin. Sistnevnte ser jeg har relativt dårlige tilbakemeldinger på fjellsport.
 12. Takk for mange svar! Har egentlig ikke bestemt meg enda. Vurderer Unna som helårstelt, dvs at jeg bytter ut det gule innerteltet med mesh innertelt når vintern er over. Heller mot rødt, men jeg er litt redd hvordan det er å oppholde seg i med mesh innertelt. Noen erfaringer når det gjelder dette? Har egentlig lagt fra meg grønt, så står mellom sand eller rødt.
 13. Tar i mot de gode rådene og holder meg til èn kano i første omgang. Valget står mellom 15.5 og 17 fotern. Noen som har en idè eller erfaring med hvordan soloegenskapene til disse er, og hvordan er padling for to personer med last for overnattinger i telt er i disse kanoene?
 14. Det er verdt å tenke på! Hvordan vil 15.5 være i forhold til 17 når det gjelder solobruk? Bergans sier at det går helt fint å bruke 17 solo. Blir 15.5 litt liten for to pers med sekker?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.