Gå til innhold

tttime

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tttime

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. De hadde dessverre ikke beta sv som jeg kunne prøve
 2. Da er vi ca samme mål. Du synes altså at small er en god størrelse og du får plass til nok lag til å holde deg varm om vinteren? Fikk prøvd alphaSV i small i går og synes at armene var romslige, men var litt engstelig for at det kunne bli snaut ved magen/brystet. Medium Beta AR ble for baggy synes jeg
 3. Takk uansett Tenker at det blir enten Beta SV eller Beta AR. Liker ikke helt plasseringen av lommene på Alpha - sikkert veldig praktisk for klatrere da. Hadde ikke tenkt over det med hetten/kragen på Beta AR så kanskje SV er den jeg burde gå for... Blir litt mer vekt enn det jeg hadde sett for meg, men tenker at det kanskje er verdt det.
 4. Takk, skal sjekke ut SV modellene også! Er selv 178cm og slim. Er litt usikker på hvilken størrelse (small eller medium). Skal ha plass til lag under, men trenger ikke svømme i jakken heller. Noen ide? Hvor liten kan jakken pakkes ned?
 5. Finner ikke helt overomstemmelse når det gjelder hvilken av disse jakkene som er lengst. Noen som kan bekrefte hvilken av de som er det? Tenker å finne en skalljakke til å bruke som ytterlag under hele årets telt-turer og forandre på lagene under alt ut i fra været. Er disse det står mellom, men tar gjerne i mot tips om noen har innvendinger;)
 6. Noen som har erfaring med denne og kan anbefale den fra tidlig vår til sen høst? Hvis ikke, noen andre anbefalinger? Komprimerbarhet og vekt er viktig
 7. Vil en 1000-snelle kunne brukes til dette?
 8. Noen som har tips hvor man kan gå en tur med to overnattinger? Planen er å dra fredag etter jobb (avreise 15-16 tia) og sove i telt begge nettene. Om en av overnattingene er på en topp og en annen langs ett vann hadde det vært supert. Må være hjemme på kvelden søndagen.
 9. Er 1.77m. Skal bare bære for meg selv og har ikke en finere DNT-tilhenger klesfilosofi.
 10. Har en 45 liter som sovepose, liggeunderlag, telt og kjøkkenutstyret får plass i (så vidt). Da ligger soveposen nederst, og teltet på høykant over soveposen. Liggeunderlag og kjøkkenutstyret får jeg presset ned ved siden av teltposen. Kunne få presset inn litt mat og klær i tomrommet, men blir litt snaut. Får ikke plass til camelbac med mindre jeg legger den i et forrom. Lurer på om jeg skal gå for Atmos ag 65, evt Aether AG 70 eller opp til en 75 (ser på det som maks)... Kommer nok oftest til å bli 2-3 dager overnatting, med noen godværsturer på litt fler dager. takk for gode tips!
 11. Trenger hjelp til valg av størrelse på ryggsekk. Leste guiden og denne var til hjelp, men ønsker fortsatt å være på den sikre siden. Sekken skal brukes primært til helgeturer og noen ganger turer opp til en uke. Bruker et Allak 2p telt. Hvor mange liter burde jeg gå for? Pakker ikke unødvendig mye (annet enn at teltet mitt er litt stort/tungt).
 12. Har lyst til å være forberedt når det reiner og jeg blir nødt til å lage mat i fortelt. Er veldig engstelig for å krympe/smelte teltduken. Har kjent over gassbrenneren min når den er på og det er jo ganske varmt et godt stykke over den. Til dere som lager mat i fortelt, har dere noen gode tips for å se an om dette er trygt for teltet (og meg)?
 13. Tusen takk at du brukte tid på å gi en så god pitching av Unna og Soulo! Helte mest mot Unna fra før, pga den store plassen og (litt) mindre vekten. Etter å ha lest posten din har jeg nå bestilt et Unna fra fjellsport! Gleder meg til første tur med det! Nok en gang tusen takk! Og tusen takk til deg også, Kristian J
 14. Det ser fantastisk ut! Nallo blir det nok ikke på grunn av at det ikke er selvstående, så er tilbake til å vurdere Soulo mot Unna. Har ikke sett Soulo eller Unna, men det som styrer meg unna (pun not intended) Soulo er blant annet den lavere takhøyden og mindre innertelt. Er 178cm og antar at jeg kan sitte i Unna, men ikke i Soulo? Jeg ser det er mange andre fine telt, de du nevner og Jannu er interessante. Vil tro jeg kan synes de er litt tunge for solobruk da..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.