Gå til innhold

fjellfrost

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fjellfrost

Nylige profilbesøk

258 profilvisninger
 1. Navn: Den norske vulkanøya Jan Mayen Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-12-11 Innsendt av: fjellfrost Jan Mayen 71° N 8° 30´ W. Et lite stykke Norge langt ute i Atlanterhavet, med en storslått natur som de færreste får oppleve. Jan Mayen huser verdens nordligste aktive vulkan, Beerenberg 2277moh. Mange ser på dette som en ettertraktet, dog litt utilgjengelig topp for 2000m samlere. Dette er muligens verdens første dronefilm som dokumenterer så store deler av øya. Den norske vulkanøya Jan Mayen
 2. Jan Mayen 71° N 8° 30´ W. Et lite stykke Norge langt ute i Atlanterhavet, med en storslått natur som de færreste får oppleve. Jan Mayen huser verdens nordligste aktive vulkan, Beerenberg 2277moh. Mange ser på dette som en ettertraktet, dog litt utilgjengelig topp for 2000m samlere. Dette er muligens verdens første dronefilm som dokumenterer så store deler av øya.
 3. Navn: Beerenberg på Jan Mayen Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-12-11 Innsendt av: fjellfrost Satt sammen en liten video fra en Beerenberg bestigning våren 2017. For å se mer av den unike naturen Jan Mayen har, se også drone filmen som jeg og min kjære filmet sommer 2017 fra store deler av øya. Beerenberg på Jan Mayen
 4. Satt sammen en liten video fra en Beerenberg bestigning våren 2017. For å se mer av den unike naturen Jan Mayen har, se også drone filmen som jeg og min kjære filmet sommer 2017 fra store deler av øya.
 5. Nok en telttråd

  Hei. Jeg har et Helsport Fjellheimen X-TREM 2 camp til salgs på finn nå. Jeg er også rundt 185 og synes dette teltet har for lav høyde innvendig. Lengden er ikke noe problem, jeg har brukt det med Exped DownMat 9 LW
 6. Tips til kjøp av pulk

  Den bør være stor nok til at den rommer mat og utstyr for 20-25 døgn. Har mest erfaring med fjellpulken sin barnepulk, da jeg har dratt småsøskna mine. Den har vært stødig og fin.
 7. Tips til kjøp av pulk

  Hei. Noen som har erfaringer med en god transportpulk til ekspedisjonsbruk ?
 8. Forhold i Rondane

  tror det fortsatt går med ski, med forbehold ))
 9. Forsvarets stridsrasjon

  Har noen bokser RSP fra 1982, som er veldig gode. Har også et par kasser med forsvarets Drytech pakker, synes de er veldig greie å ha med på lengre turer. Der har man det meste man trenger (sjokoladepulver, klortabletter, energidrikk, tunfisk osv..)
 10. Forhold i Rondane

  Er en god uke siden sist jeg var der, begynner å bli lite snø. Har utsikt dit hver dag (fra Folldal), har jo såvidt kommet litt nysnø de siste dagene.
×