Gå til innhold
 • Bli medlem

Marve Almar

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det går nok. Jeg klarte å skvise inn 2 stk 65 cm, men de ble nok liggende litt «dobbelt». Jeg syntes imidlertid det ble vel klaustrofobisk med meg og en åtteåring inni og endte med å åpne hele innerteltet litt utpå natta. Jeg kommer ikke til å sove to i unna igjen, men der er jo folk forskjellige.
 2. Jeg har både Sydvang og Hilleberg pluggene og det er ikke samme krok (Hilleberg har en annen enn det som er på bildene jeg har sett). Jeg har ikke hatt problemer med Sydvang-krokene utover at de er knotete å bruke med votter. De har tålt -20-25 grader. Deler imidlertid oppfatningen til trådstarter om at plastikk ikke føles helt fantastisk.
 3. Vi hadde et Maggiolina for noen år siden med hard topp (og bunn) og det var helt genialt i bruk. Aldri sovet så mye ute som da vi hadde det. Dessverre ble det for lite da vi fikk barn og har blitt solgt. Eneste ulempen jeg så med det var at det var veldig tungt å få av og på i de periodene det ikke ble brukt. Skal jeg ha et senere i livet så skal jeg ha mulighet til å løfte det av med en eller annen løfteløsning i garasjen.
 4. Har du fått testet Pajak posen noe ennå? Jeg driver og vurderer denne som en erstatning for en Mammut tvangstrøye.
 5. Jeg har erstattet et Bergans wiglo LT4 med Taiga. Taigaen er mye større og har mye bedre plass på alle måter. Det har også mye bedre lufting og fungerer som et langt mer praktisk telt med familien. Jeg syntes imidlertid det er ganske knotete å sette opp alene i forhold til wigloen som var svært enkel. Syntes spesielt stengene er noe knotete å få på plass, men håper det går seg til. Når det er oppe fungerer det helt topp. Tror også det klarer litt uvær, men har ikke testet det ennå.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.