Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 14. juni 2012 i alle områder

 1. Det er faktisk ikke tull. To dødsulykker på kort tid nå. En i Mjøsa og en i Folla. Tenk over hva dere gjør folkens slik at det ikke blir flere! Bruk vest! Kle dere etter temperaturen i vannet, ikke lufta. Nå på forsommeren kan det være deilig varmt i lufta, men svært kaldt i vannet! Hold dere nær land. Du skal ha svært god peiling før du krysser store åpne strekninger med kano! Foreta risikovurderinger! Kanopadling er fantastisk flott og en rimelig trygg aktivitet så lenge man bruker vettet.
 2. Lofoten

  Kilosrøye!

  Ikke noen utfyllende tur-rapport, men endelig kom jeg over et vann med kilosrøye som Finnmark er kjent for! Etter fem minutter fiske satt første fisken, ei feit røye på anslagsvis halvannet kilo. Virket å være i brukbar kondisjon også da den ruset ut en del ganger før jeg fikk den på land. Tatt på sluk av typen Panther Martin 6g. Røye nummer to gikk på ikke så lenge etter, også den av fin størrelse. Hadde på ei tredje røye som slapp, og ikke lenge etter slet jeg sluken så da valgte jeg å gi meg for dagen. Hit skal jeg tilbake!
 3. Da stoler jeg på dere og sette Exped puta på ønskelista. Snart bursdag Takk for tipsene
 4. asghegg

  Jeg må ha GPS

  Pkt 2. Har vært i situasjon på sjøen med min Garmin 60CSx i full tåke hvor vi ikke så en dritt, og gps tok oss trygt tilbake til havnen....med liten skjerm:) Pkt 3 Garmin Oregon 450-550 eller Garmin Montana fungerer helt greit til ditt behov, og når du skriver FÅ ganger så er Oregon 450 helt ok. Pkt 4 Alt du nevner får du med Oregon 450-550, du kan også kjøpe en pedalfrekvenssensor. Pkt 5 Med å spore en tur du går så får du flere detaljer ut fra sporet som viser hvor du har gått. Kan nevne at jeg driver med Geocaching, og 450-550 virker utmerket til det. Legger ved noe bilder fra Bluechart som jeg har på min Oregon 550. Det er tre måter en kan vise kartet på, utfra det en driver på sjøen:)
 5. Kjøpte meg en Fujifilm Big job HD 3W på salg, dette er en solid klump av et kamera beregnet på byggeplasser og ment til bruk under tøffe forhold, kamera er vanntett og støtsikkert. Falt for den store skjermen og de store brukervennlige knappene samt stor og tydelig menystyring. kamera har vidvinkel på 28mm og en zoom opp til 84mm. Kamera tar kun AA batterier noe jeg syntes er befriende. En avtagbar linsebeskytter fungerer også som solblender. Billedkvaliteten er det heller ikke noe å si på.
 6. Overaskelsen var i grunnen stor da jeg faktisk fikk svar fra "rette vedkommende", som ga uttrykk for at de satte pris på tilbakemeldingen. Det viser seg at de baserte sitt kart på opplysninger (antakelig i tillegg til andre) fra et webkamera (røde kors Hunnedalen) som var nede, og hadde derfor ikke tilgang til oppdatert materiale.
 7. Steffen1

  8 dager til ny sykkel

  om 8 døgn er jeg mest sannsynlig den lykkelige eier av ny sykkel å som jeg gleder meg, den gamle 3-girs(som fusker) dbs'en er overmoden for pensjonering. har ikke bestemt meg helt for hvilken ennå, blir sikkert noe bysykkel-aktig. så lenge den har rett styre, ikke pedalbrems og er relativt lavt giret. merida s-presso ser veldig interessant ut.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.