Gå til innhold
 • Bli medlem

Steffen1

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Steffen1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nordland

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Steffen1

  Steffen1

 2. for 10-15 år siden hadde de fleste terrengsyklene jeg så horn på styret. har sett rundt på nettet de siste dagene og ser ingen med horn. jeg likte dem, hvor tok de veien?
 3. om 8 døgn er jeg mest sannsynlig den lykkelige eier av ny sykkel å som jeg gleder meg, den gamle 3-girs(som fusker) dbs'en er overmoden for pensjonering. har ikke bestemt meg helt for hvilken ennå, blir sikkert noe bysykkel-aktig. så lenge den har rett styre, ikke pedalbrems og er relativt lavt giret. merida s-presso ser veldig interessant ut.
 4. ønsker tips til fine 5 mils turer salten området. tenker å gå 2x1 mil per dag, så ca 5 mil skulle bli greit for 2-3 dager. må være kollektivtransport til start og stoppested. tenkte først på å gå på tvers av fylket(graddis til inndyr) men vil heller begynne med kortere turer
 5. finnes det forskjellige størrelser på trangia brennerkopper? mer spesifikt, hvis jeg kjøper et mini stormkjøkken har den samme brenner som de større stormkjøkkene?
 6. jeg vil også slå et slag for Gränsfors, håndlaget i Sverige av smeder man faktisk kan uttale navnet på, pluss 20 års garanti. øverst til nederst: liten skogsøks, 50cm, 920g villmarksøks, 35cm , 660g miniøks, 27cm, 330g vekt er uten eggbeskyttelse. Gränsfors har mange, mange flere modeller, men disse er mine og synes de passer godt som turøkser.
 7. jeg var under den oppfatning at bergans sekker var norskproduserte. jeg har en telemark 60l, som ikke er merket med produksjonsland. har også en sport alpin 40l som har en innvendig lapp som sier made in china. kan noen bekrefte/avkrefte?
 8. jeg skulle gjerne hatt håndvåpen når jeg bedriver frilftsaktiviteter. på jobb, på tur til butikken eller når jeg bare er hjemme også.
 9. om jeg skulle starte på nytt med å kjøpe kniver og slikt. så hadde jeg kjøpt en fiskars x7 turøks + en morakniv så slipper man å drasse på en samekniv på korte dagsturer, og når man trenger og hugge/klyve så gjør øksen det mye bedre. dessuten blir det billigere, 350kr for øksen 70-100kr for kniven.
 10. brynet drar ingen steder , veier 100g inkl lærslire og det er det verd for en knivnerd.
 11. jeg har en snugpak response pak jeg ønsker å fylle. den et hovedrom på ca 3,9l. frontlomme på ca 1,4l 2 sidelommer på tilsammen ca 1,6l her er bilder av den: [Hidden Content] jeg ønsker å bruke den alene i den komfortable delen av året. på kortere dagsturer hvor man ikke slår opp telt, tar med sovepose etc. jeg bør ha utstyr til primitivt fiske å båltenning. eller jeg slenger den i større sekk ved lengre turer, for å ha de fleste kjekt-å-ha ting på en plass. dette har jeg: kniv bryne fisketråd og kroker matboks i metall, til koking og st
 12. jeg går utifra at 11 og 5kg gassflasker har samme koblinger. det må da finnes et enkelt kokebluss som kan kobles til en slik flaske, rett på eller med en slange.
 13. finnes det en gassbrenner som passer på vanlige propanflasker som brukes til f.eks campingvogner, gasskomfyrer etc? noe sånt som denne: men jeg kan ikke huske å ha sett slike flasker til salgs.
 14. hvilken bladlengde er interessant? jeg har kanskje en så godt som ny RAT til salgs for ca 500.
 15. jeg er på utkikk etter en relativt stor dagstursekk, ca 35-40l den må passe til en voksen person, og helst ikke i signalfarge. hva gir mest kvalitet for under tusenlappen? har vurdert bergans sport alpin og norrøna hjerkinn, noen tanker?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.