Gå til innhold
tjbaggerød

isfiskevann ??Røye , ørret evt abbor

Anbefalte innlegg

Hei er det noen som vet om et brukbart isfiskevann og har driitlyst til å komme med tips til meg,,, :D:D Vannet bør ikke ligge i noe mer enn ca.4timers kjøring fra Tønsberg. Det bør være ørret , abbor eller "HELST"røye i vannet og ikke bare knøtte fisk.. :(

Områder rundt aust-agder (gjerstad , vegårsheia feks) , Telemark , rauland , skrim , blefjell, gol , geilo ,numedalen ........ Ja hvor som helst...

Er klar over at veldig mange holder korta tett til brystet og det forstår jeg, men jeg prøver meg nok engang,, kan jo hende jeg er heldig.... :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tror ikke det er så mange som har litt til å oppgi godvannene sine på et åpent forum :) Men er det en lokal sportsbutikk som spesialiserer seg på fiske kan det være verdt å bli kjent med de. Ellers er det research som gjelder, og dette kan fint gjøres fra sofakroken... www.isfiskern.no er et forum som er greit. Dessverre er det altfor lenge mellom innleggene der, men navigerer du i menyen så finner du generell info om vann, inndelt i fylker. Her finner du, kort sagt, fiskeart og mangfold, og det sier litt om størrelse (f.eks. tusenbrødre, eller høy kvalitet på fisken). Så, når du har plukket deg ut, si, kanskje 3 vann som virker interessante fra den lista, kan du enten gå inn på ww.atlas.no eller www.norgeibilder.no og ta en nærmere kikk på vannene fra fugleperspektiv. Hva som kan være verdt å merke seg...? Tilgang (distanse fra parkering), inn- og utos, holmer, skjær, grunner (veldg fint i røyevann) og ting jeg kaller "diverse" hvor lokalinfo faller inn under. :)

Skulle gjerne tatt en tur med deg jeg, men avstanden fra Hedmarken blir litt drøy :?: Det er forøvrig mange flotte vann her også, og isen er kanskje litt tjukkere enn hos deg akkurat nå.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.