Jump to content

isfiskevann ??Røye , ørret evt abbor


tjbaggerød

Recommended Posts

Hei er det noen som vet om et brukbart isfiskevann og har driitlyst til å komme med tips til meg,,, :D:D Vannet bør ikke ligge i noe mer enn ca.4timers kjøring fra Tønsberg. Det bør være ørret , abbor eller "HELST"røye i vannet og ikke bare knøtte fisk.. :(

Områder rundt aust-agder (gjerstad , vegårsheia feks) , Telemark , rauland , skrim , blefjell, gol , geilo ,numedalen ........ Ja hvor som helst...

Er klar over at veldig mange holder korta tett til brystet og det forstår jeg, men jeg prøver meg nok engang,, kan jo hende jeg er heldig.... :)

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Tror ikke det er så mange som har litt til å oppgi godvannene sine på et åpent forum :) Men er det en lokal sportsbutikk som spesialiserer seg på fiske kan det være verdt å bli kjent med de. Ellers er det research som gjelder, og dette kan fint gjøres fra sofakroken... www.isfiskern.no er et forum som er greit. Dessverre er det altfor lenge mellom innleggene der, men navigerer du i menyen så finner du generell info om vann, inndelt i fylker. Her finner du, kort sagt, fiskeart og mangfold, og det sier litt om størrelse (f.eks. tusenbrødre, eller høy kvalitet på fisken). Så, når du har plukket deg ut, si, kanskje 3 vann som virker interessante fra den lista, kan du enten gå inn på ww.atlas.no eller www.norgeibilder.no og ta en nærmere kikk på vannene fra fugleperspektiv. Hva som kan være verdt å merke seg...? Tilgang (distanse fra parkering), inn- og utos, holmer, skjær, grunner (veldg fint i røyevann) og ting jeg kaller "diverse" hvor lokalinfo faller inn under. :)

Skulle gjerne tatt en tur med deg jeg, men avstanden fra Hedmarken blir litt drøy :?: Det er forøvrig mange flotte vann her også, og isen er kanskje litt tjukkere enn hos deg akkurat nå.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy