Gå til innhold
 • Bli medlem

vatn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vatn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hadde et svalbard 6 camp tidligere, brukte det på to-tre turer, solgte det og kjøpe et spitsbergen xtrem 4 i stedet. Spitsbergen teltet er mye enklere å bruke dersom du bruker teltpose oppå pulken fordi det ikke er noen kryssende stenger. Klarte å pakke svalbard 6 i en teltpose på toppen av pulken også, men ble mye knot og stenger som gled ut av koppene under pakkingen. Til gjengjeld oppleves svalbard 6 som et mye større telt innvendig, det er høyere og større gulvplass.
 2. Dette er et veldig fint område, så anbefaler dere å ta turen. Om dere ønsker å komme dere fra yksendalsbu til beitostølen på en dag er det også en mulighet å gå ned over Fleinsendin, forbi skorlitjednet, trollhovd og til Garli/ned til beitostølen. Dette blir ca 22km. Stykket fra Fleinsendin og inn på løypenettverket rundt beitostølen er ofte enten scooterkjørt eller kjørt av hundeslede, men dersom ingen av delene kan det være litt krunglete å finne frem. Se skisporet for oppdatering når det nærmer seg.
 3. Fikk dette svaret fra Nestle i dag....: Hei , Takk for din henvendelse angående Viking Melk Tørrmelk.Dessverre har dette produktet utgått fra vårt sortiment på det norske markedet grunnet manglende interesse.Vi forsøker hele tiden å møte markedets behov, og vil ta med din tilbakemelding i vår produktutvikling. Av den grunn er vi utrolig takknemlige for at du har tatt deg tid til å skrive og informere oss om din positivitet overfor produktet. Med vennlig hilsen ** Nestlé Forbrukerkontakt [email protected] Telefon: 800 80 730
 4. Noen som kjenner til konkrete butikker i nærheten av Oslo nord som har viking tørrmelk? (har vært innom div meny, spar, coop mega som ikke har..)
 5. Hei, Noen som har gått opp Svartdalen fra Gjendebu vinterstid og kan si noe om fremkommeligheten? Og hvordan er det fra Svartdalen og opp til Leirungsdalen? Mvh Erik
 6. Dette så ut som en utrolig bra tur! Gratulerer med vel gjennomført! Hvor mange dager var dere i tau? Så ut som det var en del spennende brepartier:)
 7. Nei, absolutt ikke. Fjellskiene mine glides en gang i året, og det er etter sesongslutt. Legger da på et lag glider som jeg tar av i november/desember når skiene tas frem igjen. Er du veldig opptatt av god glid på fjellskiene kan du selvfølgelig glide de oftere!
 8. Glider brukes foran og bak festesonen (og dermed også utenom fellene). Glider påføres med varme (smøre eller strykejern - pass på at du ikke "brenner" sålen), sikles av og børstes før bruk. Festevoks/smørning brukes i stedet for feller og kun i feste"sonen"... De to må ikke forveksles. Både glider og smørning kan være blå/grønn/rød/gul etc etc.
 9. Vil tro at du får denne type reparasjon gratis hos Norrøna. Uansett vil jeg anbefale å reparere den du har! Det er en flott sekk som ikke blir dårligere av at det kommer nye sekker på markedet.
 10. Det lå en rød der 12. juli iallefall.
 11. Ang Exped Polaris og testen utført av VG/DNT/Fjell og vidde. For all del. Hvis du har lyst til å utelukke dette teltet på bakgrunn av denne testen må du gjerne gjøre det. Anbefaler deg derimot å se etter litt flere kilder, og også gjøre en vurdering av hva du skal bruke teltet til. Exped Polaris er et telt i en tildels helt annen klasse og ment for langt mer ekstremt bruk enn noen av de andre teltene i denne "testen". At VG ikke har skjønt dette er egentlig ikke særlig overraskende. Personlig synes jeg Exped Polaris er et utrolig bra telt. Mange gode løsninger. Enkelt å sette opp (ca
 12. Exped Polaris. Vekt: 2,7 kg (eller noe slikt) Selvstående En-duks (E-vent membran. Bedre ift kondens en mitt helsport 2-duks telt) God plass innvendig (både høyde og lengde) Litt lite fortelt etter "norske standarder" Tåler myyye vind (helårs ekspedisjonstelt) Mange smarte løsninger Enkelt å sette opp God plass for 2 på lange turer Dyrt
 13. Som halvorrep indikerer er det mulig å automatisere mye på mac. Dette er hensiktsmessig dersom det er en aktivitet du gjør ofte. For visning på web er det ok å velge "Fit within 1024*1024". Dette betyr at de fleste vil kunne se hele bildet på sin skjerm uten å scrolle, samtidig som filene blir ok store (100-250kB dersom de kommer fra speilrefleks eller tilsvarende antall piksler). Personlig synes jeg aperture er et meget godt program. det er kraftig og fleksibelt, men er nok beregnet på folk som er litt interessert i foto og som har tid til å lære seg programmet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.