Gå til innhold
  • Bli medlem

Larix

Aktiv medlem
  • Innlegg

    859
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Larix vant dagen sist 15. januar 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

514 Excellent

Om Larix

  • Bursdag 02. feb. 1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Hedemarken

Nylige profilbesøk

6 834 profilvisninger
  1. Er, for så vidt, ikke uenig, men tenkte det var greit med en presisering, Det virker som det er en del som går rundt og tror at det finnes ei grense, og at under denne er det lovlig. Hvilket det altså ikke er. Og da er det greit å ikke, uforvarende/mot bedre viten, å risikere å sette seg i en slik situasjon.
  2. Løses vel enkelt med et deksel, som dekker skjermen, når det er lukket, men personlig synes jeg det er noe styr. Heldigvis har jeg ikke hatt dette problemet.
  3. Bladlengde er vel ikke en faktor, og er så vidt jeg husker, ikke nevnt i loven. Men det er klart, kommer du i heisen, og saken går til retten, så har du kanskje større mulighet til å "slippe unna" med 3 cm blad, enn med 9 cm, men noen automatikk i det, er det ikke.
  4. Leatherman har produsert "knivløse" utgaver, av enkelte av modellene sine, i årevis. https://www.leatherman.com/knifeless-rebar-465.html
  5. Jeg ble litt nysgjerrig, så jeg googlet litt. Så vidt jeg kan se, så kan Nitecoren dimmes ned til 5 lumen, mens laveste setting på Goal Zero sin, ser ut til å være 7 lumen. Hvis dette stemmer, så er ikke antagelsen din korrekt. Snarere tvert i mot. Vi sitter likevel igjen med at Goal Zero vinner på pris, plass og vekt. Så, hvis en ikke trenger det ekstra lyset, eller den ekstra strømmen, så kan den fort være det beste valget, i mange situasjoner. Så fort en begynner å dra på en ekstra powerbank, sammen med Goal Zeroen, er ikke valget like opplagt..
  6. Er tydeligvis ikke så ofte jeg ser på telt på finn😆
  7. Ser jammen ut som det ligger et slik Fjällräventelt på finn nå. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=319821603&ci=5
  8. Om øks er unyttig, eller ei, er nå et spørsmål, men slik jeg fårstår problemstillingen her, er det volum, som er utfordringen. Ei øks, vil gjøre lite, fra, eller til, på volumet. Det er først og fremst på vektfronten, den bidrar.
  9. Det der må da være en bortimot perfekt oppbevaring av gassbokser🤔
  10. Min forsendelse var framme omtrent samtidig som den kom til norsk terminal, så det er mulig det er noe slinger i valsen hos Bring/Posten. Sporinga viste, fortsatt, at de hadde mottatt beskjed om forsendelse, på søndag. Og mandag ettermiddag kom altså hentemeldinga.
  11. Jeg bestilte også 02. april. Min ble sendt 03. april, fra Sverige. Mottok hentemelding på eftan 08. april. Sentralt i Innlandet, for min del.
  12. Jeg hadde en australsk, i skinn, fra Jim Sterling, for mange år siden. Eller, det vil si, jeg har den vel fortsatt, men den har ikke blitt brukt på sikkert over 25 år. Skinn er tungt og stivt og det er vanskelig å få sømmene til å holde tett, synes jeg. Men det finnes andre skinnhatter, og andre er fornøyd med slike, så, kanskje. Nå bruker jeg en Stetson Explorer. Det er en modell som jeg ikke tror blir produsert lenger. I hvert fall ikke maken til den jeg har. Den er produsert i Vitafelt og har innbrettbare øreklaffer. Det er et fantastisk behagelig og praktisk hodeplagg. Luner og ventilerer godt, på samme tid, motstår regn i forbausende mange timer og er veldig lett og behagelig på hodet, men det er ikke et egnet hodeplagg i den varme årstida, etter min mening. Jeg bruker den fra september og utover, for det meste.
  13. Ut fra bruken du beskriver, så høres det jo ut som Helle Nord er det du etterspør, men den er over budsjett og siden du virker som du vurderer at litt mindre kniver vil holde, så gjør de sikkert det. I tillegg, hvis du i utgangspunktet er fornøyd med samekniven, og kan tenke deg å vurdere andre merker, så finnes det jo mindre samekniver enn Helle sin. Den tilsvarer vel omtrent Strømeng sin 8-tommer. Strømeng har også 7- og 5-tommere. Disse kan være verdt å vurdere. https://nettbutikk.samekniv.no/standardmodeller
  14. Akkurat i dette tilfellet tipper jeg egen ledning er en fordel. En standardløsning(usb-c e.l.) ville kanskje ikke gitt samme sikkerhet for vanntetthet?
  15. Jeg har aldri knekt koden, når det gjelder Instincten. Det er, overhodet, ingenting instinktivt med den😅 Nå skal det, i rettferdighetens navn, sies at jeg ikke har prøvd så hardt. Jeg har nemlig null tålmodighet med dippedutter, som jeg ikke umiddelbart får grep om🙈 Den gjør alt jeg kjøpte den for å gjøre, men altså, i mine øyne, så tungvint, at den, i realiteten, ikke blir brukt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.