Jump to content

Aclima Lightwool Shorts Long


henrikhoe

Recommended Posts

Kjøpte to av disse
https://www.fjellsport.no/herreklaer/undertoy/underdeler/aclima-lw-shorts-long-man-jet-black

Jeg planlegger en tur til sommer, og litt usikker på hvordan jeg skal tolke (dette er hentet fra Aclima sine nettsider og ikke fjellsport)

"LightWool Shorts long er en lang boxershorts som er godt egnet til aktiviteter i sommerhalvåret, eller som baselayer på vinterstid. Stoffet er strikket i myk merinoull og egner seg som innerste lag mot huden."

Mulig jeg er dum nå, men tolker det dit hen, at denne kan brukes alene når det er varmt? Er det "innafor" og gå med baselayer alene uten noe utenfor, det er bare for å spare vekt, så jeg slipper å pakke egen shorts.

De kaller jo denne shorts:
https://www.aclima.no/aclima/122002001-06/lightwool-140-boxer-m-s-jet-black-l

Mens denne for shorts
https://www.aclima.no/aclima/122322001-05/lightwool-140-shorts-long-m-s-jet-black-m 

Edited by henrikhoe
Link to comment
Share on other sites

Annonse

Begge er boxer, vanelig og lang. Har begge selv. Det som er digg med den lange er at jeg ikke opplever gnissing på lår, og at den holder seg på plass. Kan sikkert oppleves som varm, med det vender man seg til og kan være verdt det. 

Ps. Håper du har shorts uten på hvis jeg møter deg i skogen 🫣

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, henrikhoe said:

Mulig jeg er dum nå, men tolker det dit hen, at denne kan brukes alene når det er varmt? Er det "innafor" og gå med baselayer alene uten noe utenfor, det er bare for å spare vekt, så jeg slipper å pakke egen shorts.

On det er innafor eller ikke avhenger i min mening av anledningen, det er feks ingen som reagerer på at noen bader i vanlig boksershorts i et fjellvann, men om noen gjør akkurat det samme på en populær badestrand så vil mange reagere.

Så jeg vet ikke om jeg hadde gått rundt på butikken i en slik en, men jeg hadde ikke hatt noe som helst problem med å gå i fjellet med den.. :)

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Som Gabs skriver, det er helt innafor å bruke bokser som shorts i fjellet. Etter min mening. Forskjellen på bokser ifht. badebukse, tights o.l. er bare materialet og de sosiale merkelappene vi forbinder med de. Det er ingen praktisk forskjell. Svinger du innom ei turisthytte eller andre høyt frekventerte turmål/stier/veier så ville jeg vurdert å dra på ei bukse og heller ofre litt temperaturkomfort mot sosial komfort.

Uten at jeg helt ser hvordan det skal bli ett problem ila såpass kort tid, så er det verdt å tenke på at ull har lavere slitestyrke enn menneskeskapte fiber, så den ullbokseren som uten problem skjuler alt innholdet når den er ny, gjør ikke nødvendigvis det etter en del bruk.

Nå skal jo du til Trøndelag, så alt dette er bare ett teoretiske problem. Du vil mest sannsynlig gå med bukse det aller meste av tiden 😉

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy