Jump to content
IGNORED

Verdi Optimus 99?


DROMEDILLA
 Share

Recommended Posts

På ebay går de for alt fra noen hundrelapper (godt brukte og stygge) til drøyt et par tusen for penere utgaver. Denne er svært pen, så jeg tror nok selgeren kan få 3000.- for den om han legger den ut på ebay og noen asiater ser den. Jeg solgte en brukt Optimus Loke til Taiwan for mer enn det, og en ubrukt Optimus 111 til Kina for litt mindre :-) .

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, DROMEDILLA said:

På finn da? 

Den ubrukte hundreogelleveren la jeg ut på finn, og det var en kineser som kjøpte den. Asiater er innom finn og andre nasjonale bruktmarkeder, i tillegg til ebay. De betaler gjerne mer enn nordmenn gjør, og bruker google translate for å kommunisere. Handelen med vedkommende jeg solgte til var helt uproblematisk.
Noen nordmenn kjøper visse primuser på finn, pusser dem opp og legger dem ut på ebay til mye høyere pris. Da når de et større marked. Hvis Optimus 99 er rimelig sjelden får du en god pris i Asia hvis den er i strøken stand, og den du viser ser jo flott ut.
Jeg tror jeg har liggende enda en ubrukt 111, skal prøve meg på ebay etter hvert.

Edited by Bjørn J
Link to comment
Share on other sites

Hvis du skal sende til utlandet må du fylle ut en tolldeklarasjon på posten, der skal du skrive verdi og hva pakken inneholder. Tips: Ikke skriv "gasoline stove", da riskerer du at pakken ikke kommer frem eller til og med blir destruert. Jeg tror jeg skrev camping equipment eller noe sånt. Og selvfølgelig må primusen være fullstendig tømt for brennstoff.
Ta betalt med PayPal, det er tryggest. Og husk at ebay tar en liten andel av salgssummen. Fraktkostnader til utlandet er høye, og det er forskjell på frakt innen Europa og resten av verden. Det må du spesifisere i annonsen.
Gode bilder er viktig, også nærbilder av detaljer. Bilde med full flamme er smart (dersom det ikke er en ubrukt 111, selvsagt :-) ).

Edited by Bjørn J
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy