Gå til innhold
 • Bli medlem

Kjetil S

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kjetil S

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis man legger inn en sirkel som fyller hele korken dekker man jo over sikkerhetsventilen også. Skar du ut et hull i midten?
 2. Ja, har tenkt det samme. Mulig jeg går for fast montert slange rett på stussen fra brenneren. Jeg har ny type pumpe med bajonett-feste. Hadde explorer med cejn tidligere, men den er solgt. Helst ville jeg hatt en overgang så jeg kan beholde brenneren som den er og bare skru på en nova-slange.
 3. Takk! Ser jo egentlig lovende ut. Hadde jo vært enda bedre om den var til Nova så jeg slipper å kjøpe ny pumpe. Kanskje Nova og omnifuel har samme gjenger? Noen som vet?
 4. Hei! Jeg har lyst til å lage meg slangeprimus av en 111 bråkebrenner og Nova-pumpe. Er det noen her som vet hvor man kan få tak i en overgang mellom 111-brenner og Nova-slange?
 5. Fant svaret selv. Passer ikke: [Hidden Content]
 6. Hei! Er det noen som vet om denne : [Hidden Content] passer på Optimus Nova?
 7. I bruk: [Hidden Content]
 8. Litt tung foreløpig. Ca 200g.
 9. Klart det Den til venstre er original og brenner fint med bensin. Den til høyre er tilpasset parafin.
 10. Gammel tråd, men jeg tenker dette kan være interessant for flere som sliter med Polaris / Nova på parafin. Jeg har ikke polaris, men Nova, som bruker samme brennerplate og dyse, og kan skrive under på det Blaser skriver. Jeg ble mildt sagt skuffet over Novaen på parafin da jeg fikk den. Her er en filmsnutt av nova med original brennerplate på parafin. Pulsering og høye gule flammer: [Hidden Content] Ved å heve brennerplaten noen millimeter ble resultatet noe helt annet. Blå flamme og ingen pulsering med parafin: [Hidden Content] Med parafin og hev
 11. Hei! Jeg ble litt inspirert av denne tråden, så i dag laget jeg meg et eget primusunderlag av en aluminiumsplate. Den skal slankes litt mer på vekt ved at jeg skal bore litt mer i den. Det er gjenget hull slik at skruene (laget av aluminiumsnagler som er gjenget) kan flyttes slik at det kan lages til fester til andre brennere også. Her er litt bilder fra prosessen: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.