Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjell-loffern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Fjell-loffern

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg opplevde akkurat det samme som du beskriver da jeg kjøpte en Vega for noen år tilbake. Jeg reklamerte på dette og fikk en ny brenner uten dette problemet. Håper det ordnet seg for deg
  2. Lurer litt på erfaringer du har hatt med Vandra-støvlene, da jeg sliter litt med valg av størrelse. Jeg har bestilt 43 og 44 i Vandra II High. Føttene mine er 273-278 lang. Begge størrelsene synes å passe meg når jeg prøver dem på hjemme. Får en finger bak helen når jeg trøkker tærne helt fram i en løs sko i begge, er selvfølgelig mer plass i 44. Vriste opplever jeg noe tightere på 43. Magefølelsen sir størrelse 43, da jeg er redd for at 44 kommer til å føles for store for meg etter en del bruk. Skal sies at jeg har lite erfaringer med vandrestøvler i lær og hvordan de endrer seg ved bruk. Eneste referansen jeg selv sitter med er Forsvarets Protex M77, der jeg selv bruker størrelse 43 (290 mm innvendig). Disse passer meg perfekt, plages aldri med gnagsår. Jeg lurer derfor på om du opplevd at læret på vandra-støvlene mykte opp ved bruk (særlig ved vristen)?
  3. Jeg får vel bestille både Keb og Kajka. Så kan jeg stappe begge sekkene full og sammenlikne litt.
  4. Takk for et utfyllende og informativt svar! Er stor fan av fjällräven og har prøvd noen sekker på. Kajka føltes veldig robust og god på ryggen. Dama har Abisko og den sekken er svært flott den også. Synd at ingen butikker selger Keb-sekken i nærheten slik at jeg får sett på den. Noe jeg lurer på er om 72L er stor nok for meg. Jeg er på jakt etter en sekk for over en uke på tur vår/sommer/høst. Skal sies at jeg opplever 'Fjällräven's Liter' å være større enn andre produsenter. Kanskje det kun er jeg som synes dette😅 Har nå en Gregory Baltoro 85L. Flott sekk med gode funksjoner, men sliter med at hoftebeltet knager etter noen mil. Føler beltet er så smalt at all vekt konsentreres på ett lite punkt på hoftene mine. Hoftebeltene på Fjällräven sine sekker virker å være breiere.
  5. Hei! Hvilken tanker fikk av Keb 72? Endte du opp med å beholde den? Funderer selv å investere i denne eller Kajka😄
  6. Ok, det var betryggende å høre! Fikk heldigvis reklamert på produktene.
  7. Hei, Hvordan har slitestyrken på nettingen vært i ettertid? Jeg kjøpte en woolnet overdel og underdel til min kjæreste, og da raknet sømmer etter KUN en liten forttur som mellomlag under skalljakke og bukse. SAMTIDIG, to på overdelen og en på underdelen. Har selv hatt god erfaring tidligere med Aclima-ullnettinger når jeg var i Forsvaret og har aldri opplevd dette før. Når jeg tok en titt på selve sy-jobben som var gjort på ulltøyet jeg kjøpte, var det lett å se at det var dårlig utført. Her var nemlig overlappen mellom sømmer utrolig liten, slik at flere sømmer var svake rundt om på plaggene. Kan tenke seg at det er snakk om skikkelig uflaks, men jeg reagerer sterkt på at dette hender på to separate plagg.
  8. Kunne du ha lastet opp et bildet på hvordan denne ser ut? 😄
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.