Jump to content
IGNORED

Rab Ascent 500 vs Mountain Hardwear Helium 400


 Share

Recommended Posts

Ascent er nok en bredere pose med mer plass en helium. Ville nok gått for for rab neutrino fremfor ascent. Har ascent 600 og helium 800. Se også på du kvalitet mellom posene. Ascent er innstegsmodellen til rab. Iallefall føles det sånn når jeg ligger i den. Hadde jeg vært litt tynnere hadde helium vært perfekt.

Tore

Link to comment
Share on other sites

Hei igjen,

Helium er nok en bedre pose med høyere kvalitet på duna og mindre fjær. Ascent har 650 cuin din med 80 prosent dun og 20 prosent fjær. Helium har 700 cuin dun med 90 prosent dun og 10 prosent fjær. Og kan nok mere sammenlignes med rab sin neutrino serie.

Tore

Link to comment
Share on other sites

Hadde Rab ascent 500 som min første dunpose. Jeg likte at den ikke var så trang. I alle fall med tanke på komfort. Er 180 høy og normal i fasongen. Med liggeunderlag av god kvalitet (Exped syn mat) opplevde jeg at den ble litt for kald til å være 3 sesongspose. Når temperaturen begynte å gå ned mot null merket jeg at det var min grense for denne posen. Ellers er det som sagt en grei pose som ofte er på tilbud til omkring 2000. Selv byttet jeg den ut med en pose som er like romslig, men litt tyngre og med litt bedre dun-kvalitet. Men mye dyrere. 

Link to comment
Share on other sites

Sikkert et godt valg! Jeg har en Ascent 900 og madammen har en Helium 800. Er stadig imponert over hvor godt soveposen hennes "lofter" seg. Ser nesten ut som en ballong, mens min pose er litt mer slapp i fisken (selv etter vask hos renseri). Er likevel fornøyd med Rab-posen og vurderer en Rab Neutrino 400 Pro for fremtidig 3-sesongs bruk.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy