Jump to content

Mountain Equipment Glacier 1000 women vs Helsport Rago x-trem women


Nusk

Recommended Posts

hei, håper det er noen eksperter her inne som vet litt om dunsoveposer.. Jeg skal kjøpe meg en god varm dunsovepose og har sett på Helsport sin nye Rago x-trem og Mountain Equipment  Glacier 1000. 

Det skal være damemodellen da jeg er dame.. Jeg skal overnatte på Finnmarksvidda i telt og er lei av 2 soveposer i hverandre og ullteppe på toppen.. ( Vi har reinskinn over isomatter som vi sover på ) Der oppe er det jo gjerne -7 når du legger deg og i løpet av natta kan det bli -25, og når du våkner er det -10.. 

Liker begge disse modellene, men det er ikke lett å forstå seg på de... Rago har gåsedun 750 cuin, og comf temp -21, Glacier har andedun men usikker på cuinen der, og comf temp -11, men good night sleep er anbefalt -21..  Så forstår ikke helt hva som er hva.. 

Noen som har prøvd begge posene, sedd på de, og kan fortelle litt om varme og komfort og brukervennlighet på begge merkene ? 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Annonse
  • 2 weeks later...

Jeg har sett litt på begge de selv, med tanke på kjøp. Har ingen erfaring med de. Men av andre helsport poser jeg har hatt tidligere, så syns jeg kanskje ikke at temperatur angivelsen stemmer helt med de jeg selv opplever, syns de oppleves kaldere enn det som er angitt. Det skal legges til at det har vært soveposer i prisklassen 1000-2000 kr.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy